vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ralu pisi

toata admiratia ptru tine,viata este frumoasa,cu toate urcusurile si coborisurile, merita sa lupti ptru ea,ai sa-ti traiesti cu intensitate fiecare moment,ai sa pretuiesti ce multi irosesc ai sa iubesti tot ce te inconjoara,si ai sa razbesti. esti o invingatoare.
dumnezeu ne da o problema si 7 metode de a o rezolva ,depinde de noi ce metoda alegem,tu ai ales metoda corecta.
multa sanatate

andreea,

sper ca apele deja sau lumpezit,nu asculta toate rautatile care ti s-au scris doar tu sti necazul si durerea ta,nu te simti nici lasa, nici mama ,nici sotie,nici fiica rea.in spatele fiecarui om puternic sta unul firav,in spatele fiecarui om bun sta unul rau,in spatele unui om vesel sta unul trist.suntem toate la un loc si reactionam diferit in functie de cit suntem de sensibili in acel moment,daca te simti firava acum, miine ai sa te simti puternica ,daca acum esti trista miine ai sa fii vesela,capul sus si inainte ,dumnezeu sa-ti dea sanatate ca sa infrunti problemele.

ali,

daca te iubesti pe tine ,fiindca copii bineinteles ca ii iubesti,si ptru binele lor mai mult decit al tau,iesi din situatia asta cit mai repede ,ce or sa vada copii tai in casa ?? cum tata o abuzeaza pe mama??,cum tata mai tirziu o sa-i abuzeze pe ei?? daca tu crezi ca asta se rezolva de la sine te inseli ,miine o sa fie si mai rau,sotul tau face cu tine acelasi lucru care la facut tatal cu mama lui ,iar daca el la rindul lui a fost batut si maltratat de ai lui parinti ,fii sigura ca acelasi lucru il va face el cu copii vostri ,fiindca asta este conducta de care din pacate el a avut parte.
el a fost victima ,iar acum si-a gasit o victima care sa plateasca tot ce a suferit el in copilarie .
cineva aici ti-a dat un sfat sa te duci sa-ti scoti un certificat med ,sa chemi politia,( nu stiu cum se procedeaza in ro ,daca este o organizatie care indruma ,mamaele si copii abuzati,cauta pe internet si ia legatura cu ei daca ,exista ei te pot indruma mai bine ,cum sa faci).
nu sta cu miinile crucis din dragoste pentru prichindei si ptru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreica spune:

Sa stiti ca imi iubesc copilul enorm de mult!Pentru el trebuie sa traiesc si sa fiu puternica , chiar si cu ajutorul pastilelor(am fost la psihiatru si mi-a prescris pilule).
Deja am inceput sa fac ceva , am fost la facultate si m-am interesat de licenta si am fost la biserica. Sper sa pot sa ma mobilizez si sa-mi dau licenta in iulie (e aproape imposibil sa invat dar am sa incerc).
Va multumesc ca ati fost aproape de mine si sper s-o faceti in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bravo Andreica! O sa-ti revii, o sa vezi. Ma bucur mult ca ne-ai dat de veste.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Bravo Andreica!
Vezi ca se poate.
Incetul cu incetul se va face lumina deplina.

Mult curaj si intelepciune in continuare!

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by andreica

Sa stiti ca imi iubesc copilul enorm de mult!Pentru el trebuie sa traiesc si sa fiu puternica , chiar si cu ajutorul pastilelor(am fost la psihiatru si mi-a prescris pilule).
Deja am inceput sa fac ceva , am fost la facultate si m-am interesat de licenta si am fost la biserica. Sper sa pot sa ma mobilizez si sa-mi dau licenta in iulie (e aproape imposibil sa invat dar am sa incerc).

Eu sunt convinsa ca iti iubesti enorm copilul, in ciuda depresiei pe care o ai, si a problemelor carora trebuie sa le faci fata.
Si cred ca vei reusi sa te stabilizezi, chiar daca poate vei mai avea caderi...ai inceput f bine dupa parerea mea.
Si nu e greu sa inveti...tocmai asta iti va muta gandul si te va mobiliza, vei reusi prin propriile puteri si capacitati sa iti construiesti un viitor mai bun in primul rand pentru tine si copilul tau.Sunt convinsa ca te vei vedea si tu cu ochi mai buni in timp si vei fi mandra de tine!
Cum bine spunea cineva mai sus ai terminat o fac. grea, ceea ce spune multe, asa ca...mult curaj si multa credinta in tine si in D-zeu!

27+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ma bucur ca ai iesit un pic din criza, maria o sa fie motorul tau care sa te impinga sa faci si sa reusesti in viata,tocmai pentru ca o iubesti.dragostea pentru barbatul nostu uneori este distructiva ,dar nu cea pentru copilul nostru.sotul poate astazi sa fie sot si miine fostul sot ,dar nu exista fostii copii ,cum nu exista fosta mama,dragostea ptru copii este neinselatoare este pina la moarte si mai departe.

multa putere de-a invata.

si dumnezeu sa-ti usureze sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si eu ma bucur,andreica,trebuie sa mergi mai departe,la urma urmei,nu traiesti pentru sotul tau,traiesti pentru tine si,acum,si pentru copilul tau.
Esti tanara,nu e un capat de tara,desi ti se pare ca lumea se naruieste in jurul tau,cu trecerea timpului insa,suferinta se va estompa,toate trec pe lumea asta....
Gandeste optimist,ce daca nu dai licenta in iulie? Pana in iarna se mai vindeca ranile si poti s-o dai atunci,iar nu este un capat de tara.....
Ai grija de copil,ai grija de tine,incerca sa ai rabdare si sa lasi timpul sa vindece tot.....

Cat despre Alia,eu gandesc asa:
daca andreica a deschis un subiect aici,a facut-o pentru ca avea nevoie de sprijin.Tu,Alia,ai venit,ai dat cu pietre,desi era mult mai frumos(dar poate greu pentru tine) sa spui o vorba frumoasa,dupa care ti-ai pus pe tapet povestea ta.
Nu crezi ca era mai bine sa-ti deschizi un subiect al tau,in care sa povestesti tot ce ai povestit aici?
Iarta-ma ca-ti spun,eu m-am despartit de un sot care bea,pierdea banii la jocuri si avea cate 2-3 amante,dar daca individul mi-ar fi facut macar o singura data ceea ce-ti face tie sotul tau,a doua oara n-ar fi apucat.
Te-ai gandit vreun moment ce trauma psihica poate avea copilul tau? Pentru simplul fapt ca tu te complaci in aceasta situatie?
Uite ca m-am lasat furata si am disecat si problema ta un pic,fara sa vreau,de fapt,asa cum spuneam,este subiectul andreicai.....

Numai bine!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

Andreica super. E foarte bine ce faci. Iar cu licenta este cel mai bun lucru pe care il poti face sa-ti tii mintea ocupata cu altceva. Zic eu. Si nu e tarziu deloc, cei din ultimul an abia au inceput ultima sesiune. Iti tin pumnii sa reusesti.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

alia..sti care e diferenta intre tine si Andreica? Andreica trece printr-o depresie urata. poate sa se intample asta si fara sa te insele sotul.eu am avut una bucata in primele zile dupa nastere de ma obligau sa-mi ating copilul,mi se parea ca sunt cea mai putin in masura pe lumea asta sa am grija de acel copil. plangeam ca proasta in pat si refuzam sa -mi alaptez copilul. nu stiu de ce, ca nu m-a batut nimeni, nu m-a inselat nimeni ...dar tot am luat o portie zdravana de baby blue.netratata, depresia asta te poate face sa-ti omori chiar copilul(au fost cazuri).

Insa tu..tu ce faci? crezi ca esti o mama mai buna daca stai si incasezi bataie,cu riscul ca si copiii tai sa fie la un moment dat batuti...spui ca sotul provine din familie violenta..stai linistita ca si copilasii tai vor proveni tot dintr-o familie violenta..asta vrei??sa le alterezi iremediabil viata?

eu nu te judec..am vazut destule si stiu clar ca fiecare are motivele lui sa orbeasca si sa traiasca in iad..esential e sa te trezesti.sa te ridici intr-o dimineata din pat si sa spui : gata frate ..de azi eu si copilul meu pe primul loc..

da-l afara. simplu si eficient.

sau poti sa alegi sa-ti nenorocesti psihic copiii pe viata...ca astfel de traume nu trec in veci...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:

Andreica, nu m-am indoit nici o clipa ca-ti iubesti foarte mult fetita .
Am inteles perfect ca esti o persoana responsabila, in culmea socului si dezamagirii prin care ai trecut nu te-ai gandit numai la tine, ci la copilul si parintii tai. Disperarea si starea de depresie care te-au cuprins sunt perfect explicabile si de inteles, dar nu vor dura o vesnicie. Uite, au trecut cateva zile de la criza cea mare si ai deja alt ton. Nu uita, acum te doare foarte rau si suferi mult, dar o sa treaca, timpul curge in favoarea ta. Incet-incet o sa regasesti o putere si forta pe care nu stiai ca le ai in tine.
Esti o fata inteligenta, ai absolvit o facultate grea si care te va ajuta sa-ti gasesti un job bun. Vei relua invatatul, iti vei lua licentele, sa nu te indoiesti de asta. Restul de probleme se vor solutiona pe parcurs.

Curaj, nu esti singura,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput