vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna andreica

Ma bucur sa aud ca esti mai bine.
Aici s-au scris o multime de lucruri, unele poate nu asa de constructive. Tu ia partea cea buna, constructiva si mergi inainte.
Succes si multa putere.
Mai comunica cu noi, cred eu ca-ti va face bine.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Måi fetelor ,nu fiti rele cu Alia.
Ce i-a scris ea Andreicai , nu i-a scris din rautate.
A vrut sa-i dea si ea un impuls.
Intr-adevar si situatia ei este f ciudata, si sper sa ia decizii mult mai intelepte de acum inainte, insa ea a vrut sa sublinieze ca viata merge inainte si cu bune si cu rele, iar sinuciderea nu este decit o lasitate.Ca Andreica e tinara, are si studii care ii pot oferii un viitor mai bun si deci sa nu renunte.

Eu le doresc ambelor mult curaj in luarea deciziilor corecte.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

alia..sti care e diferenta intre tine si Andreica? Andreica trece printr-o depresie urata. poate sa se intample asta si fara sa te insele sotul.eu am avut una bucata in primele zile dupa nastere de ma obligau sa-mi ating copilul,mi se parea ca sunt cea mai putin in masura pe lumea asta sa am grija de acel copil. plangeam ca proasta in pat si refuzam sa -mi alaptez copilul. nu stiu de ce, ca nu m-a batut nimeni, nu m-a inselat nimeni ...dar tot am luat o portie zdravana de baby blue.netratata, depresia asta te poate face sa-ti omori chiar copilul(au fost cazuri).

Insa tu..tu ce faci? crezi ca esti o mama mai buna daca stai si incasezi bataie,cu riscul ca si copiii tai sa fie la un moment dat batuti...spui ca sotul provine din familie violenta..stai linistita ca si copilasii tai vor proveni tot dintr-o familie violenta..asta vrei??sa le alterezi iremediabil viata?

eu nu te judec..am vazut destule si stiu clar ca fiecare are motivele lui sa orbeasca si sa traiasca in iad..esential e sa te trezesti.sa te ridici intr-o dimineata din pat si sa spui : gata frate ..de azi eu si copilul meu pe primul loc..

da-l afara. simplu si eficient.

sau poti sa alegi sa-ti nenorocesti psihic copiii pe viata...ca astfel de traume nu trec in veci...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

da, ai dreptate cu depresia, dar ce vina are copilul ca ta-su e un nenorocit? eu nu zic ca nu sufera, si io am suferit, dar frate, da-te cu capul de pereti, fa-ti un dus rece, dar da copilului sa manance, ea a subliniat ca "a refuzat sa-l alapteze", cu asta nu am fost de acord. mai zic inca o data, poate ma intelege cineva...ai lapte si refuzi sa alaptezi, doar ca sotul te-a inselat...asta mi s-a parut de condamnat.
si asa cum bine a zis ramonik, nu ceri parerea nimanui dak vrei sa mori, am avut si io depresii d-astea, am luat un pumn de pastile si gata, n-am sunat prietenele sa le intreb...ce sa fac? sa ma sinucid?
nu vreau sa ridiculizez situatia ei si sa o imping la un gest disperat, departe de mine, sincer, imi pare rau de tot de situatia prin care trece, ii doresc tot binele din lume si sa fie mai intelepta decat mine in deciziile pe care le ia.
cat despre mine, sunt omul care da o mie de sanse pana sa zica stop, puteti sa-mi spuneti fraiera sau lasa, nu conteaza, dar si cand se umple paharul, nu ma mai da nimik inapoi. asta pt. ca vreau sa am sufletul impacat. si eu am fost crescuta de mama si poate de-aia ma complac intr-o casnicie violenta, preferand sa fac compromisuri decat sa mi se reproseze vreodata ca n-au avut un tata alaturi. nu stiu, poate am si io partea mea de vina, ar trebui sa fiu mai indiferenta. of, nu vreau sa ma labartez iar peste subiectul fetei, puteam deschide subiect separat, insa repet, am vrut sa evidentiez faptul ca desi fusesem agresata fizic, cu toata durerea pe care o simteam pana si in creier, am luat copilasul in brate si l-am hranit, el nu avea nici o vina ca am fost proasta si l-am facut cu un agresor.
Punct.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Imi cer scuze daca am fost rautacioasa Alia. asa fac cand e vorba de copii, nu ma pot abtine.

tu sti mai bine ,spui ca ai crescut intr-o familie monoparentala si asta e motivatia pentru care accepti ce accepti..banuiam ca exista un motiv intemeiat,asa cum am spus fiecare avem o motivatie in spate cand facem unele alegeri..

problema tatalui inteleg..vrei sa cresca cu tatal langa ei..insa..insa..sa te asiguri ca ,macar pentru ei e tata daca pentru tine nu prea pare a fi sot..sti de ce?

pentru ca decat un tata de care sa iti fie permanent frica,de care sa te ascunzi cand apare...mai bine unul de duminica...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

[right][left][center]SUCCESS CURAJ SI MERGI INAINTE
LUPTA PENTRU BEBITA TA STRANGE-O IN BRATE SI AI VAZI CA O SA REALIZEZI CA AI CEL MAI SCUMP DAR DE LA DUMNEZEU CARE TE IUBESTE NECONDITIONAT
AI O FIINTA INOCENTA CARE ARE NEVOIE DE MAMACA EI
EU I-TI DORESC NUMAI BINE PUTERE SA TE RIDICI SI CREDE-MA CA O SA IASA SI SOARELE PE STRADA TA INTR-O ZI ATAT SPUNE-TI
O IAU DE LA INCEPUT SI VOI FI SI MAMMICA SI TATIC PT.ACEASTA FLOARE CARE ARE NEVOIE DE TINE CA DE APA AER
SI EU AM TRECUT PRIN ASA CEVA SI CREDE-MA CA NU-I USOR DAR TIMPUL VINDECA RANILE SI CAND AI FAMILIA LATURI DE TINE SI FLOAREA TA CARE TE IUBESTE NECONDITIONAT TE VEI RESEMNA
DUMNEZEU SA VA AIBE IN PAZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
cat despre mine, sunt omul care da o mie de sanse pana sa zica stop, puteti sa-mi spuneti fraiera sau lasa, nu conteaza, dar si cand se umple paharul, nu ma mai da nimik inapoi. asta pt. ca vreau sa am sufletul impacat. si eu am fost crescuta de mama si poate de-aia ma complac intr-o casnicie violenta, preferand sa fac compromisuri decat sa mi se reproseze vreodata ca n-au avut un tata alaturi. nu stiu, poate am si io partea mea de vina, ar trebui sa fiu mai indiferenta. of, nu vreau sa ma labartez iar peste subiectul fetei, puteam deschide subiect separat, insa repet, am vrut sa evidentiez faptul ca desi fusesem agresata fizic, cu toata durerea pe care o simteam pana si in creier, am luat copilasul in brate si l-am hranit, el nu avea nici o vina ca am fost proasta si l-am facut cu un agresor.
Punct.

se pare ca tu te gandesti doar la tine,prin ce trec copiii aia nu conteaza,dai sanse cui? Cred ca sansa ar trebui sa le-o dai copiilor.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

quote:
Punct.

se pare ca tu te gandesti doar la tine,prin ce trec copiii aia nu conteaza,dai sanse cui? Cred ca sansa ar trebui sa le-o dai copiilor.....
si vad ca subiectul ala nu l-ai deschis nici acum,ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu te-ai putut abtine,sa mai spui ceva in plus la adresa andreicai.....
fata draga,eu nu vreau sa fiu rautacioasa ca tine,dar cred ca ar trebui sa rezlvi problema ta,a copiilor tai (care e foarte stringenta),si pe urma sa vii la o discutie de genul asta.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Alia, in cazul tau nu mai e vorba de a indura umilinta bataii, tu si copiii sunteti intr-un real pericol. Asa cum spuneau fetele, ce faceai daca in loc de capul tau nimerea capul copilului?! Spui ca nu vrei sa-ti reproseze copiii ca i-ai crescut fara tata. Gandeste-te ca, in cativa ani, s-ar putea sa nu mai aiba cui sa reproseze treaba asta. Nu vreau sa fiu cinica, dar iti dai seama ca iti poate aplica o lovitura fatala? Sau ca poti sa faci ceva la cap din atatea lovituri, Doamne fereste?! Suna groaznic ce spun, dar ai datoria sa te pastrezi intreaga pt copilasi, si asta nu o poti face traind langa un asemenea specimen.
Trezeste-te, scutura-te putin, uita-te in oglinda, zambeste-ti si o sa vezi ca esti suficient de puternica pt a face pasul decisiv. Pt tine si pt copiii tai.

Andreica, ma bucur ca esti mai bine. Niciun barbat nu merita sa suferi atata pt el. Da-l incolo, nu te merita, a fost o greseala si gata. Uita-l! Oricat ai suferi, nu-i arata asta si nu te mai crampona de un om care nu te mai vrea, sau te vrea la pachet cu altele. Du-te la examene, nu pierde timpul, nu uita ca ce nu ne omoara ne face mai puternici. Sunt sigura ca gandul sinuciderii a fost ceva pasager, toti il avem macar o data in viata, cand te simti depasit de situatie si nu vrei decat sa uiti. Lasa deznadejdea, spune-ti ca poti sa inveti si o vei face cu siguranta.
Cu parintii tai ai vorbit?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alia_ro, si eu sunt de parere ca trebuie sa te gandesti la copii tai...le faci un real deserviciu crescandu-i langa un astfel de tata...o sa te judece mai incolo ca i-ai crescut intr-un asemenea mediu. Eu cred ca nu realizezi cat de grava este situatia...cui sa ii mai dai sanse..si scuza-ma dar paharul de suferinta la care spui ca rabufnesti s-a umplut de foarte mult timp dupa cum povestesti.
Poate o sa fiu cam dura..dar daca nici acum nu pui punct...si iti pui copii in pericol..scuza-ma dar de acum incolo iti meriti soarta..si raspunzi pentru ce se va intampla! Pui viata micutilor in pericol, cresterea lor si asta e mult mai grav decat gestul andreicai de a nu-si mai alapta copilul pe moment!!!

andreica, mult succes si eu am terminat tot informatica economica. Hai ca nu e asa de greu si sunt salarii super bune in domeniul IT! Daca te tii de treaba o sa ai bani de toate si o sa iti gasesti un barbat care sa te merite cu siguranta!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Deoarece sub.este deschis de Andreica ,a vrut sa ne spuna ceva ,
mi s-ar parea normal ca ea sa-i ceara Aliei sa-si deschida sub. nu
alcineva.
Pana la urma astea sunt niste discutii intre oameni ,auzim pareri,
schimbam idei intre noi ,incercam sa ne intelegem si sa ne cunoastem mai bine ,asa incat pe mine personal nu ma deranjeaza sa citesc si ce au de spus altii ,chiar daca vezi doamne nu este subiectul meu.
Tot ce conteaza este comunicarea !
Andreica iti doresc liniste in suflet,pupici Mariei ,si sa-ti tii capul sus!
Alia ,imi pare rau ca treci prin calvarul asta ,dar stiu ca puterea de a schimba in bine situatia voastra se afla la tine.Fii cu bagare de seama , e in joc viitorul tau si al copilasilor tai.

Mergi la inceput