Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
neata
ramonaa ai niste flacai tare frumosi.
adinush si emmi cred ca se intarca. de fapt ia ar sta non stop la san dar numai de drag pt ca lapte... nu mai e decat fff putin.
criss naspa cu mastita. sper sa reusesti sa treci cu bine.
catalina si emmi a fost asa ieri. a dormit de la 10 la 12 in masina, apoi apapat si la aer nu a mai vrut decat 10 min p ca e curiozitatea prea mare si vrea sa vada tot. pana la urmatoarea masa a tras ceva plansete, apoi pana la baita iar, dar du[pa masa de seara a adormit imediat si s-a trezit azi la 8 (am dormit si eu mai mult).
LA MULTE LUNISHOARE:
celor nascuti pe data de 30
ema bb de cosmigirl
ariana bb de oti-s
celor nascuti pe data de 31
matei bb de catalina
bianca bb de mady23
filip bb de ana alx
nona bb de aiska
vlad bb de rali
matei bb de jordash
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
vai cleopiciu dariutza e o dulcica, mai ales cu agrafioara in par.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
lilica sper ca te simti mai bine
asta mica imi freaca nervii de la 5 la 7 i-am pregatit laptele si intre timp a adormit bustean asa ca i l-am dat la 8 si acu doarme din nou ca asa mai reusesc si eu sa citesc cate ceva si sa scriu
noi am fost plecati ieri prin vizite toata ziua a dormit a mea afara 5 ore mi-era frica sa nu stea treaza noaptea
am primit 3 vesti 2 bune si una groaznica
o vecina de-a socrilor gravida in 8 luni a pierdut copilu , a fost dimineata la control totul bine si frumos dupa ce a ajuns acasa la cateva ore i s-a dezlipit placenta si bebe a murit
partea cea mai groaznica e ca acum 3 ani jumate a murit mama ei chiar de ziua ei apoi tata l-a inmormantat tot de ziua ei acum copilu ; dupa toate astea a zis " cum am trecut prin atatea voi trece si peste asta " ; pe mine m-a luat plansul cand am auzit ; nu pot sa cred cate ghinioane are fata asta ma intreb ce va urma ?
o prietena a nascut ( cam greu dar va uita nu ? ) si ma bucur ca voi avea si eu cu cine sa plimb carutul
si o alta prietena e gravidutza ; cu tipa asta m-am cunoscut la nunta era si ea mireasa au furat-o si au adus-o la nunta mea si asa ne-am cunoscut ; apoi am plecat in luna de miere la greci si era si ea in autocar asa ca ne-am facut luna de miere impreuna si am ramas prieteni ; ea a ramas gravida la un an dupa ce am ramas eu ar fi distractiv sa nasca tot in 13 ianuarie
in rest ..... azi vine mami meu la mine si iesim afara impreuna ( mi se pare aiurea sa te plimbi singura cu carutul nu am cu cine vorbi )
criss multa sanatate
maria ce ai mai facut cu steriletul ?
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
maria72 spune:
Multumesc Mihacarm2002, am reusit cu semnatura, sa vad cu pozele!
mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)
adela2006 spune:
am uitat sa va spun mi-am luat un CD cu aerobic sa ma destrabalez la domiciliu ; am obosit doar privindu-l si ma distreaza ca are pe coperta o tipa scobitoare si zic ei " fi intr-o forma de invidiat in doar 4 saptamani "
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
maria72 spune:
Adela, l-am sunat pe dr si a zis ca febra credea ca e de la altceva si cred ca a fost de la san. Am luat antiimflmatoare si acum e bine, nu mai pierd sange. Acum sunt suparata ca Iulia tuseste si aseara i-au curs mucii, dupa baie. Si face si moale, aseara a plans ca in gura de sarpe de burtica, am mancat eu crema de zahar ars si...a suferit ea. Ieri i-am dat si suc de mandarine, ajunsesem la 4 lingurite si cred ca le-a inghitit pe toate, nu prea a mai dat pe afara si a deranjat-o la stomacel. Sper sa nu fie altceva.
adela2006 spune:
maria poate totusi nu mai trebuie sa-l scoti cred ca s-a obisnuit corpul cu el ; daca iulia face kk tot moale si tuseste poate ar trebuie sa mergi cu ea la doctor sa o consulte dar s-ar putea sa nu fie nimic eu m-am dus cu alexia ca avea muci si facea moale a ascultat-o pe toate partile si nu are nimic
am tot vrut sa va intreb daca copii vostrii au reprize de urlat ; alexia in ultima vreme ma sperie are zile cand urla frate de zici ca o ard cu fieru se potoleste doar luata in brate si plimbata , e de-a dreptul nervoasa si urla pana se invineteste
vineri a fost una din acele zile noi ne mai prostim si urlam si noi in joaca nu ca ea asa incet si-i zicem ca stim si noi sa urlam ; ei bine i-a facut al meu o astfel de faza si era in brate la mine si cand a urlat o data de ne-a stat inima in loc ( de atunci nu-i mai zic ca putem urla mai tare ca ea )
doctorita zicea ca e doar asa de alint sa o luam in brate si ca ar trebui sa o lasam sa urle dar eu una nu pot
si eu o tin in fundulet cam 5 minute pe zi ii dau mainile si se ridica singura si e asa fericita ca poate privi lumea de la inaltime si rade si chiuie ; in carut aluneca la fel ca la lilica tot pe spate va sta
cristiana voi cum mai stati cu plansul/urlatul ?
invitatie botez
sunt fetita mare
maria72 spune:
Adela si eu sper sa nu fie nimic, marti am fost la control si joi am facut vaccinul. Dar aseara a avut o criza cum spui tu, i se inrosisera ochii si avea lacrimi. Am potolit-o cu uscatorul pe burtica. Si asa a adormit.Dar ca si tine eu nu o pot lasa sa plangasi de asta nu am timp mai deloc sa citesc pe aici. Abia am timp sa ma spal si eu ca omu' si sa mananc.
Cu steriletul sper sa se fi obisnuit organismul cu el, asa s-a exprimat si dr. Eu nu am luat cum a spus el de la inceput antiimflamatoare ca stiam ca nu face bine la bb, dar pana la urma a trebuit sa iau. Sa vedem cand oi avea curaj de utza cum e dupa ca am emotii.
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
rb - ce rau imi pare ca nu ai nr de tel trecut in listuta Ar fi fost frumos sa ne putem intalni...si nici nu mi-ai spus ca esti din Mangalia...POate ai luat tu nr meu de tel din lista
cleopiciu - m-a topit Daria Ce plete are..nu pot sa cred!
Eu cu spatele meu stau numai in calmante, de indata ce isi fac efectul sunt la fel de tzeapana ca o scandura. Azi noapte Adam s-a dovedit f frichinit si am dormit amandoi separat. Cu punga de gel la spate+ calmante+unguent am reusit sa-l ingrijesc pana dimineata la 5:30 cand am solicitat noi doze. Mai tare sunt suparata pe sotul meu care desi a vazut cum ma simt nici nu catadicseste sa isi ia 1 zi de CO sa stea cu noi, maine e 1 mai si oricum e liber, as avea si eu timp sa ma refac fara sa fortez nota. Dar asa...cum imi trece un pic, cum ridic copii (pe Matei il iau si-l pun in patut) si gata, durerea se instaleaza. Si cand spun durere aduceti-va aminte ca am nascut de 2 or fara anestezie si stiu ce-i aia durere... Azi cand a plecat la serviciu eram in pline dureri, iar bb urla de mama focului, langa mine... Nu-i nimic, o sa i-o platesc cu varf si indesat, credeti-ma!
messa, alinuk-sa va zic ca fratele meu ieri a venit de la Bucuresti? Oare de ce nu mi-a spus ca vine, imi aducea si mie mei-tai-ul...Dar si de el are D-zeu grija ca ploua, si pleaca azi inapoi la Buc
Mai vb, merg sa-l trezesc pe Matei ca si asa bb deja cere atentie...
Vai, salele mele!
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
maria72 spune:
ce e frate cu durerile astea de spate? De cand am venit din maternitate eu nu dorm noaptea de durere si Iulia nu are decat 6 kg acum. Dorm la 45 de grade cu o perna sprijinita la spate, altfel e crima. Pe deasupra nu mai aud cu o ureche, cica sa ma duc sa-mi faca punctie in timpan, brrrr. Dar trebuie ca e tare naspa sa auzi mono.