Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc la toate!!
de aici am plecat tot aici ma intorcasta e viata..
irlandezoooo am aflat de tine cand eram in spital si am uitat de toate..m'am bucurat multtt.multtt..te pupp..
Laura te roog din suflet sa nu te gandesti decat ca totul e bine..nu vreau sa fii suparata din cauza mea..doar ma stii..sunt puternica si voi reusii sa trec peste..asa ca tu trebuie sa fii linistita acum..te iubesccc mult..
Ale nu spun decat Multumesc mult ..io intind mana sa mergem tot inaiteee..te pupp..
Felicitarii Arthurana si la toate cele care ati reusit..nu va enumar ca nu am apucat sa citesc din urma..
va pup pe toateeeee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana draga mea, esti atat de puternica! Stiu ce e in sufletul tau, de fapt, si te admir ca ai puterea sa ne incurajezi pe noi! Sa-ti dea Dumnezeu cat de curand multa, multa fericire, pe masura suferintei pe care o induri acum Vei reusi sa ai copilasii tai, nu am nici cea mai mica indoiala Te imbratisez cu drag

Mirelus vad ca ai plecat de langa butoi! Foarte bine ai facut, altfel ma puneai la efort si n-am voie

Michelle astept vesti de pe frontul de vest Un pic mai ai pana la testare! Iti tin pumniii stransi

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Liana, nu pot decit sa te pup, sa te iau de mina si sa mergem inainte ca doo babe amarite ce sintem. Las' ca facem noi si cupilasi! Sa vezi ce rasfatzaturi o sa facem si o se le zicem "pramatie mica, de-ai sti tu ce-am patimit sa te fac! Misca la lectii!!!"

O sa reusim, o sa vezi, si nu pentru ca ne dorim foarte mult si bla bla, ci pentru ca avem ambitie si suntem dispuse la mari sacrificii pentru asta. Nu ne vom lasa pina nu ne iese. Oricum, te admir sincer ca ai intrat sa scrii asa repede, mie mi-a luat fro doo saptamani sa ma deschid.

Iti doresc nu putere, nu vointa, nu nimic, ci numai capacitatea de a uita cit mai repede. E sfinta uitarea. Si sa te refaci rapid, ca orice durere, junghi, singerare, nu face decit sa iti aduca aminte... Zice fata, ca stie

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura
Ale tu stii mult mai bine ca de uitat nu vom uita niciodata..acolo in camarutza aia mica ramane tot..tot..ca vom avea putere sa trecem peste ,,daaa..dar de uitat niciodata...si baba tot din experienta spune

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

O imbratisare din tot sufletul pentru Alé si Liana. Sunt alaturi de voi si ma rog la DD sa va dea putere sa treceti cu bine mai departe, desi imi inchipui cat de greu trebuie sa va fie.

Pe toate celelalte suflete dragi mie, le pup dulce si le imbratisez cu drag. Va urmaresc in continuare zi de zi si ma bucur alaturi de voi de fiecare reusita.
Nu am mai scris pentru ca nu mi s-a parut potrivit sa povestesc aici ce mi se intampla, desi am zis mereu ca eu o sa scriu in continuare. Abia acum am realizat ca, bucuria mea, ar fi putut rani pe multe dintre voi, si nu imi doresc nici pe departe acest lucru. Voi sunteti prietenele mele alaturi de care plang si sufar de fiecare data cand se intampla ceva, cu voi am impartasit tot ce mi s-a intamplat si pentru asta nu pot decat sa va multumesc.
Multi pupici si numai bine.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ale, am lacrimat si am zimbit citind mesajul tau! Las' ca facem noi si cupilasi! Sa vezi ce rasfatzaturi o sa facem si o se le zicem "pramatie mica, de-ai sti tu ce-am patimit sa te fac! Misca la lectii!!!"

liana,

mirelush, ma bucur ca am putut sa-ti fac putin ziua mai buna, si ma bucur ca ati reusit ieri sa iesiti la plimbare, tin pumnii sa fie asa cum zice sotul tau, pai ma gindeam la ce zicea laura, ca dupa un chiuretaj multe fete au ramas repede, asa ca poate e si cazul tau!

laura, ma alatur la ce a zis mirelush, si eu te vad ca pe un model, de la inceput m-ai impresionat, si-mi ziceam daca ea poate sa mearga mai departe, care a suferit mult mai multe lovituri, pot si eu!

va pup pe toate

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Liana, de uitat cu adevarat nu vom uita nicicind, si imagini si sentimente ne vor bintui mereu, doar ca ACUM chiar trebuie sa uitam, ca sa putem merge mai departe si sa nu cadem prada disperarii.

Io acum sint cu mult mai treaza la cap decit acum un an... Atunci am jelit vreo 3 luni si m-am agatat de fiecare gind... Acu' le-am indepartat din prima si mi-e mult mai usor... Ziceam si mai demult, sper sa nu gresesc si sa dau pe-afara mai tarziu...

Asta am vrut sa zic, dar sint convinsa ca m-ai inteles.

In alta ordine de idei, subscriu si eu la parerea generala: Laura este cu adevarat un model pt noi, pierzatoarele. Optimismul ei ne-a ridicat de multe ori. Sint convinsa ca nici ea nu era chiar atit de bine pe cit parea, cel putin nu intotdeauna, dar oricum, ne-a luat cu brio la capitolul asta. E tare, ce sa mai... Io as zice si ca nu prea are stofa de capricorn . Io nu-s asa optimista, frate! Intotdeauna am fost de parere ca mai bine sa am suprize placute, decit invers, si am preferat sa pun raul inainte.

Nu stiu io sa ma exprim prea bine, adica nu stiu sa fac complimente, dar cam asta incerc. Ii doresc tot binele din lume, ca merita! Si nu pentru ca a suferit mult in incercarea de a face copii, ci pentru ca merita pur si simplu.

Sa ne traiesti si la mai multe ca tine, Laura!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Fetele mele scumpe si dragi!

Ma bucur ca vad o farama de optimism pe-aici!O calda imbratisare Ale si Liana!

Mirelush si Michelle....va asteptam la Odisee cu bratele deschise.....cand faceti testele? sa va facem galerie de speriat uratii!

Irlandeza....felicitari mami...de data asta sigur o sa fie bine! Trebuie! O sa ai in brate la sfarsitul anului un copilas sanatos, istetz, cuminte si.....fara colici!

Nana.....20+....moaaama ce trece timpul!

Felicitari Arthurana pentru puiul mic si sanatos! Lasa ca se face el mare! Dari a mea a avut 2 kg la nastere si nici acum nu ne mandrim cu greutatea, dar ne laudam cu altele care-s mai importante!

Cristina_ana sper ca ti-au mai trecut contractiile! Mai zii si tu ceva, iubita!

Flavia, mai ai si tu putin s-l tii in brate pe David! Dominic ce zice ca-i vine fratiorul?

Msemcu.....tare frumoase nume pentru printesele tale! si unul pentru tine

Cristina26 bafta la examene, iubita! O s-o scoti pe Ingrid geniu direct la cat a invatat in burtica la tine!

Pupicim toate fetele!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+6z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
Vineri la ora 9.11 a venit pe lume, prin cezariana, Mario Luca, un grasunel de 3820g, 54 cm, apagar 10. Azi am ajuns si noi acasa si sutem bine amandoi. De aseara am inceput sa si alaptam.
Nu va pot descrie fericirea in cuvinte. Mi-a fost frica tot timpul, dar acum am uitat tot. Va doresc din suflet sa traiti ceea ce traiesc eu acum. Si mie mi-a fost frica in aceste 9 luni, dar pana la urma Dumnezeu ne-a oferit aceasta bucurie si sunt sigura ca o sa va ofere si voua chiar daca ne pune la atatea incercari. Nu va pierdeti seperanta, nici eu nu credeam ca o sa reusesc si totusi...
Va pup

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

FELICITARI ILEANA!!

BINE AI VENIT PE LUME MARIO LUCA!!!!sA AI O VIATZA FRUMOASA SI IMPLINITA ALATURI DE PARINTII TAI!!!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+6z

Poze Daria

Mergi la inceput