Andreea Marin va fi mamica!
Raspunsuri - Pagina 2
dianaf spune:
SALUTARE,SA DATI SI VOI MAI MULTE AMANUNTE....CHIAR A SPUS ANDREEA???
CHIAR MA BUCUR PENTRU EI!!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
nu-mi place de ea de nici o culoare dar ma bucur din tot sufletul ori de cate ori aud ca o femeie va deveni mamica!!! mai ales ca stiu ca isi dorea fff mult!! FELICITARI!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
blueeyes2003 spune:
Uitati www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=177913" target="_blank">aici mai multe detalii!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
mira_m spune:
Sarcina usoara!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Gabbriela spune:
sarcina usoara si bb sanatos... si sa semene cu Stefan [:)}
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
AYUMI spune:
Ma bucur mult pentru ea!Stiu cat de mult isi dorea lucrul acesta.
Sa dea Dumnezeu sa aiba un copil frumos si sanatos.
Bianca 17+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
dianaf spune:
MULTUMESC PENTRU DETALII,CHIAR M-A IMPRESIONAT,SPER SA REUSEASCA SA NU AIBA PROBLEME SI SA-I AJUTE DUMNEZEU!!!!!!!1
anky spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
sarcina usoara si bb sanatos... si sa semene cu Stefan [:)}
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Normaal...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
iliuta spune:
Sarcina usoara, bebe sanatos si frumos( nu conteaza cu cine-o sa semene....amandoi sunt frumosi)
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Doris-Alina spune:
Am auzit si eu aseara, la Surprize...
O sarcina usoara si un bb sanatos...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories