Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

In primul rand... imi pare tare rau sa aud vestea trista elli, incep sa ma intreb pentru ce chinuim copii cu atatea vaccinari, iar cand ai nevoie de protectie... uite ca nu ai parte de ea. Nu e dreapta viata...

Si eu stiu ca spina bifida apare dar in diverse grade, poti sa ai sau nu probleme. Chiar am citit de curand ca si cele 2 gropite care apar uneori pe spate, deasupra fundului sunt tot o problema a scheletului osos (si eu am). Or fi sau nu normale? Voi aveti?

Fetelor, care dintre voi se plangea ca bb are tot timpul nasucul infundat si haraie, de parca ar avea mucisori in gat (si care nu ies nici cu batista bebelusului)?

Tocmai citeam intr-un newsletter trimis de baby center ca este posibil sa fie o alergie! La asta chiar ca nu ma gandisem.
Uite ce spuneau la posibile semne:
- pare bb ca fiind intotdeauna racit? (o raceala ar trebui sa treaca in 7-10 zile)
- are nasul tot timpul infundat sau ii curg mucozitati?
- pare ca in mod constant "adulmeca" sau isi impinge nasul in sus (doctorii numesc asta salutul alergic)?
- sunt mucozitatile din nas clare si subtiri? (spre diferenta de cele galbene sau verzui si vascoase)
- stranuta des?
- are ochii iritati, rosii si aposi?
- pielea de sub ochi pare a fi mai inchisa la culoare sau violacee sau albastruie?
- respira pe gura?
- tuseste uscat?
- are pielea iritata sau cu vreo zona iritata cu eczema rosie?

Se pare ca daca raspundem "da" la cel putin una din intrebarile de mai sus, e posibil ca bb sa aiba vreo alergie.
Eu inclin sa cred ca fetita mea are, ca prea are nasul infundat de atata vreme. Ma mir ca nu s-a sesizat doctora cand i-am spus ca are nasul infundat mereu... a zis ca nu stie bb sa scape de mucozitati si de-aia...
Zic eu ca e bine sa avem in vedere si alergiile... ia sa pun eu o intrebare doctorei la urmatoarea vizita.

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Katy multumiri pentru aprecieri. vroiam sa te intreb daca si Anelin inainte sa ii dea dintisorii cu cateva zile facea mai mult decat de obicei balutze la guritza? Erik asa face de vreo 2 zile si in plus ia uite cum isi indeasa mainile in guritza. si face asa continu de 2-3 zile. oare sa inceapa si la el? l-am controlat la gingie si nu am observat nimic suspect sau nu stiu eu cam cum ar trebui sa arate?...

Eli uite aici cate ceva despre spina bifida. am citit si eu cand eram gravida prin luna a 3a.

Lily ti-am zis ca am copiat ideea de la tine, si am facut baie cu Erik, era ca un delfinas mancal-ar mama pe el.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara mamici frumoase!

Moamaaaaaaaaa ce poze am vazut yo in seara asta! Bebici Emma de marinar, Anelin de Katy, Eric de marybell.

Am fost la dr dupa amiaza si a hotarat sa-mi faca punctia numai miercuri la spital ca sa mai colecteze pana atunci. Speram sa se rezolve azi, dar m-am conformat. MI-am facut compresii cu rivanol ca sa grabesc procesul. Si ... acum 5 minute cine credeti ca arata ca Jack Spintecatorul? Mi-a fistulizat abcesul si mi-a iesit mare parte din continut, asadar pana ma duc sa ma curete bine ma simt si eu normal, nu ca un balon gata sa explodeze

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

am uitat sa mentionez ca am vazut si eu pozele si mi-au placut la nebunie.

marina ce dragutza e Emma cu rochita, si recunosc ca ma oftic rau de tot ca nu am si eu o fetita.

katy mi-a placut Anelin foarte tare. Pacat ca nu o sa mai faca armata. Ar fi fost un oldat frumos. Apropo...de unde ai luat salopetica aia? ca imi place si mie.

criss sper ca miercuri sa suporti usor punctia, sa nu ai dureri deloc. Sanatate multa pupam pe Ligiutza.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alinuk pai facem schimb de impresii: eu iti spun cum sa-l pacalesti pe X iar tu mie pe Y.

kate ff dulce soldatelul tau. pleca in legiunea franceza?????

marybell nu cred ca are treaba cu dintii nici balositul nici pumnul in gura, se distreaza si piticii astia. hihi ce delfinas frumos ai...

criss sanatate multa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si acum va invitam la www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070430&ctime=094122" target="_blank">discutii

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Va tot citesc,dar nu mai apuc sa si scriu.Parca vad ca am iutat si ce aveam de spus.

Marina,ce frumos se intoarce Emma,parca nu mai am rabdare pina incepe si al meu ca pina acum a avut doar tentative de semiintoarcere.In poze e o dulcica.Imi vine sa o musc de obrajorii ca niste piersicute.

Katy,haios tare soldatelul lui mama.Vad ca inca incape bine in scaunul de masina ca la al meu ii dau picioarele pe afara.

Marybell,asa face si al meu cu pumnii iar cu balele ma omoara ca uda toate hainele pe mine cind il iau in brate.

Criss,bafta multa la puntie sa nu doara si sa te refaci rapid.

Lili,si eu am probleme cu spatele dar de cind m-am apucat de gimnastica mi-a trecut.Si bicicleta de camera ma ajuta mult la spate.Altfel ramaneam si eu intepenita.

Crishtinutza,interesant ce spui despre alergii,si al meu parca are asa ceva.O sa-l studiez mai bine.

Catalina,la cursul de masaj la bb ii faceam masaj si pe fata dar cu ulei.Si a fost ok.

Si al meu s-a cam intarcat,adica nu mai prea am eu lapte si-i dau doar o masa pe zi,dimineata cind e mai adormit si are rabdare.In rest nu mai am nici un strop de laptic.Asta e,bine ca am avut pina acum.ma declar multumita la ce asteptari am avut.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hihihi Marina,asa face si al meu,dar eu aveam impresia ca ma striga sau ceva il deranjeaza si-i tot schimbam pozitia.
Vad ca si Emma mesteca ceva,ca Lucas isi mesteca limbuta mai nou.Nu stiu ce-o fi si asta.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Marina, imi spui si mie unde erai cand ati proiectat-o pe Emma? Seamana cu tine poate la ochisori, dar in rest... taticu in picioare. Draga de ea, da ce vorbareata e! Si bucalata.

Dana, nu te necaji cu lapticul, cred ca in locul tau de mult imi pierdeam rabdarea. Eu fac fatza la cerintele Ligiei, care mananca precum o domnisoara. Insa sincer la ce "balcoane" am, ma asteptam sa am lapte de dat si la vecini. In plus, uite cum apare ghinionul: daca nu suportam durerea intrerupeam alaptatul.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara! Imi pare rau ca n-am mai apucat sa scriu si eu, am intrat, am citit (si mai am) si tot apare cate ceva! Au fost si ai mei pe la noi...s-au certat...o nebunie...casa de nebuni ce sa mai..
Eli e infiorator ce s-a intamplat prietenilor tai. Nici macar nu vreau sa ma gandesc...asa ceva e groaznic, e de neinchipuit.. sa fie bine pentru toata lumea!!!

Kate sa inteleg ca soldatelul a trecut cu bine peste vaccin. Si noi l-am facut vineri, n-am avut nici o reactie...din pacate insa ne-a dat dr trimitere la oftalmolog. Sper ca totu sa fie bine...eu asa zic..

Marina este o nebunie Emma, cum vb ea acolo...

Marybell va balaciti nu gluma...si eu am zis ca vom face baie impreuna..Erik al meu deja face valuri in cadita..

In rest noi ne-am plimbat mult, am fost si in Cismigiu unde ne-am intalnit cu Lizuca de Miciurin...

Va pupam,
Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput