Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
mihacarm2002 spune:
Catalina, legat de pata alba: dr. meu de familie are asemenea pete, de fapt mainile sunt mai albe si pe fata. E depigmentare cred. Sotul a indraznit si l-a intrebat cand ne-a vizitat ultima data. Ne-a spus ca boala a debutat in copilarie si e datorita radiatiilor de la Cernobal. Cred ca nu e cazul sa te speri, dar daca pt linistea vrei sa mergi la un dermatolog, sa fie unul tare bun. Dr. ne-a spus ca mama lui l-a dus la unul in Cta si nu i-a identificat cauza. Mai tarziu un dr din Buc i-a spus din ce cauza.
TERBITZA, ti-am mai trimis un PM. Iti spuneam ca suntem oarecum vecine, eu locuiesc pe Oborului, str in care da a doua iesire din parcarea mag. Kauffland. Programul nostru de stat pe-afara e dupa orele 15.
Katy,Marybell simpatici foc pustii!
Marina, ce mai vorbareata e Emma! Dar ca si Dana, cand o aud pe Eva facand asa cam sar pe ea sa vad ce are.
Azi, dupa ce am alimentat mandra+ schimbat, m-am dus in bucatarie sa ii sterilizez suzeta. De obicei ma astepta cumintica. In timp ce asteptam sa fiarba apa, aud niste tipete slabe ca nici nu stiam daca din dormitor sau de afara se aude. Ma duc sa verific mandra: ea tipa scurt dar ascutit. Am luat-o in brate si m-am intors in bucat. Normal ca s-a linistit. In dormitor cand am pus-o in patut, a stat un pic cuminte dar se tot smiorcaia. Asa ca am luat-o in brate, am inceput sa citesc de pe forum, apoi am pus-o in leagan unde a adormit. Cand sa o asez in patut am observat ca cearceaful e ud. Am continuat investigatiile si am descoperit ca si pantalonii erau uzi intr-o parte.
Concluzia: o suspectasem de alint, cand colo ea chiar avea o problema mititica.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Helenutza23 spune:
Buna fetele!
cleopiciu, marinar ce papusi dulci aveti!
katy ce soldat dur ai! 
Maryela in ce zona stai? ca eu am o femeie f ca lumea. sta in vitan si vrea ceva in zona...
Catalina si al meu e lenes. il pun pe burta, sta un pic si pe urma, hopa! cu nasul in saltea! degeaba ii fac
, adica galerie cu hai mami, sus, hai nu fi lenes etc etc, el nu si nu...
si succes cu verisoara, Doamne ajuta sa fie persoana potrivita!
...si cred ca te referi cumva la psoriazis (nu stiu daca se scrie asa) eu zic ca nu are sens ce spui tu acolo
hai fii cuminte ca e f ok Matei ![]()
mihacarm2002 o mai patesc si eu, rad si spun ca fcae pipi in sus, numai ca al meu nu prea plange, imi dau seama dupa faptul ca are manutele reci...
si atunci ma cert singura, ce mama denaturata sunt! 
avem si noi o prob. nu prea facem kk. si asta de vreo luna. facea o data la vreo 2-3 zile mult. da nu il durea burtica, nu se vaita. am zis ca nu e o prob. totusi am obs ca de vreo sapt, poate 2, in zilele in care nu face nici nu papa ca lumea... oare o fi vreo leg? eu asa ma gandesc. ieri i-am dat ceai de musetel, vreo 30-40 ml in 2 reprize intre mese, dar nu a avut efect, tot si-a incasat jumate de supozitor
. sa merg cu el la medic? cred ca da...voi cum ati rezolvat asemenea probleme?
o zi frumoasa! ...a, si aveti grija la mititei, cu masura, ok? ![]()

avem si noi pozici www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070427&ctime=165531" target="_blank">=aici
Maryela spune:
HELENUTZA eu stau in Aparatorii Patriei, , chiar langa facultatea Spiru Haret.Ar fi chiar aproape. Ia vezi...poate reusesti ceva.
Noi de cand am trecut pe Topfer face caca Mihnea in fiecare zi.
Messaeu sincer n-as vrea sa-i dau nici un fel de medicament, mai ales ca ia foarte bine in greutate, dar ma gandesc ca nu cumva, Doamne fereste, acidul din stomacel care trece cu laptele prin esofag sa nu-il irite si sa mai patim alte alea...
Pana la urma zeama aia de orez e buna la ceva?
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
alinuk - culmea e ca si io faceam ceva miscare acasa, ba chiar am avut vreo 2 zile de muzica tare si dans nebun (caci spectatorul Adam e asa cuminte cand are ce vedea
)
maryela - reflux sau nu, spuneti-mi voi de ce mananca putin, cca 3-5-7 min, cere la 3 ore, plange dupa supt si varsa incat din 2-3 icnituri nu stiu cat lapte ii mai ramane...Oricum Zantac nu am gasit la Mangalia. Deocamdata astept sa Creasca Adam mare, ca alta solutie nu imi e la indemana.
Azi ma intalnesc cu RB la plimbare, sic! Si o sa facem si noi poze...ce numai voi? ![]()
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - o foame chinuitoare! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Maryela spune:
Uitati ce am gasit...io am cam bocit...mi-a placut muuuult melodia.
http://www.youtube.com/watch?v=4yHTaxn_aDM&mode=related&search
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by Maryela
HELENUTZA eu stau in Aparatorii Patriei, , chiar langa facultatea Spiru Haret.Ar fi chiar aproape. Ia vezi...poate reusesti ceva.
Noi de cand am trecut pe Topfer face caca Mihnea in fiecare zi.
Messaeu sincer n-as vrea sa-i dau nici un fel de medicament, mai ales ca ia foarte bine in greutate, dar ma gandesc ca nu cumva, Doamne fereste, acidul din stomacel care trece cu laptele prin esofag sa nu-il irite si sa mai patim alte alea...
Pana la urma zeama aia de orez e buna la ceva?
hai ca o sun si iti zic ce si cum. ...si ce e aia Topfer ?
io ii dau numai lapte de la san.
Maryela spune:
Topfer e o marca de lapte....
...formula...pentru cele care numai alpteaza
.
Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie: noi papam Humana...si de ceva timp am trecut pe alt fel de laptic: Topfer.
Daca tu alptezi exclusiv stai linistita si lasa copilul in pace, chiar si la doua zile daca face eu zic ca e k. Poate te lamuresc fetele mai bine...
A! Multumesc frumos...astept informatii
Liuda spune:
neata!
adica daca e neata!
eu am evadat la farmacie, dar in drum am trecut pe la birou, am citit, am vazut pozici, ce frumosi bb aveti, soldati, altele cu fundite, altii cu mami in cadita, altii se intorc de mor de drag.... nu mai zic pe nume ca sant multi.
noi in sfarsit am ajuns la peste 500 ml pe zi de lapte!!! Mama ce succes!!! Cred ca totusi e mai bine de la NAN, inseamna ca Humana nu a fost pentru noi!
Daconst ma intrebai de Topfer!!! Cum pusca mea sa trec pe el daca in farmacii se uita la mine ca la extraterestru, numai cand intreb! Nu a ajuns la noi civilizatia. Am gasit intr-o farmacie, dar sa vezi ca nu garanta ca mai primesc! si ce fac dupa? Iar trec la altu.... asa ca am decis pe NAN si vad ca e mai binisor!
hai ma DACONST - tu te plangi de laptic? Ai un flacau grasulean si frumos, 3 luni i-ai dat... zi mersi! Eu cu a mele 3 saptamani nu mai comentez! Si de bale.... ma inscriu cu tine... ca tare m-am mai saturat de haine ude, si umarul meu balit mereu!
Ylilimic - ce descrii tu e reflux. Noi nu mai plangem dupa mancare, nu mai varsam, numai ca mancam rar!!! In rest am scapar de bocit la juma de ora dupa masa pentru ca dupa ce manca ii dadeam un ml de Maalox, a zis dr. ca i se intoarce mancarea si o doare, aaa si tine-l vertical macar 25 de min dupa masa, ca atunci vine mai greu inapoi aciditatea din stomac! Lilica ce sa zic de spare... pune barbatu' sa faca masaj.... zic eu cea care ma chinui si tot nu accept sa-mi faca de frica ca poate nu ma mai ridic deloc!!!
De femeie in casa - moama ati ajuns si voi la vorba mea... eu sant multumita ca o am, e aspirat, calcat, sters praf... tot e inainte!!!
Despre kk - decandu sucul de morcov pe care il linge indoit cu apa cam 40 de ml pe zi... facem kk seara la comanda... si nu mai avem treba pentru termometru... sant multumita.
aaaa azi manczam un crenvusti si se uita asta mica la mine asa cu o jele ca nu am rezistat si i-am dat sa linga si ea ... ca de mancat nici vorba, dar de mila macar sa puna si ea limba... ca nu o fi foc!!! MMMooama ce clenfaia ea cu placere... muream de ras... si cand o s-o trec pe mancare o sa faca fite!!!
fetele pupici ca avem si treaba.
distractie placuta pentru muncitoarele de pe forum!!!
Daconst spune:
Vad ca subiectul zilei e iar refluxul.Eu una m-am hotarat sa-l duc saptamana asta la dr.Ca prea mi-a vomitat si mai nou are si jet.
In 2 saptamani a luat 300g in greutate,nu stiu daca o fi bine,dar avand in vedere ca e la categoria grea de peste 7kg si greutatea de la nastere si-a dublat-o,ma declar multumita.
Inca nu-i bag faina in lapte sau medicamente pina nu fac un ecograf,ceva sa vedem cum stam.
Maryela,mai bine mergi si tu la dr. sa vezi ce spune.
Catalina,o fi stat Matei cu ochii inchisi si asa nu s-a bronzat la coada ochilor.![]()
Messa,la tine o fi utza sport extrem si ti-au trecut toate durerile cu asta.![]()
Dar fetele cu dureri de spate sau articulatii,insistati cu sportul ca ajuta cu adevarat!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
adela2006 spune:
vazut copii poze si filmulete foarte frumosi 

katerina voiam sa te intreb ( stiu ca ai mai spus
)cum e cu dintisorii cum se manifesta copilu
a mea e super nervoasa in ultima vreme se linisteste doar cand doarme , a inceput sa roada toate jucariile cu ciuda mi-e si frica sa nu le sparga ![]()
e super maraita cand o iau in brate e ca o lipitoare si sta asa parca ar fi suparata
de balute nu mai are rost sa spun ii curg intr-o veselie acum ii curg si cand sta pe spate
i-am cercetat gurita si nu se simte nimic inca dar e asa fericita cand ii dau cu degetul peste gingie
si inca o intrebare :
oare pot folosi pastile ptr tantari cu bebe in camera ca e toata ciuruita pe partea dreapta a obrazului
fetele distractie azi care mergeti la iarba verde
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare