Acum am auzit la Surprize, a spus chiar Andreea.
Nu pot decat sa ma bucur ptr ei, sa-i dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos.
aime
Felicitari!!!
Sa o ajute Dumnezeu sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Este cel mai de pret DAR pe care il poate primi o femeie de la viata!
Sincer ma bucur pentru ea! Este ambitioasa si luptatoare. Sper sa aiba o sarcina usoara si un copilas sanatos si frumos!
Theiuta
poze cu Nicolas
Nu, Cristina. A zis doar ca la sfirsitul anului vor deveni parinti, ea si Stefan.
Theiuta
poze cu Nicolas
Ma bucur si eu pentru ei. Matusa mea mi-a povestit ca l-am cunoscut pe Stefan Banica Jr. cand eram la gradinita si ca de atunci mi-a fost simpatic Eu nu-mi mai amintesc de nimic, din pacate.
Mama mia!Eu nu mai uit la emisiune dar acum o saptamina am nimerit intimplator pe-acolo si avea o rochie bleumarin de gravida si sotul meu a zis ca precis ca-i gravida,are burtica...bineinteles ca eu am zis ca nuuu,ar fi scris presa,acum sa-i zic ca avea dreptate!
Ma bucur pt ei,sa le dea Dumnezeu un copil sanatos si cuminte!
Alina
Felicitari! Ma bucur pt ei, un copil e o binecuvantare! Sa aiba o sarcina usoara si un bebelus sanatos si papacios
4+
Poze Laura
Sarcina usoara si un bebe sanatos! Ma bucur pentru ei, un copil e o minune pentru orice parinte!
Felicitari!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Un copil e intotdeauna o binecuvantare. Sa fie sanatosi, fericiti si sa se bucure de el.