vreau sa mor dar ce va face copilul?
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
alia, fara suparare, dar uneori e bine sa vezi paiul din ochiul propriu decat barna din ochiul vecinului...
kariguld spune:
Alia, daca el spune ca mosteneste violenta....atunci dai si tu cu polonicul in cap si scuza-te apoi:"mostenire de familie"!
Barbatii care isi bat sotiile, ar merita inchisoare!! Pe viata!!,unde sa li se aplice bataie, asa cum au dat-o nevestelor, asa sa o primeasca in fiecare zi!
nume subscriu la ce ai spus!
Alia, cu tine e ceva ce eu nu pricep, dai niste sfaturi frumoase si pline de sens altor fete, dar TU??, TU, ce faci pt tine??
Eu stiu ca cine da sfaturi, le da din experienta si din propria aplicatie in viata.
Aplica si la tine ceea ce sfatuiesti pe altii, caci si tu ai nevoie sa iesi de sub robia barbatului. Crede-ma , nici un ban, nimic material nu merita ca sa stai langa o bestie care te bate. Mai ales ca esti la tine acasa!!!!
Parintii tai ce spun? Cum tolereaza asemenea ginere?
Curaj, lupta pentru libertatea ta si a copiilor, ca sa poti sa-ti cresti copii in liniste si fara urmari.
Vrei ca fii tai sa ia exemplul tatalui?
Doar te sfatuiesc, decizia iti apartine.
Kari
elenada spune:
Hello
Scuza-ma ca iti spun dar nu un barbat este cea mai importanta persoana din viata unei femei.
Sunt barbati destui pe lumea asta.
Daca el a ales sa te insele inseamna ca nu te merita.
Bucuria si implinirea ta cea mare este copilul tau
de el trebuie sa ai grija.
Ca la batranete cand vei privi in urma si vei vedea ce ai realizat nu o sa vezi decat copilul tau care a crescut mare cu sau fara tata si de care esti mandra.
Crede-ma ca ai sa gasesti tu o solutie sa iti cresti si copilul si sa iti platesti rata la casa.
Nu stiu ce posibilitati au parintii tai dar daca sunt salariati cred ca toti 3 veti reusi sa platiti rata la casa fara sa ai nevoie de sotul tau.
Ai grija de tine si de copilul tau caci el te va ajuta sa treci mai usor peste necazuri.
Fii tare!
elena
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by CristinaT
alia_ro, de ce nu o lasi in pace?
Va rog ajutati-o sa-si faca subiectul ei si sa nu mai incurce poe aici.
andreica, ce mai faci? Iti dai examenele acum in vara?
Tin pumnii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Daca te incurca pe tine, nu citi decat ce nu te incurca.
Elle_seb
ca ma deranjeaza pe mine nu-i problema, dar cred ca rautatea ei deranjeaza in general. Vrea sa demonstreze ca ea este o mama mai buna ca-si tine copii cu animalul acela, sa o fac pe subiectul ei.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by alia_ro
dragele mele, nu am vrut sa fiu rea, nici sa ma bag peste subiectul ei, insa voi nu ati sesizat ca din mesajele ei reiese ca ii pasa mai mult de credit decat de copil? pai cum sa refuzi sa il alaptezi? asta e mama? adik ai lapte si refuzi sa ii dai acest drept copilului tau?
nici nu am vrut sa imi expoun povestea aici, dar am facut-o ca sa demonstrez ca eu cat am patimit de la animalul pe care l-am ales, niciodata nu am indepartat de la mine copilul, asta era ideea mea...
oricum ati fost foarte dragute si multumesc pt. sfaturi, am fost azi la iml si ma gandesc serios ce voi face...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Doamne fereste... daca vrei parerea mea, da este mama la fel ca oricare dintre noi.
Happy_in_TO spune:
Vrei sa mori si te gindesti ce va face copilul.
Copilul va creste ingrijit de parintii tai, ca barbatului tau ii arde de alte fuste.
Nimeni nu va sti de ce te-ai sinucis pentru ca nici acum nu vrei sa le spui parintilor tai.
Barbatul tau va fi bine-mersi cu amanta, sau alta.
Iar tu vei putrezi de tinara pentru ca nu ai stiut sa iti apreciezi viata.
Copilul va fi marcat toata viata de decizia ta. Se va simti neiubit, nevrut...
Sper sa iti iasa din cap aceste ginduri, sa iti limpezesti mintea si sa te concentrezi asupra lucrurilor importante in viata!
Happy_in_TO spune:
Alia, tu poate te-ai obisnuit cu bataia si inselatul, probabil ca te-a pocnit si te-a inselat inainte de a avea copiii. Si acum ti se pare un lucru normal, ca spalatul pe dinti si pupatul inaintea plecarii.
De asta poate ca functionezi normal in situatiile anormale pe care le descrii!
Elise spune:
ralu pisi,
mesajul tau m-a impresionat.
M-a impresionat cu atit mai mult cu cit l-ai prezentat in cadrul acestui subiect, unde pentru unele femei se prabuseste lumea, cu copii lor cu tot, daca isi prind consortul alergind dupa vreo fusta.
Se vede ca esti o persoana puternica si echilibrata, si stii foarte bine care iti sint motivatiile sa lupti , asa ca sint sigura ca vei iesi invingatoare din asta.
Peste citiva ani, cind iti vei duce copilul in prima zi de scoala, sint sigura ca boala de acum nu va mai fi decit un vis urit.
Elise & BBLisa
LauraFlo spune:
Ralu pisi, multa sanatate iti doresc ! Putere sa lupti cu boala si multa rabdare ! Se vede ca esti o femeie puternica si inteleapta ! O sa reusesti !
Andreica si Alia, seninatatea si curajul cu care aceasta mamica ne-a povestit problemele ei ar trebui sa va de-a de gandit. Nu e o fericire ceea ce vi se intampla, dar nu e nici un capat de lume ! Spunea una din fete foarte bine: sa treci printr-un divort, sa iei aceasta decizie si sa razbesti apoi de una singura nu e usor. Dar sunteti sanatoase, aveti copii care depind de voi, care va vor fi " motorul " existentei voastre de acum incolo....
Sa aveti intelepciune !
ralu pisi spune:
Buna fetelor, multumesc mult pentru gandurile voastre bune. S-ar parea ca mesajul meu a iesit la suprafata asa cum mi-am dorit eu. Ceea ce am vrut sa spun este ca prin ceea ce trece Andreica este destul de urat si demoralizator, dar sunt si lucruri mai rele care i se pot intampla. Sa-si tina capul sus, sa stranga din dinti si sa mearga mai departe.
Dar mai stie cineva ceva de ea? Ati mai vorbit cu ea la tel? Spuneti-ne si noua. Eu una sunt cam ingrijorata pt ea!