Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
quote:
Originally posted by maria72
Si face si moale, aseara a plans ca in gura de sarpe de burtica, am mancat eu crema de zahar ars si...a suferit ea. Ieri i-am dat si suc de mandarine, ajunsesem la 4 lingurite si cred ca le-a inghitit pe toate, nu prea a mai dat pe afara si a deranjat-o la stomacel. Sper sa nu fie altceva.
Maria mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)
Maria, sucul de mandarine, ca si cel de portocale si alte citrice, este foarte greu pentru stomacelul bebeilor, creste aciditatea, deci nu-i de mirare ca acuma are probleme cu digestia. mi-a scapat daca tu ai inceput deja diversificarea la 3 luni, desi alaptezi, tocmai cu suc de citrice si de ce, sau e recomandare de la medic - caz in care scuze anticipate, m-am gandit doar sa iti spun ce mi-a zis si mie pediatra mea. ma bucur ca nu iti mai face steriletul probleme.
Adela, coloana bebeilor nu este maturizata inainte de 6 luni, deci orice fortare de pozitie poate afecta bebelusul mai tarziu. daca bebelusa se ridica singurica, e altceva, ca isi lucreaza muschii, dar noi nu trebuie sa ii punem in fundulet de-acum, cel putin eu asa stiu. ca e risc de scolioza mai tarziu.
mami de Sonia Marie
marinar spune:
sa ne spuneti daca va place
www.youtube.com/watch?v=tmf2xC9JA4Y" target="_blank">asa ma intorc pe burta
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
emmaaaaaa - esti scumpa tare, tu cu funduletul tau nu tocmai micut...si tot rusesti! Ce ma fac cu maslinutza uscata de Adam care nici gandul lui mama nu are sa faca progrese...
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
lili si face asta aproape mereu, ca nu stiu cum sa o mai potolesc
dar macar apoi oboseste rau si adoarme.
Liuda spune:
buna fetelor!!!
Felicitari cu 1 mai muncitoresc si distractia placuta celor ca pleaca la distractie. Eu urez de azi ca maine cine stie daca ma lasa mata in pace... ca santem singure acasa.
Noi santem bine, mancam rarut si nu chiar dragut, nu depasim 4 mese pe zi cu maxim 500ml acumulate in 24 de ore. parca de cand cu NAN accepta mai usor lapticul... sau poate asa mi se pare mie, mai asteptam sa vad sigur...
Marinar - e super filmuletul... mama ce stati voi pe burta, noi santem mai slabute si mai zvarloage dar nu ne place pe burta mai deloc... sta numai pusa si atunci maraie, de mica nu s-a omorat dupa pozitia asta, in schimb se apuca de degete si se trage in sus, se ridica direct in picioare, e ca o curca beata, ca nu se poate stapani dar sta teapana in picioare, si nu am cum s-o opresc ca ii place mult , se antreneaza si nu o face fortata... nu stiu e bine sau nu pentru coloana ei, dar oricum nu am cum s-o opresc. si in poponet ii place dar incerc s-o pun mai sub un unghi mai mic ..
Ylilimic... naspa cu dureri de spate, stiu cum e ca de cand am nascut ma tot chinuie, mai ales dupa baie, ca stau aplecata ca sa spal donsoara, La fel si cu ajutorul... nu se arunca nimeni sa ma ajute, asa ca ma chinui in continuare... La tine e mai rau ca sant doi... nu stiu cum reusesti, multa sanatate.
sa vedeti faze de copil... o luna la rand copilul meu in loc de gangureala tusea, asta era raspunsul ei, asta insemna vorba - che-che continuu, apoi o saptamana a facut numai OOOOO si AAAAA si GHI GHI GHI, dupa care de 2 zile o tine numai in chiute de sparge timpanele (cred ca si-a descoperit vocea) Nu mai tuseste, nu mai face OOOOOO - numai chiuie!!! alta faza - 3 saptamani a tras de toate hainele, ma inebunea ca tragea de ele..... acum nu mai trage de haine ci trage de o ureche, am senzatia ca o s-o rupa pana la urma... Acum ce mai urmeaza?
Noi nu plangem in schimb numai ma pierde din privire si incepe sa maraie, pana nu ma vede langa ea... pai e bine asa?!?!?
marinar spune:
liuda nici emmi nu a vrut la inceput pe burta, dar cand a inceput sa-si tina capul bine...a inteles ca e mai bine asa.
Liuda spune:
fetelor sarbatoriti in continuare, ca plec si eu la casa mea, la mandra mea, sa vedem cum trecem de sarbatori, poate incepem sa mancam mai bine,
pentru mine e greu in zilele cand nu vine bona, ca asa mai evadez de langa mofturici cateva ore si e mai bine, pe cand - in zilele cand stau numai eu cu ea acasa... disperare, eu in general nu am rabdare si plus ea doarme ziua doar in reprize de 20 de minute - de doua ori pana la 12 ziua, si apoi afara doarme, si seara poate o repriza de 20 min, asa ca nici nu apuc sa ma asez ca ea deja are ochii cat cepele.... si maraiala, ca nu ma scapa din ochi, si vrea sus ba in fund ba in picioare... belea. Asa ca la 8 seara abia astept sa-i fac baie si s-o culc ca sa-mi intind si eu osul macar un pic!!!! Pana se adapteaza si mama!!! ca eu atatea ani am trait de fundul meu - acasa veneam si mancam si stateam in voie la tv, plimbari cat doream, nu imi facea nimeni program... asa ca acum imi vine destul de greu mai ales in zilele cand ramanem singurele, ca nu mai apuc nici dus sa fac nici sa mananc... abia astept s-o vad in picioare.....zau!!!!
RB spune:
Lilimic, nu am luat nr. tau de tel. ca nu stiu de unde . Asa ca mi-ar fi de mare ajutor sa-mi spui tu .
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
mihacarm2002 spune:
Ramonaa, e scumpa foc printesica ta. Si ce bine ca are un fratior care o iubeste!
Cleopiciu, Daria e tare dragalasa cu codite. Si ce mai rade!
Marina, m-a terminat Emma cu intorsul pe burtica. din partea mea. Ce bine ca face gimnastica singura si ca oboseste.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina