Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Mai, mai, mai, ce de bebei frumosi, numai unu si unu!!!!
Soldatei, faimosi innotattori...si...printese cu rochite...mama, mama...
Mi-ati dat si mie o idee cu baita...o sa ne bagam si noi in cadita.

Marybell, am tot vrut sa scriu si n-am apucat: , bravo, ai o familie minunata.
De-o saptamana de cand mi-a scos maseaua de minte sunt zombi, MA DOAREEEEEE RAU!!!!!!!!!!!Maine ma duc sa-mi scoata firele...o iau de la capat.
Fetelor, care sunteti din Bucuresti, ajutati-ma si pe mine cu o treaba, va rog. Am nevoie de o tanti care sa vina sa-mi faca si mie curatenie macar o data pe saptamana. Va intreb pe voi pentru ca n-as vrea sa fie, asa...oricine de pe strada .Poate cunoasteti pe cineva care sa fie o.k. si sa faca treaba buna. Eu stau in Berceni.
M-am saturat sa ma culc numai la 3 dimineata ca ba mai am de calcat, ba mai am aragazul de spalat, ba....

Marinar, mai bine pui indicatiile pretioase in mailul comun...ce, si eu vreau sa-l pacalesc pe x....da` mai incolo putin
Marybell, si Mihnea baga pumnii in gura, ba mai rau cateodata baga doar degetul mare si ramane asa cu el, pana adoarme....De balosit, nu-ti mai zic ca uda tot.
Hai ca am fugit ca mi se face mazarea praf.
Pupicei la mamici si bebei.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Marilena ca bine zici cu femeia la curatenie...daca gasesti pe cineva da-mi si mie un PM cu detalii.
M-am uitat la pozele cu Mihnea, e dulce foc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

RB - nu stiu daca ai vazut, ti-am trimis PM (apare scris cu rosu deasupra mesajului). Hai ca m-am mai inzdravenit si poate ne vedem maine. Cat mai stai la Mangalia?
marybell - am vazut delfinul si ma bucur ca am fost de folos cu ceva. A doua poza (cu capul chiar desupra apei) este absolut superba! Traieste din plin fiecare senzatie si fa absolut ce-ti trece prin cap! La mine e ultima oara cand am bb mic pe maini si nu vreau sa pierd ocazia!
marina - miscareata fie-ta!
maryela - eu stiu pe cineva langa Berceni, de fapt sta pe Resitei, la 3 statii de troleu de piata Berceni, care ar putea sa te ajute contra cost. O sa incerc maine sa vb cu ea, e f curata si de incredere! Sa vad cat de incarcat are programul si daca accepta sa vb cu tine (poate si cu delfinuta) o sa va dau nr ei de tel.
criss - pana miercuri, poate scapi de tot de infectie. Sanatate!
dana - si mie mi-e dor de bicicleta, mai ales ca se fac 3 ani de cand nu am pus piciorul pe pedala...

Gata, caci copiii dorm si vrea si mami nani! Cu spatele e ceva mai bine, am mai luat si Nurofen in seara asta, mai bag un unguent si poate dorm mai bine. Adam nu stiu ce a avut, a mancat la h20, baie la h21:15, si apoi urlete pana la h22. Imi sugea si pielea de pe obraji! I-am dat san + biberon cu formula (desi eu mai am lapte in san), cu greu a mancat din amandoua si la h22:35 a cedat si de atunci face nani. messa - cum era de asteptat nu am gasit Zantac, ba s-au uitat farmacistele ca la poarta noua...Ai idee cat costa? Asa as putea sa fac comanda la sensiblu.

noapte buna si pitici linistiti!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by alinuk

[quote]Originally posted by marinar
Las ca mai incerc si io o data...doar doar l-oi convinge pe X sa vina langa X

:-)))) ce haioasa esti. sunt convinsa ca Dumnezeu o sa trimita si la tine o titita.

kateryna, scumpic foc soldatelul.
lili, imi pare rau de durerile prin care treci.
Marybell, ce delfinas dragalas!
Criss, iti tin pumnii miercuri, sa se rezolve si sa termini cu chinul asta.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Crishtinutza, eu ma plangeam de secretiile care clocotesc in gat.M-ai pus rau pe ganduri!
Marybell, superb delfinashul tau!
Mihacarm, am primit pm de la tine dar nu pot citi. Eu stau pe bd. Lapusneanu, in spatele magazinului Iveco, intre Kauffland si Casa de Cultura.
Am votat stelutele de pe site-ul Pampers.
Kate, ce mandrete de soldatel ai!
Fata mea a trecut de faza cu ooo, aaa, ghi, iar acum spune: ICA, ICO,COI, COI si rade cu chiuituri. Am rezolvat problema cu vomitatul prin introducerea cerealelor cu orez, asa cum am citit la voi, o linguritza la 100 ml lichid. E minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Lili,si eu am probleme cu spatele dar de cind m-am apucat de gimnastica mi-a trecut.Si bicicleta de camera ma ajuta mult la spate.Altfel ramaneam si eu intepenita.

Dragelor de mult am vrut sa va zic despre durerile de spate oase si alte incheieturi... Sa stiti ca eu personal dupa cele 6 sapt de dupa nastere aveam astfel de dureri, iar dupa ce am inceput sa merg la sala au disparut, s-au dus pe apa sambetei. Nu cred ca este doar o coincidenta si ca mi-ar fi trecut oricum...Asa ca...un pic de miscare fetele (nu cred ca doar e suficient!)

Marina de acord...poate ne apucam impreuna pe la sf anului sau la incepututl anului viitor (cam asa ma gandeam eu) de fugarit Xi si Ygreci.Discutam despre variante de mixare

Kate scumpic Anelinul.... Da psuhca unde-i?????

frumoshi copii, minuni ce sa mai!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Terbitza,pe bune s-a rezolvat cu vomitatul??? Cu orez??? Parca la Liuda si la Messa am auzit...Fetelor povestiti-mi si mie mai in detaliu....v-a recomandat medicul, sau cum ati facut?
ylilimic mie zantac-ul mi l-a recomandat medicul la Mihnea pentru reflux gastro- esofagian...Are Adam probleme?..Cred ca n-am fost eu pe faza...
Delfinuta, multumim frumos de aprecieri..
Daca gasesc pe cineva te anunt..

Am dat gata mazarea si am terminat si snitelele...fug la un dus si la culcare.
Sa aveti o noapte linistita.

Pupicei la mamici si bebei

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Maryela, a mea are reflux. Inca nu i-am dat Zantac dar urmeaza. Am zis intai sa epuizez orice alta metoda...

alinuk, te contrazic! Mie mi-a trecut spatele cu utza!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetili,

Marino ce ne mai vrajeste fi-ta. Pai te crez si io mai draga ca e topit ta'so. Daca noi suntem, el ce sa mai zica ... .
Ce crezi ca am facut ieri dupe ce am vizionat filmuletul cu intoarcerea. Hop cu Matei pe pat, "ia treci mama si te sucheshte si tu, ai vazut Emma cum face". E, leneshu' nu se intoarce decat pe o parte. Cred ca stie ca uraste sa stea pe burta.

Fetele, fiti atente la noua paranoia (Marina si Adinush voi stiti ca doar va zisei in parc): am observat de vreo doua saptamani asa ca Matei, care e destul de bronzat la fata are alb la coada ochiului. Ba acuma mi se pare ca are si sub un ochi. Si aseara am observat o pata mica (cat o alunita) alba si pe un piciorus. Ia ziceti voi, dupa cum ma stiti, la ce m-am gandit??
Habar n-am cum se numeste boala aia (apropos, stie cineva?) la care se fac pete albe pe piele ... .
Chestia e ca nu imi pot explica cum s-a bronzat pe toata fata si la coada ochilor nu.

Messa, cum fu aseara cu morcova?

Apropos de femei in casa. Eu cred ca am gasit pe cineva pt Matei, verisoara mea. Are 20 si ceva de ani (cred ca vreo 24) si este super draguta, studenta in anul 4. Am crescut impreuna, mama ei e sora tatalui meu. I-am propus, acum sa vedem, sper TARE TARE sa vrea pt ca e f rabdatoare, o cunoastem bine, e din familie si e f gospodina. Doamne ajuta! As fi f linistita asa ... .
Va urez si voua succes cu chestia asta ca tare greu este.

Deci pupici muncitoresti fetelor, aveti grija ca azi se munceste serios la mici si bere, dati-i inainte ca pionierii.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete va pupam pe toate, va dorim o zi libera frumoasa....noi fugim la pescuit.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput