Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Azi parca m-au mai lasat durerile...Au inceput si intepaturile din sani! O fi vreo legatura? Adevarul e ca am si mastoza asta nenorocita, dar parca totul e mai accentuat zilele astea...Inca nu imi pot face testul pentru ca mai am pana la cm! Oare doare atunci cand sarcina se instaleaza?Doamne, prea seamana cu perioada nefasta prin care am trecut acum cateva luni! Michelle, nu am auzit de Ibumetin, dar nu cred ca voi lua ceva.Nici no-spa nu am sa iau!E prea riscant.Luna trecuta am facut un BetaHCG, pentru confirmare/infirmare, iar acum nu mai vreau sa fac nici asta. Las pana se apropie perioada de cm si fac testul atunci.
Michelle, pentru ca se apropie perioada de ovulatie, da-i bataie si Trebuie sa intample cat mai repede!!
IreneCAM, iei medicamente pt durerile abdominale? Exact cum ai descris tu , asa mi s-a intamplat si mie! Adevarul e ca nu trebuie sa ignoram vizita la medic!!
L5845, ai dreptate, nu trebuie sa iau inca nimic, nici un medicament.Sper sa vin cu vesti bune. Dar tu , cand faci testul?

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fetele mele dragi
Abia acum am net, sunt tot pe drumuri cu mutatul asta. Sper sa ne gasim cat mai repede apartamentul nostru, sa fim linistiti pentru a ne putea concentra asupra proiectului.
Ce mult ati scris trebuie sa recuperez
Va pup si va doresc numai bine

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

sicuta13-BINE AI REVENIT!!!!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle sper ca esti mai bine azi... Tin pumnii pentru luna asta!
Liana, ingrozitor! Iarasi chiuretaj! Nici nu vreau sa-mi imaginez! Te si te felicit pentru putere si optimism.
Laura felicitari pentru bhcg si pentru samburelul din burtica.
Lau-Meli, ne mai tii in suspans? Hai, te rog, fa testul ala odata!
Mari, iti doresc sa tii bebitele cat mai mult la caldurica. Sunt maricele bine! Felicitari!
Idaira
Teo2rina, felicitari pentru analize!
Flavia

Mergi la inceput

Chantal-cat de mult ma bucur ca ne scrii!Asa sa faci in continuare te rog eu!eu sunt mai binisor,dezamagita ca nu a fost nici luna asta insa sper in continuare ca va fii totul bine!te imbratisez cu mult drag!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Michelle . Imi pare rau ca nu a fost sa fie luna trecuta. Acum a inceput alta luna, mai un pic si vine perioada fertila. Tin pumnii!

Mergi la inceput

Chantal-mersi pentru pupici si incurajari!Sper din suflet sa iti revii incet si tu putin si cine stie daca nu cer prea mult poate numaram impreuna,ce zici?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Michelle draga mea, pentru binele meu raman deocamdata pe aceleasi pozitii pe care le cunosti. Sa nu te superi pe mine, asa simt eu ca e mai bine pentru mine. Dar hai sa nu te mai necajesc cu pesimismul meu, am sa numar pentru tine si vreau sa ne bucuram impreuna de reusita ta de luna asta.
Te

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chantal

Michelle draga mea, pentru binele meu raman deocamdata pe aceleasi pozitii pe care le cunosti. Sa nu te superi pe mine, asa simt eu ca e mai bine pentru mine. Dar hai sa nu te mai necajesc cu pesimismul meu, am sa numar pentru tine si vreau sa ne bucuram impreuna de reusita ta de luna asta.
Te

Draga mea iti respect decizia desi tot nu am sa te las sa renunti stii bine ca sunt insistenta,sper sa nu te superi tu pe mine!Inca ceva vreau sa te rog sa nu iei antidepresive te rog eu mult de tot,gandeste-te ca atunci cand te vei astepta mai putin vei ramane gravi iar antidepresivele NU SUNT BINE!De mine dai mai mereu pe aici sau pe messenger deci mai bine foloseste-ma pe mine sau pe fete ca antidepresiv,e mai sanatos!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Multumesc Michelle . Inca nu am luat antidepresive, am reusit sa rezist fara ele pana acum. Azi sunt 9 luni de cand bebita mea s-a urcat la ingerasi. E o zi trista pentru mine. Incerc sa rezist.
Faptul ca nu ma gandesc la copii, la a incerca sa-i am, ma ajuta sa pot merge mai departe, la ziua de maine. Ca si cand ei nici nu ar exista pe lumea asta. Pentru mine e cel mai bine. E rau cand ma intalnesc cu vreunul, in rest, e super. Sa nu-i vad, sa nu-i aud. Altfel as fi mereu deprimata, si asa sunt de multe ori.

Mergi la inceput