vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Taica-meu obisnuieste sa zica " ca atit timp cit sintem sanatosi ,le putem rezolva pe toate".

Inceputul rezolvarii problemei ar fi asa: sa ai o discutie fff serioasa cu pårintii tai, sa puneti toate cartile pe fata si sa incepeti sa va ginditi la solutii.
Esti tu sigura ca tatal tau nu ar intelege problema, nu ar incerca sa gaseasca rezolvari???
Nu e vina ta ca exista in lume astfel de persoane ca sotul tau si persoane fara suflet ca acea amanta.

Din cite inteleg eu ,marea problema e dependenta finaciara de el.
Incearca totusi sa discuti la un mod f matur cu el.
Incearca sa-i explici ca nu te poate lasa asa cu datorii, ca trebuie sa rezolvati problema impreuna.

Te rog sa lasi disperarea la o parte si SA INCEPI SA CAUTI SOLUTII.

Ai grija de copilul tau, e cea mai importanta fiinta in viata ta acum.

Sper sa auzim vesti mai bune.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Se poate crea o servitute de trecere pe terenul parintilor tai,asa incit sa se asigure accesul.Intrebarea este cit de atractiva e proprietatea rezultata si cit ar acoperi din credit vinzarea ei?Sigur ca ar trebui evaluata suprafata de teren transmisa ,pentru a plati parintilor tai partea lor de investitie.Probabil ca tot ati ramine cu ceva datorii reprezentind valoarea dobinzilor la credit ,daca nu ati investit initial si bani proprii.In ceea ce-l priveste pe el ,presupun ca nu te incinta sa-l constringi sa vina acasa avind in vedere si antecedentele,doar de dragul confortului material.Oricum tu ai dedus ca nu are intentia!?...Cred ca o discutie rationala cu el in care sa abordezi exclusiv partea financiara e importanta si ,punctul lui de vedere te va lumina si asupra intentiilor de alta natura.In ceea ce-i priveste pe parintii tai ,deocamdata cit nu stii care-i solutia menajeaza-i,n-are rost sa-i stresezi inutil.Pina la data la care ai termen la banca sigur o sa ajungi la o concluzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Fetele te-au sfatuit bine zic eu.
In plus, nici tu nu vrei o viata de umilinte alaturi de animal.

PS: ..exista si pensia alimentara, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dragele mele,cu acel "el" nu se poate avea o discutie rationala...ca e indragostit!!!
in astfel de situatii nu o sa-l intereseze nimic altceva decat ce i-ar putea ramane lui...ca sa fie fericit cu amanta....
poate faptul ca a investit acolo si la un eventula partaj i-ar reveni si lui ceva,il va face sa isi achite mai departe datoriile...
insa sa ai o discutie rationala cu un astfel de om,acum e aprope imposibil...si cand se va ma trezi,va mai trece ceva ani...
nu stiu cum ar fi mai bine,insa si eu zic ca parintii sunt calea de rezolvare a problemei in momentul de fata!
nu cred ca nu vor intelege!
si tu nu ai nici o vina,iar lor le va veni randul sa plateasca!
doar ca tb sa fii puternica acum ca sa poti gandi logic...
bafta!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pai e si in interesul lui sa rezolve situatia ,daca vrea sa-si vada de viata lui in continuare.Daca banca executa ipoteca el pierde tot.Daca se discuta rezonabil se mai poate salva ceva.Florentina a expus deja situatia familiala asa incit, un tata bolnav psihic nu e tocmai un suport .Maica-sa are deja destule problema ca sa o mai impovareze suplimentar,plus ca fiind un bun comun cu sotul e optiune comuna sa-l lichideze.Poate se gaseste o solutie inainte sa afle mama ei ca ii ia banca casa.Ipoteca e si pe casa noua?Asta ar inseamna ca ar trebui implicata si banca la vinzare .Situatia e oricum delicata ,deoarece nu vor fi multi incintati sa cumpere vreo curte in indiviziune,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In primul si-n primul rand , cum naiba sa spui ca vrei sa mori din cauza unui ... penis bleg , cum bine spune Elise?
Chiar sa nu te mai atingi de copil ca barbatul tau te inseala sau o calareste pe alta mi se pare culmea culmilor!
Ce-i draga asta , zeul de pe pamant , nu poti fara el ? Mare lucru , ce sa-ti spun .
Nu esti prima si nici ultima care e inselata , dar asta nu-ti da nici un drept sa-ti bagi picioarele in copil.
Trezeste-te.

Si n-am inteles ce e mare lucru. Daca te lasa pt. aia , asta e viata , nu-l poti tine cu forta daca nu te mai iubeste , asa cum ai inceput relatia cu el poti linistita si cu altii mai buni chiar.
In legatura cu casa, ba da , daca divortati el va fi obligat sa plateasca jumatate ca si tine pt. ca sunt ipotecate bunurile parinitlor tai , si nu lasa judecatorul pe nimeni in strada pt ca el vrea sa-i ia pantofi amantei.
Lasa prostiile si vezi-ti de copil , nu-i da un sut in fund pt. ca sotul tau e mare macho.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

dificila situatie,foarte dificila......

dar eu zic,in loc sa o acuzam pe fata,sau sa ne dam cu parerea,sa incercam sa o ajutam cumva.
Poate avem vreun jurist printre noi,vreun om al legii care sa gaseasca vreo solutie,poate ne gandim cu totii la o varianta si incercam sa-i oferim solutia.....

Andreica,pe unde locuiesti? poate ti-ar prinde bine sa te intalnesti cu cateva dintre noi (va bagati,fetelor?),sa te descarci,sa poti sa te eliberezi de tot....

fetelor,cred ca are nevoie de prieteni langa ea,de un umar pe care sa planga,de cineva care sa o asculte si de cineva care sa-i ofere ajutor concret.....

cum facem?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by andreica

Cand am spus ca ipoteca e si pe teren ,am vrut de fapt sa spun ca vom pierde si casa pe care am vrut s-o construim nu doar a parintilor. Abia acum realizez cat de inconstienta am fost.

Stai un pic sa ne gandim. Cat este datoria la banca? Cat este rata pe luna? Ce valoare au casele?

In cazul in care nu aveti bani sa platit, intr-adevar banca va vinde ce este ipotecat, isi opreste banii pe care ii datorati, inclusiv alte comisioane, taxe si penalizarui. Iar restul vi-i da voua.

Eu cred ca nu are rost sa te framanti singura, poate e cazul sa-i spui macar mamei tale si sa va duceti frumusel eventual sa-i spuneti ca in cazul in care ramenti pe drumuri va veti muta la parintii lui.

Imi pare rau ca treci prin asta, of.... cauta sa iei ceva pastile, sa te linistestiu, macar and veti discuta cu el. Poate ca isi va respecta angajamentele pe care si le-a luat. Poate merita sa incerci si o discutie cu soacra ta. Sper ca cineva sa te poata ajuta macar cu un sfat ...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ok - nu poti sa vinzi, suna la banca si spune-le ca vrei sa discuti de reesalonare, si le explici care e situatia.
Daca respectivul credit nu permite resalonarea, fa refinantare la alta banca. Intinzi imprumutul cit o zi de post, dar stabilesti o rata pe care o poti plati daca tu muncesti si mama ta sta cu bebitzul. Sau daca iti iei bona. Vezi care sint variantele.

Bancile nu-s asa absurde cum ai tu impresia: au si ele marja lor de flexibilitate, si au tot interesul sa-si inchida creditele inainte sa se ajunga la evacuari fortate.
Important este sa comunici cu ei, nu sa dispari in ceatza si sa nu achiti pur si simplu.
Daca le explici care e problema, puteti gasi impreuna solutii. Pentru asta exista consilieri de credit.
Probabile xista varianta sa pastrezi si casa, sa iti platesti si ratele, sau sa "le" platiti - nenea are si el felia lui de tort, chiar daca tu ai ramine cu casa, imprumutul a fost comun.

So...succes.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Florentina,asa am inteles ca te numesti...
intotdeauna exista solutii,atata timp cat esti in viata!
doar moartea nu are solutii,in rest se poate face orice....

asa cum spun si fetele,lasa copilul cu o bona,cu mama ta,la cresa,nu stiu...ca oricum nu poti sa te ocupi de el asa cum trebuie...
ratele tb sa le platiti impreuna...iar daca divortezi el e obligat sa plateasca o pensie....acum depinde si cat are salariul...
cu banii tai,cu pensia alimentara si stand la parinti tai(deci se presupune ca ei tb sa stie!!!si nu cred ca nu ar intelege,chiar daca e o situatie extrema...) deci ajutata de ai tai, vei putea sa te redresezi si sa achiti ratele la banca,dar avand grija ce si cum stabilesti cu un om care se pricepea(avocat!)...

ca si sa platesti tu tot si el doar sa profite nu se poate...
el tb sa se decida ce vrea sa faca,are niste responsabilitati si nu tb sa-l lasi sa doarma linistit !
adica ai de lupata pt ceva si nu ai voie sa clachezi..

deci,mai inainte de toate,eu zic ca tb sa le spui alor tai,sa faci ceva cu copilul,sa incepi sa lucrezi,si apoi sa decideti cum se vor platiti ratele...impreuna,vindeti si achiatati la banca....sau separat ,adica numai tu...

ai nevoie de un avocat bun care sa te invete cum sa faci fata la chestiile astea de banci...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput