Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Se cunoaste ca sunt inca singura. Pot sa mai scriu ceva. Fetita a fost cuminte si mi-am facut de cap pe net.
Lily multa sanatate. Acum am vazut filmuletul. Este superb. Avem niste copii frumosi. Cei mai frumosi din lume. Multummesc. E greu cu doi copii dar frumos.
marybell
Va pup pe toate.
La multi ani sarbatoritilor de azi!

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

va multumesc si va pup pe toate!!
suntem plecati in vizite la parinti la Constanta si sunt disperata ca aici nu am net. acum sunt in vizita si am cerut voie gazdei sa intru pe net, pe forum putin sa va salut
ce o sa mai am de recuperat cand ma intorc in buc.....
va pup, inca o data multumesc de urari si ....ne si vedem in vreun parc, ceva, sapt viit.....

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor pupici
noi ocupati ca de santem fara ajutor si nu avem timp si de net
la multi ani celor cu zilele de nastere
Lilica multa sanatate asta iti mai lipsea sa nu te poti misca
eu - mor de somn - aseara dupa 8 m-au apucat batranetele - ma rodeau oasele mai ales de la picoare, genunchi, ma 10 nu mai puteam , la 2 nu puteam sa dorm ... azi zombi sant !!! marybell am citit ca mai ai un baietel - sant impresionanta

urechea o tot tragem... nu cred ca o doare, nu mai trfge de haine - asta facea de 2 sapt... a trecut la ureche.

nu va suparati fetelor carora nu le-am raspuns - tipa asta mica, vrea la mami

daconst am vazut poze - super baiatul

cu mancatul santem un pic mai bine, nu stiu daca e din cauza ca am trecut la NAN sau... asa e perioada ... traim cu speranta

va puypacesc - nu pot sa raspund la toate chiar daca vreau - dar promit maine...
somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

seara buna,

Liuda, mai tii minte in gravidenie ce picioare iti dadea don'shoara in burta dupa ce "haleai" ceva? Atunci manca ce-i dadeai, iti era frica sa nu-ti manance si urechile. Na, ca ai vrea tu acuma sa ti le manance!

ramonaa, cu ce sa ne deranjezi papusa, adevarul e ca la ora la care activai pe forum stateam sa-mi pice ceva de citit si numai tu ai postat. V-am admirat toate pozele, e tare frumoasa printesica, de fapt amandoi copiii sunt niste dragalasi.

Catalina, nu-ti fa griji cu crema de fatza la bb. Asa se spune, stiu de cand eram mica, la copii nu e necesara intrucat pielea lor secreta toate ingredientele ca sa arate bine. E posibil ca dupa aplicari repetate sa se obisnuiasca pielicica lui Matei cu un supliment de crema si sa aiba nevoie mereu. E doar o parere, nu m-am documentat. Dar chiar ma gandeam si eu cu ce se face masajul facial la bebei daca nu e voie crema si ca atare nu am mai facut masaj deloc

Am vazut si poze de Margelutza.. Alinuk, poza cu voi doi Margelutza a facut-o?

Ivona, spor la varuit! Eu nu m-am incumetat niciodata, de fapt la camin cand eram studenta prima data, dar asa bine am facut incat a trebuit sa si platesc curatenia. De atunci mama mereu rade de mine cand vine vorba: "... cu varutul se rezolva ca la asta te pricepi tu..."

Cu sanul nu s-a rezolvat nimic, de ce mi-a fost frica nu am scapat: abces. Maine sper sa se rezolve cumva ca m-am plictisit. Ce stare de doi bani am... sanul ma arde, se si descuameaza de la febra, articulatiile ma dor toate - o fi de la vreme sau tot de la infectie, d-zeu stie, plus frisoane.

Daca mai am ceva demn de a face public, va mai scriu

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cred ca fii-mea e la [useul ala de 4 luni de care vorbeati ca azi noapte la 4 s-a trezit sa manance si azi a mancat ca haplea.
Si mai cred ca se intarca din san mai trage doar cate max 2-3 min din fiecare dupa care il scupia si cauta mancare in alta parte(initial am crezut ca nu mai am eu lapte dar daca apesi un pic iese lapte.Nu mai tasneste ca inainte dar picura).Si ii dau bibe cu tetina nr 1 tocmai ca sa n-o invat lenesa.Cred ca de saptamana viitoare incepem usurel,usurel cu supica.
aa..si apropo de copii precocia mai facut o descoperire..sa-si tina biberonul.La inceout doar punea mana pe el,mai incerca sa bage cate un deget pe langa tetina si am inceput sa i-l tin doar de fund si s-o las sa-l tina ea.Ei si de cateva zile a ajuns sa-l tina singura,stau cu mana pregatita in caz ca-l culca prea mult si intra aerul dar e fata desteapta si-l tine bine.Pupa-o-ar mama de fata

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

adinush, mamica, sa-ti traiasca fata precoaca! Pupam Ayleen scumpa, am vazut-o recent ce frumoasa e.
Si noi ne minunam zilnic de cate ceva, azi si-a scos suzeta si a incercat sa si-o puna la loc, nu a nimerit, apoi a incercat sa si-o transfere in cealalta mana.

hihi, a venit si febra, de cand o asteptam! Nu de alta, dar altfel era mastita atipica, iar eu cum sunt o tipicara... ceva nu era in regula

Doamne, ce ingeras am eu! Aseara am rugat-o sa nu traga de san cand suge ca ma doare si parca ar fi inteles. Am culcat-o apoi cu mine in pat ca sa-mi fie mai usor sa o alaptez cand se trezeste ea la 5 si .. ce credeti?! S-a trezit, dar s-a jucat frumos, singura, nu mi-a cerut mancare pana la 8 jumate si a lasat-o pe mami sa se odihneasca.

btw, Adinush, mie cand imi picura doar, consider ca nu am lapte, dar o mai las sa suga mai ales acum ca am probleme. Asa aveam la inceput si nu stiam de ce fata vrea bibe. Multi copii se intarca la 4 luni, o fi vreo explicatie.

Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pai criss eu oricum ii dau completare de 2 luni.La ultima proba a papat 110 ml de laptik de la mine si 100 formula.Mi-e frica doar ca o sa incep sa-i dau din ce in ce mai mult formula pt ca deja dupa 100 ml mai cauta cu guritza laptic

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Da papa ceva Ayleen! A mea rar a depasit 100ml - din bibe, ca nu am gradatii la tzitzi (am mai cantarit-o eu uneori si parca am prins-o odata cu 140 ml, dar nu bazez asa mult pe cantar mecanic). Mananca insa la 3 ore, noaptea face o pauza mai mare, cca 6 ore. Oare o fi bine? Hai ca mai am un subiect de gandire!

Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fetelor,

Lilicule, ma bucur mult ca esti mai bine, tot citeam mesajul Catalinei si ma pregateam sa iti scriu, noroc ca am citit pana la capat si am vazut ca esti un picut mai bine.Cand ma ia spatele eu bag indometacin.Sanatate multa!

Liuda, sper sa ii mearga bine cu Nan , lui Andrei ii dau de la 3 sapt, cand am pierdut laptele si ii merge bine, a luat ok in greutate, papa bine cantitativ, face caca o data pe zi dar mult, acum de cand cu sucurile mai des..sper sa va fie bine.va pupam

Ramonaa, super frumosi copiii tai iar printesa familiei...ce sa mai spun..

Dana, Alinuk, vazut pozicile cu domnisolii la baita..ii pupam

Criss, imi pare asa rau de tine cu sanuletul ...ce ti-a zis dr, cum scapi de abces?iti tin pumnii sa te faci bine

Adinush, deci si a ta papa 200ml la o masa...pai si eu ma gandeam ca pisi al meu haleste cam mult, tot asa ,180-200ml la o masa..

La multi ani, Laura popy!

va pup pe toate

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Laura-Popy.Deci esti constanteanca, de fapt..
Marybell, m-a impresionat teribil povestea ta. Ai 2 baieti supeeerbi!
Daconst, vazut mandretea de flacau in caditza!
Lilishor, sanatate multa, refacere rapida!
Catalina multumim tare mult pentru traduceri, m-a impresionat pana la lacrimi povestea Alexandrei.
Criss, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sanatate multa si pupici Ligiutzei!
Ramona, printesica ta sta deja in fundulet?Ai 2 copii minunati!
Messa, dupa mesajele tale rad cu lacrimi; se uita fii-mea urat la mine ca am trezit-o din somn .
Fetelor, care va plangeti de kg in plus...mie la botez imi explicau babele ca am niste kg in plus si cam ce trebuie sa fac pt a slabi. Imi venea sa le trag cu ceva in capete!
Raluca,Mihacarm in ce zone stati? Poate reusim si noi sa facem o
intalnire in Constanta.
fetelor, pur si simplu nu reusesc sa tin pasul cu voi. Astazi Letitia a reusit performanta sa nu doarma mai mult de jumatate de ora toata ziua. Era franta de oboseala , se freca la ochishori , maraia dar de dormit..ioc.Mai avem de luat 2 zile de antibiotic, deja nu mai are rosu in gat insa nu scapam de mucishori. nu ies nici cu batista , ii galgaie in gat asa ca dimineata am introdus batista in guritza si asa am reusit sa o curatz.
Stam afara cam 2-3 ore pe zi insa in Constanta bate foarte tare vantul si cu greu gasim locuri adapostite.
Vorbeati de puseu de crestere la 4 luni?Noi avem 3 luni si de 2 zile mancam de rupem. De unde mancam la 4 are am ajuns chiar la 2 si facem criza de isterie daca biberonul nu apare in cel mai scurt timp. Laptele meu e din ce in ce mai putin, abia mai ies 100 ml pe zi:(
Promit sa revin curand cu poze recente.
Pupici si sanatate multa la mamici si bebici!

Mergi la inceput