Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ori de cite ori intru aici ma bucur pentru fetele care au reusit si mi se stringe sufletul pentru fiecare pierdere de care citesc...

ILEANA,FELICITARI DIN TOATA INIMA!! Nici nu iti poti inchipui cit de mult am asteptat in ultimele zile vestea aceasta! Sa creasca mare,cuminte,intelept,sanatos si sa va bucure intotdeauna familia

Ale si Liana stiu ca durerea voastra nu se poate alina in acest moment si poate total,nici in viitor .Important este NU sa uitati, ci sa aveti o vointa de fier si sa incercati din nou pina veti reusi.Voi ati dat deja amindoua dovada de o putere neobisnuita si v-ati ridicat intotdeauna.

Nici o pierdere nu se poate compara cu alta, dar aceasta durere impartasita unor prieteni dragi care au trecut prin situatii similare,ne ajuta sa speram mereu,sa nu ne lasam si sa o luam de la inceput.

Eu am pierdut o sarcina de 16s6z in 2004 si vreau sa va spun ca pur si simplu mi-e teama ca asa ceva nu se poate uita vreodata.Am ramas marcata si mereu mi-a fost teama ca se poate repeta la sarcinile ulterioare.

Poate si pentru ca motivul pierderii a ramas pina acum neelucidat,uneori imi trece prin minte cum ar fi fost DACA...

Sunt convinsa ca veti merge TOT INAINTE si CU TOATA FORTA

Irlandeza sa ai o sarcina asa cum ti-o doresti si...sa nu-ti fie teama sa te bucuri de ea in fiecare moment!

Laura_Ioana eu cred ca te inteleg intr-un fel ca ai indoieli, temeri si "pitici".Dupa ce am pierdut sarcina si pe mine m-au bintuit tot felul de idei si asta la toate sarcinile urmatoare,indiferent de citi copii sanatosi am avut acasa.Ceva din mine ma indemna sa ma gindesc si la rau.Doctorii la care am fost moasele si psihologul mi-au explicat ca orice se poate intimpla intr-o sarcina si nimeni nu-mi poate garanta nimic, insa un caz rar ramine rar si repetarea lui fara un motiv cunoscut este foarte putin probabila.

Mirela sa stii ca eu te urmaresc si astept sa citesc ca ai cele || in curind!

Michelle uneori cind te citesc am impresia ca as scrie ca si tine.Temerile nu m-au parasit vreodata in totalitate nici dupa 2 ani si jumatate, si pe tot parcursul sarcinilor ulterioare nu am putut sa nu ma gindesc ca totul este posibil...Pina nu am vazut cu ochii mei ca totul a fost bine,am avut permanent un semn de indoiala in suflet.
Mesajele tale postate la acest capitol sunt dovada ca esti foarte puternica si te indrepti sigur spre implinirea dorintei.Sa vii si tu cu || luna asta,daaa?

Flavia felicitari si din partea mea pentru obtinerea cetateniei.Ce frumos ca la voi exista si o ceremonie de..."decernare".Desi in Suedia am primit doar un plic cu anuntul oficial tiparit standard pe un ton neutru, m-am bucurat ca un copil.
Daca ai stii cum stau eu aici si astept sa vina ziua in care ne anunti sosirea bebelusului tau!

Cristina26 mult succes la examene si sarcina fara probleme in continuare!

Cristina_ana sper ca au trecut contractiile.Aici in Suedia daca ne prezentam cu contractii in al doilea trimestru astia ne trimit imediat sa ne facem analizele de singe + sumar de urina, ca sa excluda posibilitatea unor infectii.

Sper ca in acest capitol sa citesc multe vesti bune de la voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bine ati venit acasa Ileana si Mario Luca!!!!!
Ma bucur mult ca totul s-a terminat cu bine si in sfarsit il poti tine in brate pe Mario cel grasunel si frumusel!!!! Asteptam poze cu puiul mic si mamica lui cea curajoasa!!!!!!!!

Cristina, 26+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana feliciari din toata inima!!! Sa va traiasca micutul Mario-Luca,sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!!!
Bine ati venit acasa!Recuperare rapida iti doresc si mult laptic!Bravo,ai reusit!!!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oyoyoy, ce veste grozava, Ileana. Ma bucur din suflet ca in sfarsit ai reusit sa iti tii in brate un pui sanatos, grasunel si papacios (imi place mult numele LUCA ). Sper sa nu ne uiti cu pozele.
Asa e. Nu trebuie sa ne pierdem speranta. Ea moare ultima.
Numai bine si felicitari.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Mariana, stiu ca infectiile urinare pot cauza contractii, dar la mine e altceva. La sarcina trecuta am avut contractii tot asa de urate din cauza unui fibrom de peste 6 cm care imi aparuse brusc, in timpul sarcinii. Dupa nastere s-a micsorat foarte mult ca ajunsese sa nu se mai vada la ecograf. Dar acum il simt din nou la pipait, nu e atat de mare ca data trecuta, dar e acolo, in acelasi loc. (si data trecuta il simteam cu mana). L-am descoperit azi-dimineata. Nu stiu cum de nu s-a vazut la ecograf. Cred ca din cauza lui am iar contractii.
Irda, stii si tu cum e cu contractiile astea. Noroc cu gynipralul, ca reusesc sa le mai tin in frau, in rest, cu Dumnezeu inainte. Deocamdata zic eu ca nu e foarte ingrijorator, dar nici nu prea mai pot sta linistita.
Flavia, m-ai intrebat daca o sa imi faca cerclaj. Nu mi-a zis nimic de asta, si oricum, cred ca la 27 saptamani e cam tarziu pentru asa ceva. Sper sa am totusi un col "de treaba" care sa stea inchis macar 5-6 saptamani de-acum inainte!
Liana, noi nu am mai "vorbit" pana acum, dar eu te admir de mult timp, intotdeauna mesajele tale mi-au adus zambetul pe buze. Esti o fata foarte puternica, optimista, minunata, iubita de toata lumea, si stiu sigur ca nu ai sa te lasi! Pentru mine ai fost mereu un exemplu pozitiv, pentru ca esti o luptatoare!
Mirelush, tu te apuci de treaba zilele asta, nu? Hai, da-i bataie, ca la odiseea de ian-feb sunt numai fete una si una!
Michelle, cand iti faci un test? Deja nu mai am eu rabdare de emotii ce am pentru tine!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Liana si Ale va admir mult,sunteti foarte puternice! Intr-o zi o sa vi se implineasca visul de a fi mamici!

Mariana iti multumesc mult!Ma bucur ca ne mai scrii,pentru noi esti un exemplu! Cum a fost nasterea naturala dupa cezariana?Ai fost foarte curajoasa!

Irda cred ca veti face galerie mai intai pentru Michelle care mai are putin pana la test,eu sunt abia in Z8

Nana ce repede trece timpul,esti deja in 20s!Felicitari pentru baietelul nazdravan care si-a facut de cap in burta la mami!Imi place numele pe care l-ati ales,asa il cheama si pe nepotelul nostru.

Cristina cum esti? Sper ca au incetat contractiile!
Tie ti-a recomandat dr sa faci Triplu Test?Am vazut ca sunt impartite parerile despre acest test.

Laura,Flavia,Michelle

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Mirelush, am scris in acelasi timp! Bineinteles ca am facut triplul test, eu zic ca e bine sa-l faca toate gravidutzele, chiar daca mai da erori. Eu am vrut sa fac si amniocenteza, asa, preventiv, dar nu m-a lasat doctorul, a zis ca nu am nici un motiv, asa ca am renuntat!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Cristina da,ai dreptate,este important sa facem acest test chiar daca mai da erori.Din pacate am vazut multe cazuri in care ambii parteneri au fost sanatosi,toate analizele ok,aveau si copii sanatosi si totusi le-a iesit prost acest test.Oare din ce cauza se intampla aceste lucruri?
Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de astfel de lucruri!

Ma bucur ca au mai incetat contractiile,stai linistita in patut si ia tratamentul ca totul o sa fie bine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ileana sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si voinic si sa va umple viata de bucurie.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ileana, te-am tot pindit sa vad vestile bune! nici nu se putea altfel! Bine ai venit grasunelule Mario Luca printre noi, sa fii sanatos si fericit, de restul se ocupa parintii! ma bucur din suflet, meritati toata fericirea!

mariana, merci ca ti-ai gasit timp sa ne scri, cu 4 copilasi nu cred ca e usor! chiar vorbeam de tine cu sotul meu weekendul ce a trecut, esti un exemplu ptr mine, in sufletul meu imi doresc si eu 4 copii!si spuneam ca ce dragut a fost sotul tau sa intre sa ne zica de nasterea ta!citind ce ii scriai lui michelle, ma vedeam pe mine, zilele trecute ma apucase panica, ca ceva nu e in regula, si michelle m-a linistit draga de ea, asa sint si eu pina nu-l voi tine in brate nu ma voi linisti! merci mult de felicitarile ptr cetatenie, a fost atit de frumos, ca am plins si nu voi uita niciodata ziua aceea!merci din suflet ca esti alaturi de mine! si tot vreau sa te intreb de ceva vreme, acuma ca ai dat si datele imi permit, vrei sa te pun pe lista? esti un exemplu de reusita ptr noi toate, si faptul ca vei fi pe lista e dovada ca se poate!te pup tare

cristina, cum esti cu contractiile, sigur mai bine!ai grija de tine si de pitic!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput