Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
maria72 spune:
conchita, da la recomandarea mediculu, cu toate ca am experienta de al prima fata, n-am facut-o de capul meu. O sa fac pauza pana vad cum isi revine, deja acum a facut normal, mai stau 2-3 saptamani pana bag iara citricele.
mama de Iulia (29.01.2007) si Diana (07.04.1999)
Messa spune:
Maria, io i-as recomanda medicului sa bea un pahar de otzet pe burta goala dupa care sa-l vad daca o sa mai indrazneasca sa mai recomande suc de citrice la gupii mici. Si la mar sunt precautii, dar la citrice?!
Liudo, iti zic eu ce urmeaza, ai sa mori de oftica pentru ca se va dovedi ca deshtele de la picioare sunt mai bune ca biberonul si o sa suga la ele in dracii aia mari.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
LiliaToma spune:
Nadiuta, ti-am scris PM de doua ori, dar cu problemele astea tehnice...
Am fost intr-o situatie similara ca tine, poate chiar mai grav. Si tot la Dr Neagoe. Pot spune ca datorita lui, situatia e foarte buna acuma.
Daca vrei sa discutam detalii, te astept pe messenger sau pe mail.
Succes si multa putere
P.S Scuze, pentru ca am intrat nepoftita pe la voi.
sanatate la toti copiii.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
romaria spune:
Emma ce fata mare deja ne intoarcem singurica pe burtica????
Lilimic si eu am mari probleme cu spatele, mijlocul, am ramas de multe ori intepenita si cu dureri groajnice, pana cand doctorul meu de familie mi-a dat un medicament care mi-a luat durerea cu mana in f scurt timp si m-a pus pe picioare, este un relaxant muscular.
Cum este la mare zilele acestea aglomerat??
Multa sanatate.
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni
eli1977 spune:
Cleo, ce frumoasa e Dariuta, ce moate are!
iar domnishoala Emma e...mortalaaaa!cum se intoarce ea pe burta..hihhi si ce rochita superba!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
fete, nici nu stiu daca sa va zic..
de ieri, de cand am aflat, sunt asa de...trista si ma tot gandesc...
nu vreau sa va stric frumusete de zi..
ieri am aflat ca unor prieteni ai nostri le-a murit fetita de 9 luni..a avut spina bifida, s-au dus la operatie in Germania, a facut meningita si...au inmormantat-o luni, acum o saptamana..saracuta de ea.Se pare ca si daca ar fi trait ar fi avut mari probleme neuro..uof, parintii sunt inca socati, am aflat de la niste prieteni comuni, nici nu i-am sunat sa le pun nimic, nu-mi vine, pur si simplu..poate e mai bine sa le respect durerea..
de cand am aflat stau cu Andrei numai in brate, parca mi se pare ca daca e cu mine nu are cum sa i se intample nimic..
pisoiul meu drag
marybell spune:
off Eli cat ma doare, cand aud de lucruri dintr-astea atat de tragice, ce sa mai zic!?!. stiu ca defectul asta poate fi detectat inainte de nastere si se poate trata imediat, nu stiu de s-a asteptat in cazul fetitei pana la 9 luni. in orice caz le doresc parintilor din tot sufletul putere sa poata trece peste aceasta grea incercare a vietii. eu una sincer mereu m-am gandit...nu cred ca exista pedeapsa mai grea si mai rea pentru un om, decat moartea copilului sau. cred ca putem trece mai "usor" peste moartea unei mame, surori, frate, s.a.m.d...dar a propiului copil, niciodata.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
eli1977 spune:
da, Marybell, ai dreptate, este infiorator...te rog sa ma crezi ca de ieri sunt...taare trista..i-am cunoscut pe parinti, nu fff bine, la diverse distractii ca sa zic asa, la nunti, botezuri de prieteni comuni..isi doreau tare un bb, m-am bucurat cand am auzit ca e gravi..acum..sa le dea DD putere sa mearga mai departe si sa le mai trimita un ingeras..sanatos
si eu stiam ca se poate depista in sarcina, parca e din cauza lipsei sau neasimilarii de catre mama a acidului folic in sarcina, nu?ma rog, nu stiu amanunte, cum a fost, dar..of..
pisoiul meu drag
marinar spune:
fetelor multumim ca ne-ati vazut. cam asa face emmi in fiecare zi, mai ales dimineata are in program ff multe intoarceri din astea. mai sta si se mai odihneste dar numai fizic, pt ca tipa de numa, si tot asa. pana oboseste rau si plange de somn.... distractie nu gluma.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Buna fetele, am intrat si noi in casa, iesiti de la 11. Sunt franta. Ne-am oprit cu niste amici sa mancam niste mici si sa bem o bere si mi-a pierit tot zambetul cand a venit nota de plata ... . Of, ce mai tara de milionari suntem.
Adela, groaznic, chiar groaznic ce spui despre biata vecina ta. Doamne, ce tari sunt unii oameni! Pe mine astia ma baga sub masa.
Lili, auzi, da' niste masaj poti incerca? Adica de la un profesionist ceva ... . Ca nu poti sta cu calmante tot timpul ... . Ma intristeaza sa vad ca sotul tau nu e atent totusi la nevoile tale. Si parca ar fi vreun lux ... .
Marinaaaaa, ce super face Emma!! Matei nici gand nu are. Se intoarce doar pe o parte. Iar pe burta urla de nu mai poate.
Eli, vai, inca o veste groaznica. Saracii parinti! Asa fac si eu cand aud una alta, stau numai cu Matei in brate.
Haideti ca fug la dush ca daca nu incep sa miros pana la voi.
Pupici