Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
kateryna spune:
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare "La multi ani, Laura!".
LA MULTE LUNISHOARE bebeilor nascuti pe data de 30 si 31
ema bb de cosmigirl
ariana bb de oti-s
matei bb de catalina
bianca bb de mady23
filip bb de ana alx
nona bb de aiska
vlad bb de rali
matei bb de jordash
Si pentru ca nu stiu in ce masura o sa intru maine:
La multi ani, Flavia! Sa iti dea Domnul sanatate, fericire si bucurii alaturi de familia ta!
Si la multe lunite pentru:
LEON de dolphin9913
PATRICK de babirusa
Maria ~ Antonia de Albinutzza
Sofia de mediterana
Andrei & Stefande Levi
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
conchita spune:
wow, Emma, ce bebelus precoce! Marina, e uimitoare si tare scumpa cum sta ea si vorbeste cu ursu sau ce e, dupa ce se rasuceste pe burtica. :-)
Daria, esti o dulce si-o dragalasa si-o frumoasa, ai un zambet super molipsitor si niste obrajori de-ti vine sa-i mananci. Cleopiciu, seamana cu tine!
mami de Sonia Marie
marinar spune:
conchita urs e ala, da. sa vezi acum ce vorbeste frate, tipa de cand am intrat in casa, de pe la 4. cred ca si-a descoperit vocea si tipa de nu mai poate si eu cu tati radem de nu mai putem. o sa incerc sa pun dovada.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Marybell, ce frumos. Ai un cavaler in toata regula. Cred ca esti foarte mandra de baietii tai.
Marina, super intoarcerea Emmei! La cat mai multe! Si de poze ...m-a topit printesa ta! Si ce palariuta misto i-ai luat!
I-am vazut si pe Teo de Alinuk, Lucas de daconst, Robert si Larisa de Ramonaa. Sunt frumosi toti!
Adela, apropo de bubitele pe care le are pe fata..vezi sa nu fie cumva de la saliva. Si Anelin face bubite pe fatzuca de la atata bagat pumnul in gurita si pe urma dat cu saliva de pe pumn pe fata. Dar, dupa ce il spal putin pe fata ii trec. e chestie de cateva ore pana dispar de tot.
Criss68, ce-ai facut la dr?
Cleopiciule ce dulce e Daria in poza cu agrafa. ce frumos pozeaza ea.
ylilimic spune:
Ma simt cam prost in contextul de mai sus...Adica dupa ce l-am nascut pe Matei am indurat dureri de spate, mai precis la osul bucos drapta si cand am terminat cu alaptatul am facut radioagrfie. Spina bifida a fost diagnosticul (am incredere in dr) spunandu-mi ca unii pot trai cu aceasta nelipire a ultimelor vertebre din coloana fara sa intampine probleme, iar unii au necazuri si stiam si eu de operatii...Acum eu char ma numar printre norocosi, sau ...nu am asa ceva?!
catalina - stiu 2 maseuze, una care practica doar la ea la cabinet (unde are pat ce se ridica pana la nivelul ei, sa nu stea femeia cocosata) si nu pot merge ca nu am cu cine lasa copiii, si alta care acum e fff aglomerata ca s-a dschis sezonul la balnear si babalacii nemtalai si belgieni atat au asteptat...nu se incurca ea cu chilipiruri de-al-de mine...
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
kateryna palariuta e de la nasa si face parte din tinuta de botez.
Catalina spune:
Multumim fetelor pt urari.
Lili imi pare rau ca nu e rost de masaj. Dar poate totusi vezi un ortoped.
Pupici ca am bebe urlator.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by marinar
si am pus si pozici aici
fatou tu chiar vrei sa ma oftici rau de tot cu rochitze si funditze, haaaaaaaaaa?????
asa e de scumpicaaaaaaaaaaaa oooooooo mancaoash io pe ea de dulcica!!
Las ca mai incerc si io o data...doar doar l-oi convinge pe X sa vina langa X
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
kateryna spune:
Noi astazi am facut vaccinul de 4 luni. L-am facut putin mai devreme. www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070430" target="_blank">Uite asa aratam cand am plecat la vaccin si www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070430&ctime=023533" target="_blank">asa aratam cand ne-am intors de la vaccin. Ce ziceti, v-a placut www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070430&ctime=023511" target="_blank">soldatelul meu?
ylilimic spune:
katy - imi place "soldatul universal"! De fapt are o figura prea zambitoare pentru asa un rol...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici