Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Pepsi spune:
cristina, acuma am vazut ce ai scris, ma rog sa mai stea mititelul acolo, si sa ai un col care colaboreaza. ce zice medicul tau de fibrom? o fi crescut din cauza hormonilor? stiu ca mama mea avea unul, si odata cu menopauza s-a resorbit! cica e alimentat de ciclul menstrual, tu, fiind gravida nu ar fi normal sa nu creasca?cu cerclajul, tu nu ai inca 27s? multa sanatate, ai mare grija de tine, stai cumintica in pat!
Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
cristina_ana spune:
Flavia, nu stiu exact de ce cresc fibroamele astea in timpul sarcinii. Cred ca e ceva cu surplusul de estrogen, care se secreta acum mai mult, dar nu stiu sigur. O sa il intreb pe doctor, dar abia peste o saptamana mai am programare (asta daca nu se iveste vreo urgenta doamne-fereste pana atunci). Si o sa il intreb si de cerclaj. Dar oricum, eu stiu ca e foarte periculos sa se faca cerclaj daca exista contractii.
Cristina, 26+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Pepsi spune:
cristina, da, cine stie poate de la hormoni cum zici creste fibromul, cu cerclajul nu ma pricep deloc, pina sa nu scrie fetele nici nu stiam ce e, cel mai bine e sa intrebi medicul, stai linistita si nu se va intimpla nimic, macar citeva saptamini inca! sanatate multa!
michelle, unde esti?
Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Ileana, draga mea mi-au dat lacrimile! De cand asteptam sa ne anunti! Sa fie sanatos Mario Luca, sa fie fericit si sa va faca mandri de el Bine ai venit in lumea asta Mario Luca, copil frumos, nu stii cate furtuni de emotie ai starnit! Sa fii ferit de necazuri, sa cunosti numai partile frumoase ale tuturor lucrurilor si sa le aduci parintilor fericire zi de zi!
Flavia multumesc pt vorbele bune Ma bucur sa stiu ca v-am ajutat intr-un fel sau altul
Mariana lasa ca trece ea si perioada asta, sper
4+
Poze Laura
irlandeza spune:
Doamne ce repede trece timpul. Arthurana si Ileana au nascut deja.FELICITARI pt. amandoua. Sa aveti copiii sanatosi si cuminti.
Noi 2 singurei
alyx spune:
Buna fetelor.
N-am mai scris de ceva timp, dar de citit v-am citit. Vreau sa felicit si eu fetele care au nascut. Sava traiasca bebelusii si sa creasca mari si cu noroc. Bravo voua. Ati reusit. De asemenea, felicitari Irlandeza, ma bucur pentru tine. sa fie cu noroc.
Imi pare nespus de rau pentru fetele care au venit de curand la acest subiect. Nici un cuvant nu va poate mangaia si durerea. Va doresc multa putere sa treceti peste aceasta durere si sa continuati lupta. Cand citesc prin ce ati trecut unele dintre voi, aproape ca ma simt rusinata pentru ca in comparatie cu asta ceea ce mi s-a intamplat mie aproape capare nesemnificativ. Va rog sa nu abandonati lupta si sa gasiti putere sa mergeti mai departe.
As vrea sa va intreb si eu ceva pe cele care ati trecut prin chiuretaj. Ati spus ca dupa chiuretaj v-a venit primul ciclul la 30-40 de zile. As vrea sa va intreb la voi cum a fost? Eu am de sambata niste scurgeri de consistenta unui mucus, de culoare maro spre roscat, dar sunt mai mult pete pe tampon si pe hartie cand merg la baie (scuze pentru detaliile neplacute). Sambata si duminica am avut si dureri specifice menstruatiei dar de scurta durata si mai mult sub forma de crampe. Voi ce credeti? o fi asta ciclul sau e altceva? Si au aparut si destul de devreme dupa chiuretaj. Cam la vreo 26 de zile, avand in vedere ca eu am facut chiuretajul pe 3 aprilie. Va rog daca stiti sa-mi raspundeti. Eu ar trebui sa merg la control dupa menstruatie dar sincer nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca e menstruatie sau nu. Astept un raspuns de la voi daca stiti ceva legat de chestia asta.
va pup pe toate fara nici o exceptie si mai astept vesti bune de la voi.
irinabobe spune:
alyx s-ar putea sa fie CM nu e prea devreme , mie mi-a venit la 21 de zile dupa chiuretaj, dar dupa ce trece du-te la dr . oricum am inteles ca primul CM dupa chiuretaj e aiurea, nu e ca de obicei, dar la mine a fost aproape normal.
alyx spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
alyx s-ar putea sa fie CM nu e prea devreme , mie mi-a venit la 21 de zile dupa chiuretaj, dar dupa ce trece du-te la dr . oricum am inteles ca primul CM dupa chiuretaj e aiurea, nu e ca de obicei, dar la mine a fost aproape normal.
multumesc pentru raspuns Irina. Sigur ca o sa merg la doctor, dar nu as vrea sa-mi fac programare aiurea si pe urma sa trebuiasca sa merg iar. O sa vad cum evolueaza treburile si in functie de asta o sa merg si la doctor.
Tu ce mai faci, cum mai esti? Sper ca totul e bine cu tine.
Idaira spune:
alyx si mie mi-a zis dr ca primul CM va fi diferit,ciudat fata de ceea ce numim noi CM,poate sa fie mai abundent sau din contra.Da-i timp organismului tau sa se obisnuiasca .
puiramy spune:
LAURA IOANA Felicitari pentru bebe.Sper din tot sufletul sa duci sarcina pana la capat.Ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine si lasa gandurile negre.Te pup si ai grija de comoara.
Pup fetele si va urez mult mult succes in tot ce v-ati propus.