Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Si a mea manca pana nu de mult 6 mese pe zi la 3 ore cu pauza noaptea.Pe atunci ii mai dadeam si cate 60-70 completare,doar la ultima masa 100.
Acum a trecut la 5 mese la 4 ore dar in afara de prima masa care e exlusiv san(ca se strange peste noapte) la celelalte 4 primeste completare.
Cred ca maine o sa bag iar pompa sa vad exct ce si cum.
Si sincer nu cred ca exista o cantitate standard pe care trebuie sa o manance.Daca se satura si ia in greutate inseamna ca e bine.Fii-mea cu tot mancatul ei n-a luat niciodata nici macar 1 kg pe luna,max 800gr si alte fete care se cam plangeau ca parca nu mananca asa bine la sfarsitul lunii aveau chiar si peste 1kg luat in greutate.
De ex,se zice ca la 4 lui trebuie sa-si dubleze greutatea.Pai daca ar fi avut 9 kg (adik dublu decat la nastere) eu una m-as fi luat de griji ca ea arata foarte dezvoltata asa cum e la 7 kg si un pic.Pai la 9 arata umflata cu pompa

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

adinush ce bine mananca Ayleen...sau nu ii dai la aceeasi masa, si completare si san? si daca totusi mananca asa mult si nu depune ...e super bine, sa dea D-zeu sa fie asa si cand o fi mare, sa poata manca mult si orice si sa arate super.
aaa, si mai vroiam sa te intreb Adina, tu ce ii dai completare? ce marca de lapte? ca sa zic asa;

gio vroiam sa-ti multumesc inca o data pentru ideea cu medicamentele ptr. laptic, am luat cum ai zis tu de alaltaieri, si intr-adevar acum am sanii plini cu laptic. adica vreau sa spun ca este mare diferenta, cantitativ vorbind, fata de zilele trecute. Erik se satura din nou doar la san.

lily vreau sa spun ca mi-a placut mult cum faceai baie cu Matei si cu Adam asa ca in seara asta mi-am pus si eu costumul de baie si m-am bagat in cada cu Erik. a fost asa dragutz mititelul de el. l-am pus pe burtica, pe spate, ne-am jucat...nu gluma.

va pup fetelor

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Pisicuta mea nu mananca decat san asa ca nu stiu exact ce cantitate de laptic mananca dar de la o vreme (cam o luna), mananca de la ambii sani (papa decat de la unul). Totusi pot sa spun ca daca puneam pompa si apoi pe Amalia, tot mai gasea ceva de papat . Asa ca eu cred ca bb nostrii se descurca mai bine decat credem noi.
Lilimic nu stiu cum reusesti sa te descurci cu doi copilasi micuti si cu durerile pe care le ai dar eu te admir pentru cum faci fata tuturor problemelor . De maine noi suntem in Mangalia .

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)

Mergi la inceput

RB daca vrei sa vezi cat mananca Amalia la o masa scoate cu pompa laptic din san si dai sa pape din bibe cu sticluta gradata.
pleci la mare cu bebe, maine? si noi vrem sa plecam prin iulie. la munte am fost cu el, la mare inca nu... sunt curioasa cum o sa fie?!

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Pai am scos si am pus in bibe dar mai mult de 60-70 de ml nu am avut. Si totusi dupa muls Pisi a mea tot mai papa ceva. Am tras concluzia ca acum papa cam 200 ml. Noi suntem din Mangalia si abia asteptam sa venim. La munte am fost si credeam ca Amalia va plange din cauza presiunii dar nu a avut nimic, dormea .

Mergi la inceput

RB scuze am vazut la tine sub nick, Bucuresti si am crezut ca esti din capitala .
asa se intampla si la mine, daca incerc sa scot cu pompa laptic la un moment dat parca nu mai iese nimic, dar daca il pun pe Erik la san el mai scoate ceva laptic.

pupici si noapte buna. vad eu, ca nu prea mai sunteti p'aici fetelor. vorbim maine.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Nici o problema . Eu m-am nascut in Mangalia dar acum stam in Bucuresti.
Somnik usor si linistit tuturor bebicilor si mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Marybell, tare mult m-a impresionat ceea ce ai povestit despre primul tau baietel. Sa iti traiasca mama ca a fost atat de buna si te-a ajutat.

Nadiuta, ma doare sufletul ca suferi. ca totul sa fie bine. Poate ar trebui sa consulti un alt dr. care sa te incurajeze mai mult.

Cand te gandesti ca vroiam sa nu mai citesc ultimele pg din cap. trecut din lipsa de timp! Sper sa recuperez cumva ca de cand Catalina a tradus ca in timp ce alimentez bb nu trebuie sa am alta activitate, am ramas tare in urma. Am vazut poze facute in parc, la expokids. Sunt atat de frumoase. Le-as nominaliza, dar mi-e teama sa nu sar pe cineva.

Am votat si eu pt monu si roandre. (bine ca ai dat link-ul ca ametisem tot cautand)

Gata, am recuperat tot insa mi-a luat ceva timp. Ma duc sa ma culc.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele ... Matei doarme de aseara de la 9 jumate, saracutul era rupt. A vorbit ieri intr-una si a chiuit si cum vroia sa adoarma, ba trebuia sa manance, ba sa intram in casa de afara asa ca il trezeam (nu il las totusi sa doarma peste ora de masa la 4 ore - uneori adoarme chiar inainte de masa). Azi as vrea sa fac curat, sper sa si pot. Maine mancare. Voi ce mai gatiti ca eu nu mai stiu.

Marybell, parca tu o intrebai pe Adinush ce ii da lui Ayleen, Humana ii da. Cel putin eu asa stiu.

Acum in carte scrie despre timpul alocat noua. Pe aici nu prea am ce sa traduc. In orice caz, in cateva saptamani vine prietena mea din SUA care imi va aduce doua carti ale acestei autoare asa ca ... abia le astept iar voi pregatiti-va de citit. Asta doar prin luna iunie ca in iulie ma duc la serviciu o luna. Ca sa poata si colega mea merge in concediu. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi. Cred ca o sa fiu aeriana rau, numai cu gandul la Matei.

Hai sa aveti o zi buna, fara ploaie si vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA!!!
Daria doarme ,eu am venit un pic fuga la net ,ma cam doare burtica ca au venit musafiri ....
Am pus poze noi AICI
incerc sa citesc un pic din urma....

PUPICI!!!

Mergi la inceput