Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc la toate..sa ma iertati ca nu va enumar pe toate..
Danangie iubita eu intrasem deja in 17 sapt..asa e cum spui tu..de ce????inca nu stiu..ma zbat sa aflu ca ei doar stiu sa ridice din umeri..tu iubita incearca sa mergi inainte..pt ca TREBUIE!!! stiu ca'i greu..dar uite eu iti intind mana..doar stii ce putere are olteancanu iti da drumu..te pupp..
Ale nu vreau sa te speri..stii ca nu imi place sa dau sfaturi ..dar te rog nu sta asa..mergi totusi la un control..
Pepsi tu stai linistita ca eu voi fi aci cu batasi nu o sa le las pe gravidutzele noastre sa faca efort..fac io pt toate..deci galeria va fiii mareeeeeca sar io in suste pupppp
acum trebuie sa fug la spital..da revin...va puppp pe toateee..

revenii ca uitai sa'i sun Lauiricii ca ma bucur pt ea..fatooooo va fi bineee..stie je
Cristina stai linistita si lui lachi i'au spus la fel..dupa ce a repetat din nou analiza s'a constatat ca fusese o greseala..te pupp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tizo pai cand faci tot ce ai zis? Adica eco si test de sange?

Flavia ma bucur ca esti bine! Pai tu, pana intri in maternal, nasti pe la servici...te moseste sefa Stiam eu ca te bucuri pentru mine

Remaliss nu faci un test de sarcina ca sa fii sigura? Iti tin pumnii.

Liana chiar ca esti puternica! Te admir, fatoo Daca zici ca va fi bine te si sper sa ai dreptate! Sper ca nu mai trebuie sa te mai curete astia iar, nu? E un simplu control la care te-ai dus!

Cristina26 sper sa fie o analiza gresita si sa nu ai niciun fel de probleme!

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

pepsi,nu am prestat deloc,de frica toxoplasmei.abia azi imi ies analizele si nu am vrut sa risc si s-a dus ovulatia.de-asta si sper sa am doua.
lau,multumesc pentru incurajari si galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMALISS, din experienta mea, cea mai comuna cauza a durerilor e raceala. Eu am avut dureri f puternice si in luna in care am ramas insarcinata, apoi dupa analize mi-a zis dr ca sunt contractii si mi-a dat No-spa. Deci daca nu mai poti de durere incearca cu asta, dar fa si o progamare la medic. Orice ar fi, e bine sa tratezi pana apare bb. Eiiiii, uita-te la mine: iti dau sfaturi, dar eu nu ma duc la dr; si pe mine ma chinuie o durere de vreo 3 zile si nu iau nici o masura. Hai ca acum chiar ma duc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina-ana-iti inteleg frica si nu te-am inteles gresit,stiu ca ti-e frica!O sa fie bine,baietelul tau va veni la termen pe lume,sanatos si voinic ai sa vezi!Iti multumesc ca ne scrii la fiecare,din pacate multe fete ne-au parasit,nu ne mai scriu aici...Mau adt lacrimile cand ai spus ca un bebe mic tot asteapta sa se cazeze in burtica la mami...sper sa vina cat mai curand,iti multumesc ca te gandesti la mine si la toate fetele!no te-ai apucat de crosetat?
remaliss-si eu aveam dureri mari cand ma apropiam de cm sau la cm(astea au fost inainte de prima sarcina ca de atunci nu mai am).eu luam Ibumetin forte si imi trecea dar tie nu iti recomand sa iei atat timp cat nu esti sigura daca ai un samburel in burtika sau nu.eu le luam atunci cand ma proteajm si stiam sigur ca nu sunt gravi.In a cata zi esti?poate ca micutul iti da semne ca se aseaza in burtica si de acolo durerile!
LauraIoana-ma bucur atat de mult ca totul este bine,eu te citesc si la odisee mai tot timpul,ai vazut ca nu e nevoie as iti faci griji?totul e bine!sa ai grija de tine!
Mirela -un pik un pik si vine ziua testului!sper ac fugi la odiseea Laurei ca te asteapta acolo!
L5845-tu ai cam multe simptome de,astept rezultatele testului de sange,simt eu ca vii cu o veste mult asteptata.e greu cu incertitudinea asta dar ce sa-i facem?te imbratisez cu mult drag!
Liana30-de ce mergi la spital azi,e doar un control nu?te pup si sper ca e totul bine!
Pepsi-fara tine nu prea se mai misca nimik pe aici!Ne e dor de tine sa nu ne mai parasesti atata timp ca asa te bat.mai ai atat de putin ca inca nu-mi vine sa cred!abia astept sa nasti sa nu mai fii asa ingrijorata sa iti vezi baietelul sanatos in brate!Can intri in concediu sa stai acasa odata ca la lucrul ala numai stres ai!
Danangie-acest mesaj pe care l-ai gasit tu acum a fost un mesaj care ne-a ajutat foarte mult pe multe dintre noi care ne plangem copilasii.
Cristina26-imi pare rau ca ai facut diabet dar poate ca se inseala medicii,cu putin regim va fii totul bine!te asteptam cu vesti de la analize!
ireneCam-ai venit de la doctor?Sper ca e totul bine!
teo2rina-daca spui ca luna asta nu ati facut nimik atunci luna viitoare veti incerca nu?Hai ca odiseea Laurei va asteapta!
Eu fug sa fac o prajitura cu mere,sunteti invitate cu toate la o bucatica,la gravidutze cate doua bucati si pt bebei!
Astept sa ma apropii de ovulatie si sper din suflet ca de data asta voi ramane gravi!Ne dorim atat de mult,ar fi un vIs,o fericire de neimaginat!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Laura ma bucur ca ti-ai luat o piatra de pe inima..acum nu ramine decit sa incepi sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de a fi gravida.
Mirelush tu ce faci,iubita?! A-ti prestat cind trebuia?
Eu sint z 1,daca se poate numi asa...adica niste tentative de urme de CM...m-am saturat,zau...zilele trecute,imi spune mama,ei iti aduci aminte de verisoara ta care a facut baietelul de batrana(avea 36 ani)??!!! Draga de ea,inca ma vede mititica,si probabil ca asa voi ramine tot timpul pt ea,uita ca peste citeva luni implinesc si eu tot atita. Cert e, ca sansele mele de a deveni mama scad exponential odata cu varsta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Laura ma bucur ca ti-ai luat o piatra de pe inima..acum nu ramine decit sa incepi sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de a fi gravida.
Mirelush tu ce faci,iubita?! A-ti prestat cind trebuia?
Eu sint z 1,daca se poate numi asa...adica niste tentative de urme de CM...m-am saturat,zau...zilele trecute,imi spune mama,ei iti aduci aminte de verisoara ta care a facut baietelul de batrana(avea 36 ani)??!!! Draga de ea,inca ma vede mititica,si probabil ca asa voi ramine tot timpul pt ea,uita ca peste citeva luni implinesc si eu tot atita. Cert e, ca sansele mele de a deveni mama scad exponential odata cu varsta...

Idaira-sunt sigura ca vei deveni in curand mamica,nu-ti pierde speranta,te cred ca e greu cand vezi ca anii trec si visul nu se implineste dar anul asta va fii un an bun,ne vom molipsi toate de la fetele de aici care au ramas gravidutze!Luna viitoare o iei de la capat daca iti vine cM,cu speranta in suflet bine?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Michelle ma bucur ca ma poti anima ...probabil maine sau poimaine se va instala unica si singura mea zi de CM.O astept ca parca ce pot sa fac...Tu ce faci,ce vesti ai?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

dragelor,vesti bune:analizele pt toxoplsma au iesit negative.asa ca,am liber sa fac bebe.din seara asta e oficial,ma apuc de bebe,ce daca a trecut ovulatia?!poate a avut doctorita dreptate si am doua ovulatii,ca abia sunt Z14.mai am timp.Doamne ajuta!va pup,nu mai scriu ca sunt fericita ca a venit si sotul acasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teo2rina

dragelor,vesti bune:analizele pt toxoplsma au iesit negative.asa ca,am liber sa fac bebe.din seara asta e oficial,ma apuc de bebe,ce daca a trecut ovulatia?!poate a avut doctorita dreptate si am doua ovulatii,ca abia sunt Z14.mai am timp.Doamne ajuta!va pup,nu mai scriu ca sunt fericita ca a venit si sotul acasa.

teo2rina-felicitari pentru rezultatele bune!daca esti ziua 14 ai timp sa mai prinzi ovulatia,da-i bataie asta seara si maine si poimaine si mergi la odisee nu mai sta pe ganduri!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput