vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by alia_ro
nu ceri parerea nimanui dak vrei sa mori, am avut si io depresii d-astea, am luat un pumn de pastile si gata, n-am sunat prietenele sa le intreb...ce sa fac? sa ma sinucid?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Alia, scuze, e ceva neclar: "Pumnul de pastile" le-ai luat pentru a vindeca depresia, sau pentru ca erai in depresie si vroiai sa mori?

Ai grija de tine in primul rand. Trebuie sa fii sanatoasa ca sa poti sa ai grija de copiii tai.

Andreica - esti pe drumul cel bun! Nu s-a terminat, va mai exista suparare si durere, dar bine ca ai iesit din shoc. - ce-a fost mai greu a trecut.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Ma bag si eu in subiect in primul rand sa ii spun ANDREICAI ca e pe calea cea buna.....nu va fi usor, dar nu merita sa isi piarda mintile pentru cel care a ales deja altceva decat propria familie.
In al doilea rand vreau sa ii povestesc ALIEI punctul de vedere al unui adult.....care a copilarit langa un tata vitreg alcoolic si in batai. Nu mie imi erau destinate bataile....niciodata nu a dat in mine.
Mama s-a recasatorit cand eu aveam 5 ani. A incasat batai de la el chiar inainte de a se casatori cu el, avea doar 24 de ani si inca mai credea ca oamenii se pot schimba.....sa-ti spun ceva ...... inca mai crede dupa 25 de ani de casnicie cu el.
Au fost batai crunte cu pumni, picioare, betii de zile si nopti, plecat de acasa in miez de noapte in pijamale si desculte (eu cu ea). Apoi a ramas insarcinata cu primul meu frate....alte batai....la doi ani s-a nascut cel de al doilea frate al mea (el a vrut fata) si pe cat de mult il iubea pe primul pe atat de mult il ura pe al doilea si striga la el....a fost un copil mai plangacios (vezi asemanarea?) si de aia il trantea de pat.
Mama a stat cu el cu toate astea plus ca o insela si ea stia. A vrut tata pentru copii (cu toate ca provine dintr-o familie completa cu un tata super).
Sa-ti spun rezultatul? Eu sunt o persoana cu nervii foarte sensibili si mi-e ciuda ca ma controlez greu....nu suport sa ridice vocea nimeni in prezenta mea....dar eu ma enervez foarte repede, am atacuri de panica.....am avut faze in care ma blocam fara sa stiu de ce am ajuns intr-un loc in casa desi eram in cu totul alt loc. Am noroc de un sot calm....dar crede-ma, cu toate ca am 2 copii, avem credite de abia le ducem....etc., daca mi-ar da motive l-as parasi in urmatoarea clipa.
Tatal meu stie acum de frica fratilor mei (20 si 22 ani) pentru ca a reusit sa ii aduca la faza ca mai aveau putin si dadeau in el. Il urasc si ei la fel de mult ca mine pentru cat a chinuit-o pe mama. Cel mic e un tip introvertit.....se chinuie singur in sensul ca tot timpul are senzatia ca orice i se spune are mai multe intelesuri. Nu reuseste sa treaca peste cea mai mica suparare.....si cate ar mai fi de spus......Si toate astea pentru ce? pentru ca mama a vrut un tata pentru copii ei.
Si acum sa spun de mama.....e cea mai scumpa si draga fiinta, cea mai calma care a cedat de fiecare data la lacrimile de crocodil ale sotului ei, la fiecare "iarta-ma ca sunt un prost", la fiecare "nu am vrut", la fiecare stat in genunchi in fata ei, a cedat cand vedea ca ii promite ca merge sa jure ca nu mai bea. E o mama care nu a facut niciodata diferente intre cei trei copii ai ei. o mama care a facut o casa si a muncit pe branci sa ne dea totul.....dar o mama pe care nu am sa o inteleg DE CE a suportat toate astea......PENTRU CA NU A FACUT-O PENTRU NOI!!!!!
Eu cred un singur lucru.....familia nu e doar prezenta barbatului, in orice conditii, in casa.....familia, in conceptia mea, sunt copii nostri si daca alaturi de barbat nu le pot oferi o viata linistita atunci trebuie sa gasesc calea prin care sa o pot face!
Multa putere sa faceti ce e mai bine!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Ma bag si eu in subiect in primul rand sa ii spun ANDREICAI ca e pe calea cea buna.....nu va fi usor, dar nu merita sa isi piarda mintile pentru cel care a ales deja altceva decat propria familie.
In al doilea rand vreau sa ii povestesc ALIEI punctul de vedere al unui adult.....care a copilarit langa un tata vitreg alcoolic si in batai. Nu mie imi erau destinate bataile....niciodata nu a dat in mine.
Mama s-a recasatorit cand eu aveam 5 ani. A incasat batai de la el chiar inainte de a se casatori cu el, avea doar 24 de ani si inca mai credea ca oamenii se pot schimba.....sa-ti spun ceva ...... inca mai crede dupa 25 de ani de casnicie cu el.
Au fost batai crunte cu pumni, picioare, betii de zile si nopti, plecat de acasa in miez de noapte in pijamale si desculte (eu cu ea). Apoi a ramas insarcinata cu primul meu frate....alte batai....la doi ani s-a nascut cel de al doilea frate al mea (el a vrut fata) si pe cat de mult il iubea pe primul pe atat de mult il ura pe al doilea si striga la el....a fost un copil mai plangacios (vezi asemanarea?) si de aia il trantea de pat.
Mama a stat cu el cu toate astea plus ca o insela si ea stia. A vrut tata pentru copii (cu toate ca provine dintr-o familie completa cu un tata super).
Sa-ti spun rezultatul? Eu sunt o persoana cu nervii foarte sensibili si mi-e ciuda ca ma controlez greu....nu suport sa ridice vocea nimeni in prezenta mea....dar eu ma enervez foarte repede, am atacuri de panica.....am avut faze in care ma blocam fara sa stiu de ce am ajuns intr-un loc in casa desi eram in cu totul alt loc. Am noroc de un sot calm....dar crede-ma, cu toate ca am 2 copii, avem credite de abia le ducem....etc., daca mi-ar da motive l-as parasi in urmatoarea clipa.
Tatal meu stie acum de frica fratilor mei (20 si 22 ani) pentru ca a reusit sa ii aduca la faza ca mai aveau putin si dadeau in el. Il urasc si ei la fel de mult ca mine pentru cat a chinuit-o pe mama. Cel mic e un tip introvertit.....se chinuie singur in sensul ca tot timpul are senzatia ca orice i se spune are mai multe intelesuri. Nu reuseste sa treaca peste cea mai mica suparare.....si cate ar mai fi de spus......Si toate astea pentru ce? pentru ca mama a vrut un tata pentru copii ei.
Si acum sa spun de mama.....e cea mai scumpa si draga fiinta, cea mai calma care a cedat de fiecare data la lacrimile de crocodil ale sotului ei, la fiecare "iarta-ma ca sunt un prost", la fiecare "nu am vrut", la fiecare stat in genunchi in fata ei, a cedat cand vedea ca ii promite ca merge sa jure ca nu mai bea. E o mama care nu a facut niciodata diferente intre cei trei copii ai ei. o mama care a facut o casa si a muncit pe branci sa ne dea totul.....dar o mama pe care nu am sa o inteleg DE CE a suportat toate astea......PENTRU CA NU A FACUT-O PENTRU NOI!!!!!
Eu cred un singur lucru.....familia nu e doar prezenta barbatului, in orice conditii, in casa.....familia, in conceptia mea, sunt copii nostri si daca alaturi de barbat nu le pot oferi o viata linistita atunci trebuie sa gasesc calea prin care sa o pot face!
Multa putere sa faceti ce e mai bine!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

As fi vrut sa fie doar o poveste sau doar subiectul unui film violent american ceea ce ai povestit tu acolo.
Imi aduc aminte ca era iarna, frig ,multa zapada. Aveam pe atunci 18 ani. Mergem la niste cunostinte in alt cartier, iar ceea ce am vazut in blocul unde locuiau cunostintele m-a marcat mult timp.Mama si fiica, imbractate in haine ff subtiri, mama tinind-o pe fiica in brate ,stateau linga usa blocului tremurind de frig si de frica. La primul etaj la usa apartamentului mort de beat, urlind, injurind ,amenintind statea barbatul"stilpul familiei".
Doamne, nu vreau sa ma gindesc ce viata avea acea femeie,ce cosmar traia acea fetita, cita bataie incasau de la animal.
Cind aud sau citesc asemenea cazuri nu pot decit sa simt o mare amaraciune si tristete.
Sper din tot sufletul ca, cazurile sotiilor maltratate de soti sa fie din ce in ce mai putine.

P.S., am vrut sa votez, insa nu se poate din alta tara.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne Gabi, cata durere poate indura sufletul unui om...am ramas efectiv fara cuvinte...multa sanatate mamei tale si sper fratii tai sa aiba parte de un camin solid si muuuulta afectiune...
din pacate am avut si eu un caz in fam.(mai indepartat e drept), si ca urmare a batailor crunte,si frigului ce l-a indurat in toiul iernii cand statea cu copii cu tot desculti in zapada, biata femeie de numai 33 de ani a murit in urma unui blocaj renal.Nu mai continui, ma opresc aici, sincer oricat de greu ar fi, cred ca tot mai usor e sa iti duci viata de una singura si cu copii decat in asemenea inumane conditii...

Alia, sa-mi fe cu iertare, dar rautatea de care dai dovada ma socheaza zau...
mai sanatos ar fi sa te concentrezi NUMAI asupra ta, sa iti pastrezi enrgia si luciditatea ptr a-ti rezolva problemele, nicidecum nu mi se pare omeneste sa arunci cu venin in biata femeie(la Andreica ma refer)disecandu-i si analizand cuvintele pe care cel mai probabil le-a scris in momente grele de durere, depresie,dezandejde...

Andreica, sa nu dispari, mai vorbeste cu noi...numai bine si multa forta sa iti dea D-zeu...

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Andreica, fiecare din noi are momente in viata cand trebuie sa se lupte cu toata lumea din jur si ... mai rau ... cu el insusi. Sigur ca aceste momente difera pentru fiecare: in comparatie ce i se intampla unuia poate fi considerat joaca de copii fata de ce auzi ca i s-a intamplat altuia ... Asta are destul de mica importanta pe moment pentru ca ... fiecare are iadul lui.

Acum este lupta vietii tale. Si intrebarea este daca vei iesi de aici cu cicatrici majore dar de 1.000 de ori mai puternica si mai constienta de ceea ce insemni sau daca te vei lasa doborata si vei fi din ce in ce mai confuza si tematoare, fara sa ti se mai auda vocea ... pana vei avea impresia ca traiesti viata altcuiva sau ca viata te-a trait pe tine si nu tu pe ea.

Vreau si eu telefonul tau ... Nu te izola acum pt ca e usor sa o iei razna. Fetelor ... eu cred ca suntem atat de multe aici carora ne merge atat de bine acum si ca putem incerca sa organizam ceva, sa o cunoastem si chiar sa facem ceva pentru ea.

Pana isi poate relua serviciul ... pana isi da licenta ... pana ...
Pana este in stare sa se adune ca sa se ajute singura. Eu una ... am o viata de vis (dupa ce am trecut prin iadurile mele) dar nu vreau sa uit ca langa mine traiesc altii care au o viata de cosmar.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by ileanna

Andreica, fiecare din noi are momente in viata cand trebuie sa se lupte cu toata lumea din jur si ... mai rau ... cu el insusi. Sigur ca aceste momente difera pentru fiecare: in comparatie ce i se intampla unuia poate fi considerat joaca de copii fata de ce auzi ca i s-a intamplat altuia ... Asta are destul de mica importanta pe moment pentru ca ... fiecare are iadul lui.

Acum este lupta vietii tale. Si intrebarea este daca vei iesi de aici cu cicatrici majore dar de 1.000 de ori mai puternica si mai constienta de ceea ce insemni sau daca te vei lasa doborata si vei fi din ce in ce mai confuza si tematoare, fara sa ti se mai auda vocea ... pana vei avea impresia ca traiesti viata altcuiva sau ca viata te-a trait pe tine si nu tu pe ea.

Vreau si eu telefonul tau ... Nu te izola acum pt ca e usor sa o iei razna. Fetelor ... eu cred ca suntem atat de multe aici carora ne merge atat de bine acum si ca putem incerca sa organizam ceva, sa o cunoastem si chiar sa facem ceva pentru ea.

Pana isi poate relua serviciul ... pana isi da licenta ... pana ...
Pana este in stare sa se adune ca sa se ajute singura. Eu una ... am o viata de vis (dupa ce am trecut prin iadurile mele) dar nu vreau sa uit ca langa mine traiesc altii care au o viata de cosmar.

Never say NEVER.

Ileanna ; echilibrata ca intotdeauna.

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ihi ... cand e vorba de viata altora
Multumesc Elle_seb

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Andreica...ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahu_elena spune:

fetelor,nu stiu ce m-a impins sa citesc acest subiect....poate titlul...nu-mi venea acrede ca o mama poate gandi asa...
am plans,citind cate femei pot indura aceasta viata...
nu stiu,sunt prea afectata ca sa ma exprim...
eu atat stiu...daca al meu sot ar ridica mana odata la mine..........pa si pusy!
si eu care ma gandeam ca nu sunt f fericita in aceasta casnicie...doar pt ca sotul meu e f mult timp plecat,de fapt are servici de asa natura incat vine numai noaptea acasa...si eu il acuz ca nu e destul de sensibil cu mine...ca nu face ceea ce vad eu la telenovele sau in filmele romantice...
ce nebuna am putut sa fiu.....
fetelor,treziti-va!suntem in 2008!cereti ajutor la centre specializate!!!!!!!!!
nu se poate ca niste copii sa sufere doar pt ca mamele...mai dau o sansa....
ralu...ce sa zic?multa sanatate iti doresc,sa stii ca DD e mare,sigur te va ajuta...eu stiu asta pt ca tatal meu a fost pe moarte,in 95 dupa un atac cerebral,6 luni in coma si apoi paralizat vreo 2 ani(asta la 39 de ani cu 4 copii)
si acum cu ajutorul lui Dumnezeu e f bine merci se joaca cu primul lui nepotel!
a fost o minune si din punct de vedere medical,poate Dumnezeu stia de ce nu ne-a lasat orfane!
trebuie decat sa crezi si nu in ultimul rand,cele care sunteti sanatoase ar trebui sa se bucure de asta,nu sa isi ia viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Andreica...ce mai faci draga?
sper ca esti ok

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput