vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

vreau si eu sa scriu doar cateva cuvinte cu toate ca pb unele nu o sa fiti de acord cu mine. ca multe alte fete aici sunt stupefiata de ce aud si nu imi vine sa cred ca in zilele noastre mai exista inca femei care sunt batute de barbatii lor, nu odata, nu de doua ori, ci la ordinea zilei. consider ca aceste femei, nu sunt curajoase, nu sunt puternice, sunt lase, sunt fara pic de vointa si demnitate. iar cele care aleg sa traiasca astfel isi merita soarta.
este peste puterile mele sa inteleg cum o mama accepta ca prorpiul ei bebelus sa fie injurat de propriul tata. Alia, sotul tau pare sa aiba pb psihice si atat tu cat si copii tai nu sunt in siguranta alaturi de acest om. daca iti pasa asa cum supui de acesti pui de om, copii tai, ia-ti inima in piept si demonstreaza ca poti sa le oferi atat lor cat si tie o viata mai buna si cu siguranta va fi mai buna.
cat despre pb finaciare eu cred ca se pot rezolva intr-un fel sau altul. nimeni nu moare de foame daca munceste. nu exista sa nu gasiti solutii daca vreti cu adevarat.
cat despre adnreica... e f dureros prin ce treci tu dar la fel ca si alte femei care au fost in situatia ta, o sa reusesti sa treci peste aceasta prioada si o sa vina ziua in care o sa te roage el sa il iei inapoi si tu nu o sa-l mai vrei, sau cel putin o sa iti recastigi increderea in tine ca femeie si mama si nu o sa mai dai doi bani pe el.
eu pot sa iti spun ca atata timp cat o sa iti plangi de mila, cat timp o sa arati ca o stafie, distrusa si plansa, cu crize de nervi si depresata, cat timp o sa il rogi sa vina inapoi, cat timp o sa ii cersesti dragostea, nu o sa castigi nimic, ci doar o sa pierzi teren in fata lui. invata de la alte femei care au trecut prin asa ceva. sunt atatea cazuri in care cand femeia a devenit indiferenta, cand si-a schimbat felul de a fi si de a arata, au reusit mult mai mult in lupata lor de asi recapata sotul.
vrem si de la tine aceeasi schimbare si cu siguranta o sa ai acelasi succes.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
si http://otlaca.myminicity.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Ma intreb daca ati remarcat ca subiectul este de acum un an, deci este posibil ca sfaturile pe care le dati sa nu mai fie utile la acest moment....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu citesc subiectul de ieri sau alalteieri de cand a aparut pe prima pagina ..da nici o clipa nu m-am uitat la data...tare oricum....bine ca m-am abtinut de la comentariii...
Oricum ce s-a intamplat pana la urma?

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

se pare ca nu stie nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Usurel Elise!

Nu te supara, dar cred ca Elise i-a spus exact ce trebuia. Cu ce a gresit copilasul ala ca taica-su vrea sa copilareasca, iar maica-sa vrea sa moara din cauza asta. Numai un om dezaxat poate spune si scrie asa ceva.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput