Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 27
danangie spune:
Buna fetelor,
Azi nici eu nu prea ma simt bine..........de fapt de ieri nu ma simt bine. Sunt cu psihicul la pamant. Cred ca de fapt incerc sa ma amagesc ca-i bine. Sunt atat de jos de moral.........sunt atat de trista......si nu stiu ce D-zeu ma apuca ca ma enerveaza sotul........nu stiu de ce...........el e foarte optimist.........in fiecare zi incearca sa-mi ridice moralul............dar cred ca tocmai optimismul asta al lui ma scoate din sarite.........sunt atat de irascibila......ii raspund urat si mi se pare ca el nu ma intelege. E dur ce scriu aici...........ar fi foarte dezamagit daca ar stii ce gandesc eu dar stau foarte rau cu nervii. Am incercat sa continuu sa intru la mamicile de noiembrie-decembrie unde eram eu..........dar am observat ieri ca ma deprima foarte rau. Si de ieri nu reusesc sa-mi revin. Colegele, scumpele de ele, imi trimit mesaje, ma incurajeaza, sotul la fel, ma suna incontinuu sa vada ce fac......dar eu parca m-am intors impotriva la tot. Eh....imi voi reveni eu. Am sa incerc sa nu mai intru o vreme acolo si poate am sa-mi revin.
LIANA eu chiar nu reusesc sa inteleg pe D-zeu. De ce????????????? Dar oare chiar e asa? Ca totul are un rost??? Nici nu pot sa cred cate se intampla!!! Imi pare nespus de rau. Cuvintele nu stiu daca te ajuta...........si eu abia mi-am pierdut comoara........stiu ce inseamna.......sa dea D-zeu totusi sa-ti revii. Ce s-a intamplat? De ce? Erau in 12 sapt., nu? Eu eram in 10 saptamani. Iti sunt alaturi, si sa nu iti pierzi speranta. Chiar daca acum aceste cuvinte nu-si prea au locul .......eu una.......of.........
CRISTINA sa stai numai in pat. Nu conteaza ca te plictisesti. Daca asta-i sacrificiul sa-ti salvez puiutul , stai in pat. Cum ziceau fetele, citeste, cumparati goblenuri.....mult noroc!!!
MARI mamma mia natural. Ptiu sa nu fie deochi!!! Sa iti traiasca, sa te calauzeasca D-zeu pana la sfarsit....si da cum ziceau fetele si eu am ramas impresionata cat de bine arati, cat de frumoasa esti cu burtica . Fetitele lui mama!!Un ppupic din partea mea!!! Unde vei naste?
TEO multumesc de incurajari si mult noroc pentru bb, sa fie cat de curand!!! Eu vreau 3 copii. Daca da D-zeu si ma ajuta, voi face 3 copii unul dupa altul. Ca nu vreau sa fie diferente mari de varsta intre ei. Vreau o familie frumoasa!!! Asa ce mai visez......acum am inceput sa cautam casa. O casa mare. A noastra!!! Daca e si cu o mica gradina si mai bine. Si visez sa fac trei copii, sa fiu fericita, sa mergem mult prin lume......ca mie si sotului ne place mult sa calatorim. Nu ne sperie ca vom avea un copil " in carca" cum spunea o mamica.... Eu as fi asa fericita!!!!!!!!!D-ne ajuta!!!
ALE' sper din inima totusi sa fie CM. Ce te face sa crezi ca nu-i CM? Poate gata perioada sangerarilor! Ai incredere. Eu dupa socotelile mele ar trebui sa-mi vina CM pe la jumatatea lui iunie.....cam pe atunci se implinesc 45 de zile.....Iti tin pumnii!
BRABE mai asteapta putin , spera si roaga-te . D-ne ce bucurie sa fie pozitiv!! D-ne ajuta!!! Hai D-ne intoarce-ti fata spre noi!!! Mult noroc!!
IRENE da....nu ar mai fi mult pana in august.....dar mie mi se pare un secol. Deja am inceput sa numar zilele....ca la armata.....off....
BLUEEYES da.....si eu sper sa fie bine operatia....problema e ca deja am inceput sa ma gandesc la anestezie.....cum e generala ( ma intubeaza...)......hmmmm mi-e cam frica....
ALYX pare ca trec cu bine dar ma amagesc doar....eu am aflat ca-s in asteptare de bebic in saptamana dinaintea pastelui....am zis ca-i un miracol.....dar nu a fost sa fie...
O zi buna tuturor.....si sa dea Domnu' sa ne revenim cat mai repede...
POZELE MELE
danangie spune:
ALYX si eu am fost ca si tine in 10 saptamani....deci sarcina a fost mica. Eu iti zic ce mi-a zis doctorita mea: ca sarcina fiind mica....( inima micutului/ tei meu/ mea s-a oprit cand aveam 8 saptamani) uterul nu a avut asa mult de suferit. Nu au avut cine stie ce curata. Sid e asta si sangerarile alea putine ale mele. Mi-a zis ca daca nu aveam problema chistului as fi putut sa probez din nou dupa o luna jumate. Si mi-a zis ca ea acum are in grija o gravida caremai are putin si naste si care inainte de sarcina asta tot asa ca si noi a pierdut o sarcina. Si dupa numai o luna a ramas gravida si deci acum mai are putin si naste. Deci......Mama mea la fel.....pierduse o sarcina si dupa o luna a ramas imediat si a nascut cu brio pe unul din fratii mei.........deci....exemplele care le stiu eu sunt pozitive.....acum nu stiu daca alte fete au auzit de exemple negative. Eu cum am mai zis daca CM se regleaza prin august ma apuc. Atunci se vor implini 3 luni. Dar nu pentru ca asa vreau eu.....ci pentru ca eu trebuie sa fac operatia asta pentru a scoate chistul si trebuie sa dau timp sa se cicatrizeze.
POZELE MELE
Michelle81 spune:
Danaangie-off imi pare rau...si eu am avut si am astfel de stari,,si eu m-am certat cu sotul ,ii raspundeam urat si nu aveam chef de nimeni,ma intorceam la toti!E greu si doare si asta este felul nostru de a reactiona,parca toti din jurul nostru nu ne inteleg...hai ca o sa fie bine,vei trece si peste asta sunt sigura,iar starile acestea vor mai aparea,iti spun din propia experienta,importnat este sa poti trece mai departe sa nu te opresti...Off si eu Il intreb de multe ori pe Dumnezeu "de ce" si nu inteleg de ce ne-a pus sa trecem prin aceasta durere ingrozitoare cu care vom trai toata viata!eu am crezut ca nu rezist,nimik nu mai conta pt nimeni(intreaba-le pe fete cat de deprimata am fost si de cate ori am vrut sa renunt)dar mi-am dat seama ca nu as rezolva nimik daca m-as lasa daca as renunta!ma doare sufletul si ma va durea mereu dar incerc din nou cu o mica speranta in suflet ca totul ca fii bine!Nu stim ce ne rezerva viitorul,viata asta e de neinteles dar oricat de greu ar fii trebuie sa mergeme mai departe chiar daca mai plangem ma pikam in butoi important este sa nu ne oprim intr-un loc!Te imbratisez cu mult drag!
SUFLETEL te asteptam
Teo2rina spune:
danangie,este de inteles ca esti cu moralul la pamant,toate am trecut prin asta.este foarte greu sa depasesti asa o tragedie.gandeste-te,insa,ca sotul tau nu se gandeste doar la binele lui,ci la binele amandurora.el te iubeste si de asta isi pastreaza optimismul.ce crezi ca s-ar intampla daca tu l-ai vedea pe el ca este disperat acum cand tu esti in starea asta?eu cred ca ti-ar face si mai mult rau.eu sunt convinsa ca si sotii nostri sufera foarte mult,cel putin asa a fost sotul meu,dar cu rabdare si optimism afisat in fata mea,m-a readus si pe mine pe linia de plutire.uneori iti face bine si sa te certi cu cineva pentru ca mai scapi de energia negativa.
liana30,ce incompetenti si medicii...
pepsi,ne e dor de tine.
veste buna pentru mine,dragele mele.ureaplasma a iesit negativa!!!dar emotiile n-au trecut,maine iau rezultatul la toxoplasma...tuturor
danangie spune:
MICHELLE , TEO stiu ca pentru ceva timp inca ma voi simti asa....dar tare mult as vrea sa treaca mai repede timpul asta. Si da aveti dreptate...sigur daca sotul era si el deprimat pentru mine era mai greu........el ma face sa rad.....stiti plang de nu mai pot la tel cand a suna.....si el incearca si in momentul ala sa ma faca sa rad....iar eu printre lacrimi si sughituri rad....si atunci imi revin. Aveti dreptate....am sa incerc si eu sa-i stai aproape ca cine stie ce-i in sufletul lui.....cine stie cat teatru joaca numai sa ma vada pe mine razand......Oricum va multumesc de mesaje.....mi-ati mai dat o picatura de speranta ca va fi bine.....am observat ca am asa nevoie de cuvinte de curaj......ma duc sa ma apus sa fac curatenie asa ma mai iau cu ceva......Sa D-zeu sa ne revenim cat de curand toate....va multumesc si va pup.
POZELE MELE
msemcu spune:
Danangie, imi pare bine sa te vad putin mai optimista! Crede-ma ca m-am regasit perfect in mesajul tau de la inceput! E tare greu sa-ti revii si nu o sa se intample intr-o singura zi, dar ia fiecare zi asa cum vine si o sa vezi ca va fi tot mai bine!!
Laurici, e SUUUUUPEEEEERRR! Eram sigura ca totul va fi bine! Felicitari pentru vestile bune! Ia zi-ne si de bHcg? Cum e?
Cristina_ana, imi pare rau ca iar iti face probleme colul! Dar cu liniste, repaus la pat, pastilute si mai ales mult optimism, va fi totul bine, o sa vezi!!! Ce ti-a dat medicul sa iei ca medicatie?
Michelle , multumesc frumos pentru aprecieri! Imi pare rau ca luna asta nu a fost cea norocoasa, dar poate se apropie ziua cea buna!!!
Liana30, imi pare rau ca ai trecut si a doua oara prin asa ceva!! Of si cu medicii astia care nu isi fac treaba!!
Dragele mele, eu am fost ieri la eco si am aflat ca astea mici au 2,3 kg, 1,5 kg si 1,6 kg. Cele care impart aceeasi placenta sunt mai micute si probabil si mai inghesuite!! in plus, doctorita ne-a anuntat astazi ca vrea sa ma interneze cat mai curand ca sa stau sub supraveghere! Asta inseamna in maxim 2-3 zile! Si probabil voi sta in spital inca vreo 10-14 zile!! Totul depinde de cum vor evolua fetele!
Mari 33+
IreneCAM spune:
CRISTINA_ANA, offff, e tare greu sa stai in pat, dar incearca sa nu te gandesti prea mult la asta. Mai citesti, mai tragi cu ochiul la tv...poate daca ar mai fi cineva prin preajma (stiu eu mama, sora) ar fi mai usor. Hai, ca va fi bine...parca timpul trece mai usor dupa 30 de sapt.!
LIANA
ALINA, si pe mine ma incurajeaza cand vad optimismul fetelor. Durerea e mare in orice circumstante, oricat de avansata ar fi sarcina, fiecare avem o poveste si un munte de griji, de frustrari, de furie sau de disperare, pe rand sau toate deodata. Dar cele care au reusit ne-au aratat ca speranta si curajul pot face minuni.Ai grija de tine. Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu perioada de asteptare...tu te simti bine? Nu cred sa fie vreu pericol, important e sa fii tu refacuta.
LAURA IOANA, ce bine, chiar ma intrebam ce ti-a zis dr. Ceva simptome sau nu inca?
DANANGIE, e normal sa fii trista, plangi daca asa simti. Ca sa treca timpul mai usor pana in august, te poti concentra pe casa pe care spui ca o cautati...o aranjezi cum iti place si vara o sa treaca cat ai clipi. Nu-ti face griji pt operatie. Cum se face, ca eu habar n-am? Laparoscopic? Oricum ar fi, nu-ti face griji in legatura cu anestezia generala, eu am facut si am suportat-o bine, am adormit imediat si mi s-a parut ca totul a durat extrem de putin.
MSEMCU, ce bine au crescut dragalasele! Peste cateva saptamani le vei tine in brate.
PEPSI, CRISTINA26, ALE, MICHELLE, TEO
irinabobe spune:
Ale mie CM dupa chiuretaj mi-a venit la 21 de zile deci s-ar putea sa fie CM si la tine, asa ca stai linistita.
Liana imi pare rau ca a trebuit sa mai treci printr-un nou chiuretaj, am patit-o si eu i am stat cu frica in san sa nu ajung si la al treilea. iti dorec sa iti revii cat mai repede si fizic si psihic.
Alyx mie dr mi-a spus ca dupa primul CM organismul isi reintra in normal. deci daca la controlul de dupa chiuretaj ti-a zis ca esti ok nu e nici o problema daca ramai insarcinata inainte de 3 luni, insa parerile medicilor difera (am auzit ca perioade de asteptare: 1,3,6 si chiar 12 luni)(vad ca perioadele sunt multiplu de 3 de ce oare nu 2 luni sau 4?). eu chiar intentionam sa raman gravida dupa primul CM dar am renuntat pt ca inca mai luam niste antibiotic.
danangie spune:
Voi aveti probleme de mers la baie? Eu sunt extrem de constipata. Am mancat kiwi de nu mai pot...mi-am facut si clisma. Problema mea e ca ma inteapa foarte tare ....poponetul.....ca la CM. Cateodata cand aveam CM ma intepa......dar acum ma inteapa non stop....oare e normal? E o adevarat suferinta cand trebuie sa .
POZELE MELE
remaliss spune:
Dragele mele, nu am mai scris de multisor si asta pt ca ...sunt in cadere libera!! Sunt apatica, fara chef de a merge mai departe si a lupta pentru a-mi atinge scopul...Nu sunt din fire atat de pesimista, dar...Am niste dureri in partea de jos a abdomenului, de imi vine sa ma urc pe pereti! Exact asa s-a intamplat si cand am pierdut sarcina!! Mi-e si teama sa merg cu gandul mai departe...Desi ciclul menstrual e regulat , la 28 de zile, durerile abdominale ma incurca teribil, in sensul ca pana de curand ma durea doar cand se apropia ziua 28, dar acum sunt inselatoare, ma doare in orice perioada a ciclului , inclusiv la ovulatie.Voi ati mai patit asa? Of, sa ies odata din starea asta.
Va pup!
Remaliss