Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Puiramy multumesc mult! Sa-ti dea Dumnezeu si tie un copilas sanatos
Alyx si mie tot la 21 de zile mi-a venit ciclul dupa chiuretaj si m-am bucurat ca trece mai repede timpul pana la o noua incercare. E mai ciudat ciclul si eu m-am si dereglat, adica nu mi-a mai veit la 28 de zile niciodata, ci la 24, 26, 27 de zile.
4+
Poze Laura
alyx spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri dragele mele. Pe mine m-a intrigat cel mai mult modificarea cantitativa si sub aspectul consistentei decat faptul ca a venit mai devreme. Si inainte varia ca lungime intre 25 si 30 de zile. Acuma voi astepta si urmatorul cilcu sa vad cum va fi. Abia atuncicred ca imi voi putea da seama ce si cum.
Va pup pe toate si sper sa aveti o zi frumoasa.
Pepsi spune:
alina, si la mine ciclurile dupa chiuretaj au fost ciudate rau, mai ales ca eu mai tot singeram asa din cind in cind in afara de ciclu! si ca abundenta si ca si consistenta si durata, a fost diferit, si imi venea ciclul la 30 zile, inainte il aveam ceas la 26. eu zic ca e ciclu ce ai, nu trebuie sa te sperii, e normal sa fie asa pina cind se pune la punct organismul cu nivelul de hormoni, etc, cel putin asa mi-a explicat mie medicul, ca organismul era pregatit ptr sarcina, si deodata cu chiuretajul sarcina a fost smulsa mecanic si de aceea organismul are timp pina se pune la punct si receptioneaza mesajul. daca ma crezi, am avut si lapte dupa chiuretaj!nu te ingrijora, iar dupa mergi la medic sa vezi cum e!
fetelor am pus poze, in albumul cu sarcina a 3-a si in albumul cu Pastele 2007 am pus cozonacii facuti de mine
va pup pe toate
Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
blueeyes2003 spune:
Alina si la mine primul CM dupa chiuretaj a fost modificat dpdv cantitativ.Acum,a doua luna a fost aproape de normal.Nu-ti face griji,asa cum ti-au zis si fetele,trebuie sa- dai timp organismului sa revina la normal.
Flavia foarte frumoase pozele!Si ce bine arat cozonacii,mi-ai facut pofta, acum trebuie sa ma duc sa-mi cumpar,dar in nici un caz nu se compara cu cei facuti in casa.
Esti o gospodina desavarsita!Si o -dutza frumoasa!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Laura Ioana spune:
Flavia m-am uitat la pozici, dar nu la cele cu cozonaci, ca zice Mirelus ca starnesc pofta Esti super faina, o graviduta frumoasa...ce-mi place burticaaa Si Dominic e un dragutel
Mirelus te pupacesc si sa stii ca ma gandesc la tine si-ti tin pumnii luna asta
4+
Poze Laura
Chantal spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Chantal-ce bine ca ai scris!Dar nu ne-ai scris cum mai esti acum..astept vesti despre tine,stii bine ca suntem aici si te integem,dar vorbeste cu noi nu tine in tine!
Michelle , nu am scris despre mine pentru ca nu am vrut sa va mai necajesc. Eu sunt in aceeasi stare de spirit, mai jos de fundul butoiului, am reinceput sa plang, ca pe vremuri, fara sa mai pot opri. N-o sa pot uita niciodata ce-a fost, nici nu vreau sa o uit pe micuta mea, Doamne fereste! Dupa depresia in care am recazut cred ca ar trebui sa reiau tratamentul cu antidepresive, incerc insa sa rezist fara el, sa vad pana cand pot... Cand intalnesc cunoscuti cu copii incerc sa intorc capul de la ei, nu vreau sa-i vad pe acei copii, cumva simt ca-i urasc: ei de ce traiesc si micuta mea nu?! Cu ce sunt ei mai buni ca fetita mea?! Iar mamele lor, cand le vad ca nu au aceeasi daruire pe care am avut-o eu pentru fetita mea, ma intreb, ele de ce au dreptul sa aiba un copil si eu care mi-am iubit fetita mult mai mult, nu am acest drept?!
M-am intristat nespus cand am citit si de Liana. Nu mi-a venit sa cred ca poate fi vorba de aceeasi Liana pe care o stiam demult, careia i-am citit de atatea ori mesajele pline de viata, putere si vointa de a razbi. Nu-i drept! Si astazi am vazut la stiri ca s-a gasit un bebelus omorat de mama si aruncat intr-o geanta pe camp la noi in judet... Unde-i Dumnezeu?! Unde-i dreptatea?! De ce asemenea ... n-am cuvinte cum sa le numesc pe acele femei ... primesc copii, iar noi, cele care ii dorim si ii iubim nu?!
Am luat-o rau pe ulei dar nu ma pot abtine. Sper sa nu fi suparat pe cineva de aici, nu asta vreau.
Am mai citit pe la odiseea de sept-oct, abia era postat mesajul despre pierderea Lianei (sa nu mai zic ca inca era proaspat necazul lui Ale) ca cineva apare yupiii ca are fetita, altele vorbesc de caruturi si cumparaturi, prostioare... Au fost si mesaje de regret dar parca ma asteptam la mai mult din partea lor. Stiu ca Ale le-a cerut sa nu scrie measje de regret dar totusi, putina retinere, ceva, un semn de parere de rau si respect pentru durerea din sufletul lor... Nu stiu, sunt eu mai egoista si astept ca la greu sa-mi fie alaturi toata lumea sau fetele sunt egoiste si nu le prea pasa de altii? Poate cer prea mult. E adevarat, ele habar nu au ce inseamna sa pierzi un copil, bine ar fi sa nici nu afle vreodata pentru ca asta te schimba radical, cel putin pe mine m-a schimbat.
Of, am scris foarte mult, dar macar m-am descarcat, am spus ceea ce demult vroiam sa spun, ca ma deranjeaza indiferenta celor din jur foarte, foarte mult.
Ma iertati daca v-am plictisit.
Va pe toate.
L5845 spune:
Chantal draga de tine, nici nu se pune vorba de indiferenta sau egoism fata de durerea pierderii unui copil. Poate ca unele fete isi doresc sa nu mai fie compatimite, poate asta le ajuta sa treaca mai usor peste durere si sa o ia de la capat. Altele in schimb, au nevoie de tot sprijinul celor din jur si asta nu face ca durerea lor sa fie mai mica sau mai mare decat a celor care nu vor compatimire. Cred ca ai nevoie de sprijinul si gandurile noastre ca sa iti plangi durerea. Suntem aici, la fel ca de obicei, trebuie doar sa prinzi mana care ti se intinde. In privinta antidepresivelor, poate ar fii bine sa te gandesti de 2 ori inainte sa le iei din nou....nu fac decat sa-ti inhibe durerea si in loc sa plangi si sa te descarci, o sa te inchizi in tine, ceea ce numai bine nu-ti face. Uite-te in jurul tau si vei vedea multe fete care au trecut printr-o drama asemanatoare, dar au reusit sa-si gaseasca puterea interioara, sa treaca mai departe. Asta nu inseamna sa uiti prin ce ai trecut ci doar sa iti continui viata si sa privesti cu incredere si optimism la viitor. Incerc asa cum pot, sa te fac sa intelegi ca viata e frumoasa , merita traita si undeva...e un copilas care abia asteapta sa devii mamica lui. Nu te mai "otravi" cu ganduri negre, ridica ochii si uita ce e rau si dureros. Merita sa faci asta, crede-ma. La fel ca noi toate, esti o femeie puternica si trebuie sa depui doar un mic efort, ca sa-ti regasesti optimismul si linistea. Toate suntem niste luptatoare, tu esti la fel si ar trebui sa fii mandra ca esti femeie. Nu pot sa-ti spun decat atat : plangi ca sa te descarci, dar nu lasa durerea sa te doboare si revino la viata, draga mea. E frumoasa si asa cum am mai spus, merita traita, fii sigura de asta.
Iti doresc liniste in suflet si putere multa. Esti o luptatoare si o puternica, demonstreaza-ti tie asta. Ai nevoie si stiu ca poti!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
IreneCAM spune:
CHANTAL, , stiu ca e greu cand ceilalti habar n-au prin ce treci si mai intra cu bocancii in sufletul tau. Dar, dupa cum stii si tu, multi incearca sa nu ne mai aduca aminte sau sa ne inveseleasca...in general sunt bine intentionati, dar prost inspirati...cred ca si eu m-am purtat la fel inainte de necaz, cand nu stiam ce inseamna sa pierzi un bb.
Dupa ce am inceput serviciul am avut urmatoarea problema, si inca o mai am: colegii care sunt exuberanti in prezenta mea si imi mai si povestesc de bebeii lor mi se par indiferenti si nesimtiti, iar cei care iau o mutra trista mi se pare ca exagereaza si imi vine sa le zic "cat vreti sa mai plang?"...Pur si simplu cred ca nu stiu cum sa se poarte, dar nu sunt rau intentionati. In momentul in care ma voi impaca eu cu mine si imi voi gasi echilibrul probabil ca nici reactiile lor nu mi se vor mai parea tot timpul deplasate.
Tu lasa-i in legea lor pe ignoranti, narozi si pe cei care nu stiu ce dar minunat au primit avand un bebe...te rog mult, ia-ti inima in dinti si scoate capul din butoi. Probabil esti satula de sfaturi, asa ca n-o sa te mai supar si eu. Ai grija de tine!
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
blueeyes2003 spune:
Chantal subscriu la ceea ce au scris Lau-Meli si Irene!Iti doresc din tot sufletul sa-ti gasesti linistea sufleteasca!Chiar daca acum iti este greu sa crezi,intr-o zi va fi bine!
Suntem altauri de tine!
Laura iti multumesc,esti foarte draguta! Sper doar sa nu te dezamagesc!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo