Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 28
cristina_ana spune:
Multumesc pentru incurajari, fetele mele scumpe!
Sper sa nu fi inteles voi gresit, ca ma pling ca trebuie sa stau in pat. Nici vorba de asa ceva, bineinteles ca nu e placut, dar acesta e un sacrificiu extrem de mic in comparatie cu bucuria care va urma (sper, ). Eu ma pling doar ca am problemele astea, care ma tin intr-un stres continuu. Credeti-ma ca am momente cind efectiv tremur de FRICA. Nu-mi doresc decit sa ajung la o saptamana rezonabila, astfel incit puiul sa nu aiba probleme in cazul nasterii premature. Peste o luna voi fi clar mult mai linistita decit acum.
Laura, vreau sa te felicit si aici pentru vestile bune de la eco si analize!!!! Sa-ti dea Dumnezeu un bebelus asa, dupa sufletul tau mare!!!
Mari, foarte bine face doctorita ta ca vrea sa te tina sub observatie. Fetitele tale sunt destul de maricele, asa ca de-acum poti sta linistita. Sa nu uiti sa ne anunti cit poti de repede dupa ce nasti, ca toate o sa stam cu gandul doar la tine si la minunatiile tale!!!!
Danangie, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau legat de constipatie. La mine functioneaza foarte bine o cafeluta/capuccino fiebinte dimineata, pe stomacul gol. Cu supozitoare ai incercat?
Daca vrei sa cunosti povestea fiecareia dintre noi si daca ai timp, poti citi capitolele din urma. Ai sa vezi cit de distruse eram marea majoritate a noastra acum un an, si cum incetul cu incetul am reusit sa ne depasim frica si sa speram din nou ca va fi bine. E adevarat ca ne-am si incurajat in permanenta una pe alta, practic daca vreuna dintre noi mai cadea in butoi, imediat sareau celelate fete si o scoteau de acolo. Nu ne-am lasat, si uite ca multe dintre cele care acum un an isi plangeau bebelusul, sunt acum mamici sau viitoare mamici. De-asta nu am plecat eu de linga fetele de aici, pentru ca le iubesc ca pe niste surori!!!!!!
IreneCAM, deocamdata sta sotul cu mine, ca e in concediu, dar de saptamana viitoare raman doar cu pisicutele mele, care stau langa mine in pat toata ziua cu capsorul sau labutele rezemate de mine. Le iubesc de numai pot!!!! Te-ai hotarit unde iti faci analizele genetice?
Teo2Irina, bafta cu analizele! Sunt sigura ca or sa iti iasa perfecte si te poti apuca linistita de bebe!!!
Mirelush, tu ai trecut de perioada fertila, nu? Sper ca nu ati pierdut nici o zi! De-abia astept sa-ti facem galerie la testele de sarcina!
Alyx, parerile medicilor sunt impartite. Ei recomanda o noua sarcina dupa 1-6 luni de la chiuretaj. Eu zic sa te apuci atunci cind simti tu ca ti-ai revenit fizic. Daca ar fi ceva in neregula cu corpul tau, sigur ti-ai da seama de asta.
Michelle, off, scumpo, nu-ti mai face atitea probleme, ca nu e nimic in neregula cu CM-ul tau. Gandeste-te ca acum urmeaza perioada fertila si un bebe mic de tot asteapta sa se cazeze in burtica la mami. Atita imi doresc sa ramai mai repede insarcinata, sa te vad si eu FERICITA!!!!
Flavia, unde esti???? Sa nu mai dispari asa, cu zilele, mai ales ca urmeaza data nasterii!!! Si sa nu cumva sa nasti fara sa ne anunti, ca ma supar rau de tot daca nu iti fac galerie!!!
Cristina, 27+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Laura Ioana spune:
Multumesc, dragele mele Valoarea la Bhcg m-a linistit si mai bine: 21.036 Perfecta pt saptamana 6!
Simptome tot nu am, dar sper sa nu fie nimic naspa!
Flaviaaa cumva nasti? Ce se intampla?
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
cristina_ana spune:
Remalis, daca nu te simtit bine, du-te la un control! Nu stiu ce ar putea sa fie durerile acelea, dar nu cred ca e ceva grav. Poate ai racit la ovare. Atunci cind fizic nu ne simtim bine, e normal ca si psihic sa fim la fel. Eu iti doresc sa treci cit mai repede peste perioada asta dificila si sa te apuci cit mai curind de bebe.
Brabe, ti-a venit CM-ul? Sau e bebe????
Lau-Meli, tu cum esti? Ai repetat testul?
Haideti fetelor, ca e asa de frumos la Odiseea zuzelor!!!! Va astapta gravidutzele de acolo pe toate!!!!
Cristina, 27+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
L5845 spune:
Michelle merci de urare si o sa fac testul de sange zilele astea, ca nu mai pot sta tot in incertitudine. si spor la ca acusica e vremea buna de .
Laura pentru samburel. Sa dea DD sa fie sanatos tun si mamica lui la fel, sa ai in continuare o sarcina fara griji si o nastere la fel.
Liana, ooofff Doamne, saraca de tine, iar te-au supus astia la durere.,multa sanatate si recuperare cat mai rapida.
danangie, stai la distanta de butoi, ca...vin si te pana iti piere cheful de a mai sta trista. Iar pe DD nu putem sa-l intelegem, stie el ce face, chiar daca uneori pare ciudat si fara sens. Curaj si multa bafta la operatie, cand te hotarasti sa o faci.
Cristina sa stai cumintica in patutz, ca e important ca BB si tu sa fiti bine.Gasesti tu pana la urma cu ce sa-ti ocupi timpul, sunt sigura.Nici eu nu suport sa stau prea mult in pat, dar daca ar trebui sa stau pt. BB, cu mare drag, numai sa vina sanatos, cand o fi.
Blueeyes, brabe inca nici o veste?
Teo si spor si tie la , sa nu ratezi luna asta, bine? Eu continui cu galeria.
alyx nu te dezarma, ca vine BB si la tine. Capul sus si optimism, asta e deviza.
Remaliss ai fost la medic? Incearca sa iei niste analgezice, nu stiu ce sa zic. In rest, optimism maxim si in rest, rabdare, ca va fi bine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
remaliss spune:
Nu prea pot lua medicamente...Poate am acolo ceva micut...Of, mai stau cateva zile si imi fac testul...
Remaliss
L5845 spune:
Remaliss, daca sunt sperante de , atunci distanta mare de medicamente si sa vii cu veste buna curand.
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
danangie spune:
Fetelor am luat aminte la sfatul lui CRISTINA si m-am pus sa citesc de la inceput, durerea fiecarei fete. Si uite ce am gasit scris de KLA78 in martie anul trecut:
" poate te consoleaza ce-ti voi spune acum(mie un preot mi-a povestit aceasta poveste frumoasa)o data o femeie si-a pierdut pruncul nenascut la doar cateva luni de sarcina,avea o mare credinta in d-zeu si dupa acest eveniment neplacut mereu plangea si il intreba in rugaciuni pe d-zeu de ce a permis sa i se intample asa ceva?....dar intr-o noapte femeia a visat ca era in cer printre un grup de copilasi si aveau fiecare in manuta cate o lumanare aprinsa...iar unul statea intr-un colt si plangea....acel copil a atras-o fff mult...ca un magnet....era ceva special in el ...s-a apropiat de copil si l-a intrebat de ce plange?iar copilasul ia raspuns:plang pt ca tu esti mamica mea si de cate ori tu plangi mie mi se stinge lumanarea si nu pot sa ma alatur celorlalti copii ,te rog mamica nu mai plange ,nu-ti dai seama ca lacrimile tale imi sting lumanarile..?...visul i s-a parut atat de real incat din acea zi femeia nu a mai varsat o lacrima!si mereu ii aparea in vis un copilas care mereu radea si era fericit!"
E asa de frumos zis nu??? Hai sa luam aminte la asa ceva.Va pup
POZELE MELE
Pepsi spune:
fetelor mele dragi, va citesc tot timpul, dar tre sa-l formez pe sotul meu la servici ca sa pot pleca in maternitate si nu am avut timp sa va scriu!dar va citesc in fiecare zi!
laura, atit de muuuult ma bucur, de n-ai idee, oricum de data asta e data buna, ai sa vezi, visul.......va fi bine, atit de mult cred asta! meriti din plin!
cristina, iubito cum sa ma lipsesc eu de asa o galerie? va fi mare onoare ptr mine sa-mi faceti voi galerie, tu, sa stai acolo cumintica, mai ales ca esti si in buna companie(pisicutele) si va fi bine, iti vei tine puiul in brate, doar e baiat luptator!si eu stiu cum miroase frica asta.....dar da-i in cap n-o lasa sa preia puterea!ai mare grija de voi, ca si eu vreau sa-ti fac galerie, dar nu inca!
mari, iubito, ce muult am tot asteptam pozele tale, imi plac asa de muult, tare bine arati, si fetele au cit trebuie in greutate, e super, ma bucur tare mult! acuma astept pozele cu cele trei printese in brate, asa ca in visul meu!sanatate multa, daca nu mai apucam sa vorbim ca te duci la spital, abia astept vesti!
lau, vesti ceva?
michelle, draga mea, merci mult de toate incurajarile tale, imi fac tare bine! ma bucur sa vad ca esti mai bine, cu confidentialitatea mesajelor ce sa zic, cum zicea si ale, poate prinde bine multor fete ce si cum scrie, dar care nu intra, si oricum nu cred ca cineva rau intentionat ar citi....cu ciclul si eu l-am avut ciudat dupa nastere, si dupa chiuretaj a fost ciudat!
dana, bafta mare cu operatia, cum spuneam si eu am facut una tot ptr un chist ovarian, dar la mine nu a putut fi salvat!remediul meu contra constipatiei este laptele de soia!
teo, bravo, ma bucur ca a iesit bine petrecerea!lasa ca e bine sa ne cocoloseasca sotii, doar meritam nu? sint bune iesirile....si sper ca ati prestat cind si cum trebuie ca sa facem galerie luna asta(ne spui cind). nu stiu cum ar putea fi cu doua ovulatii, dar mie mi-au zis ca avind numa un ovar nu ovulez in fiecare luna, ciudat totusi ca am ramas fara nici o problema din prima la Dominic si acuma....sa fii prins chiar luna cind ovulam? chestia cu 2 ovulatii nu stiu!astept vesti bune! vai, 7 copii? si eu cu 4 ma gindeam ca sint exagerata! bravo voua, sa va dea Dzeu!
ale, sanatate multa si sper sa nu fie vesti mai proaste!
brabe, ar putea exista sansa sa fii gravi?
liana, of Doamne, sanatate multa, sa revii cu vesti!
remalis, te astept cu vesti bune!
va pup pe toate fetele mele dragi, aveti grija de voi,
Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
L5845 spune:
Ooo, doamna Pepsi, bine ati revenit ! Ne-ai lipsit si ti-am dus dorul, parca nu e la fel fara tine activa, pe forum. Unde mai pui ca se scrie cam rarutz, poate macar se ocupa fetutzele de facut -ici.
Cum te mai simti? Mai un picutz si il tii pe BB David in brate . Eu mai sper totusi ca sunt , vreau sa fac testul de sange si un echo, sa vedem daca e si cum e. In rest, ma simt cam obosita, dorm tot cate 10 ore, ca purcelul, si ma simt tot plina, de parca mananc intr-una (desi abia pap cate ceva, asa, sa nu ma doara stomacul). Pana la noi vesti, spor la invatat sotul cu ale muncii si sarcina usoara si la termen in continuare.
Lau-Meli si
cristina26 spune:
Ma gandeam eu ca David nu a venit inca pe lume, el da prioritate fetitelor lui Msemcu ca un baita respectuos ce este. . Cum te simti Flavia? Dar tu Msemcu? sunteti pe ultima suta de metri.
Mie mi-au venti rezultatele de la dr si mi s-a spus ca am facut diabet. Saptamana viitoare o sa merg sa imi mai faca un test de sange(trebuie sa tin regim saptamana asta) sper sa fie totul bine.
Miine am prima finala, pe 15 o am pe ultima.
Va citesc zilnic dar nu prea am timp sa scriu.
Va pup dulce pe toate.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+ Ingrid Ecaterina si mami