vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

andreica, vrei sa iti fie crescut copilul de sot cu amanta lui? ca asta se va intampla daca te sinucizi. tu crezi ca daca iti neglijezi puiul, te razbuni pe tatal sau? gresesti amarnic, nu-l doare pe tata ca nu-ti alaptezi tu puiul! de ce nu coci tu un plan de "razbunare" adevarata, si anume acela sa iti dovedesti ca poti iesi la suprafata cu bine din asta, mai inteleapta, mai puternica si mai stapana pe tine. fa-o pentru tine si pentru puiutul tau, nu pentru altcineva.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreica spune:

Copilul a fost hranit de animal cu formula , nu-l puteam lasa nemancat . Apropo de animal, a plecat foarte revoltat pentru ca "l-am sechestrat" , adica l-am lasat cu copilul cat am iesit sa ma linistesc. Banuiesc ca s-a dus la amanta de care e foarte indragostit de ~2 luni.Nenorocita asta stia ca e casatorit si are o fetita pentru ca lucreaza la aceiasi firma. Cu banii de la banca am ridicat o casa 'la rosu'in curtea parintilor , casa lipita de a lor pe care eu n-am vrut-o ,am vrut un apartament , dar am facut-o pentru ca asa avrut animalul.Ipoteca nu e doar pe casa ci si pe teren.La parinti nu am cum sa ma duc pentru ca tata e bolnav psihic si o va omori pe mama sau o va bate pana se va omori singura pentru ca ea ne-a ajutat sa facem casa si creditul si deci ea si eu suntem vinovate.Ce ma fac ? Am ajuns sa-l implor sa ramana cu noi ,dar stiu ca n-o va face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreica capul sus, gindeste-te la mogildeata care te simte ca suferi, stringe copilul in brate, da-i titica, plingi cit poti, urla intr-o camera singura. Cind te vei mai linisti, vei vedea ca vei putea sa faci fata la toate. Deocamdata copilul tau e pe primul plan, nu casa, nu sotul. Ai grija de ingeras, gindeste-te cite persoane sint care nu pot avea un copil. -ici si zimbeste copilasului tau.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai creditul e facut pe numele lui? Sa-l plateasca tot el in continuare, altfel va intra pe lista neagra.
Linisteste-te. Ai tai o sa inteleaga pana la urma. Macar mama ta. Si au sa te ajute. Si nu te mai invinui pe tine pentru ce s-a intamplat. Considera ca el a murit si organizeaza-ti viata in consecinta. E greu, dar nu imposibil, si ai toate motivele s-o faci: puiul tau.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

N-am mancat si n-am dormit de vineri ! Am incercat dar n-am putut!Cum imi voi gasi un serviciu , cu ce voi plati bona , chiria , rata si cu ce o voi intretine pe Maria? Imi vine sa urlu dar nici asta nu pot pentru ca stam cu chirie intr-o garsoniera! Ce sa fac sa adorm?

Mergi la inceput

Creditul e pe numele lui, dar nu-l obliga cu nimic . Daca nu va mai plati, banca va lua casele si terenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Andreica, nu poti sa vinzi casa aia la roshu pe care oricum nu ti-ai dorit-o si sa lichidezi creditul?
Casa cu terenul aferent - restu' terenului il lasi parintilor tai si ii despagubesti pt. parcela de sub casa.
Eu asa as face.
Asta... in caz ca o sa te desparti de individ. Ca el s-ar putea sa aiba alte planuri.

In alta ordine de idei, ma bucur ca bb e bine!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

De-ar fi sa aiba alte planuri! Dar nu vrea sa renunte la amanta . Nu s-a intors nici acum acasa si probabil ca nu se va mai intoarce .
Nu pot sa vind nimic pentru ca nu imi apartine si nu exista doua cai de acces sau teren suficient.

Mergi la inceput

Cand am spus ca ipoteca e si pe teren ,am vrut de fapt sa spun ca vom pierde si casa pe care am vrut s-o construim nu doar a parintilor. Abia acum realizez cat de inconstienta am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Andreica voi unde locuiti acum?

Mergi la inceput