Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, va scriu maine mai mult, ca acum iar am o tura de contractii dureroase si stau intinsa in pat pe o parte, asa ca mi-e cam greu sa scriu la laptop.
Pe scurt: situatia nu e prea roza. Colul e scurt de tot, 22 mm si moale. Doctorul zice ca daca sunt foarte cuminte (adica stau numai in pat), am sanse sa ajung pana in luna a noua. Asta e, povestea de anul trecut se repeta, sper insa ca de data asta finalul sa fie unul fericit. In schimb bebe e foarte bine, ceea ce imi da putere pentru perioada grea care urmeaza.
Mari, ai cea mai frumoasa burtica pe care am vazut-o eu vreodata!
Laura, iti tin pumnii strinsi-strinsi de tot pentru maine! Sunt sigura ca ai sa vii cu vesti foarte bune!
Va scriu maine mai mult, ca acum nu imi e prea bine!!!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cristina_ana asa ca ia-ti multe reviste si carti si stai doar in pat ca mult nu mai este.Multa bafta!

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acum am venit si eu..am fost din nou internata..don nou chiuretata..o sa revin ..
va pup pe toate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Buna dragele mele. Revin si eu dupa o absenta datorata lipsei de timp dar si unor stari de spririt total aiurea pe care nu am vrut sa le las sa va necajeasca si pe voi.
Dana mi-au dat lacrimile cand am citit ce ti s-a intamplat si am retrait durerea mea. Si la mine a fost la fel: la 10 saptamani m-am dus la control si atunci mi-a spus ca sarcina se oprise din evolutie de o saptamana. Uneori cand ma gandesc in urma ma intreb cum de nu mi-am pierdut mintile in jumatatea aia de ora cat am stat singura si am plans intr-un cabinet de spital.Si apoi a doua zi fiind sambata, am fost la biserica sa ma impartasesc (era sambata Floriilor) si tot timpul cat am stat in biserica mi-am muscat buzele sa nu plang in hogote si de vreo doua ori m-a luat ameteala. Acuma de cate ori trebuie sa merg la biserica imi amintesc de durerea de atunci. Adevarul este ca m-am dus atunci sa ma impartasesc doar din convenienta si dintr-o furie fara margini fata de forta mai presus de mine care mi-a luat copilul exact in saptamana in care am tinut post pentru a ma impartasi.
dar tie Dana vreau sa-ti spun ca trebuie sa fii tare si sa treci peste durerea ta. Am vazut, citind postarile tale, ca deja esti un pic mai optimista si asta este foarte bine. Fruntea sus.
Ale sa stii ca si la mine, dupa chiuretaj, ciclul a venit cam la 26 de zile si a fost o adevarata aventura. A inceput, sambata 28 aprilie, ca si la tine sub forma unei secretii maronii. Si au tinut asa petele astea maronii cam pana miercuri la amiaza. Eram linistita crezand ca a trecut si CM. Ei as, Joi dimineata a inceput cu sangerare. In viata mea nu am avut asa ceva. A fost extrem de abundent timp de trei zile, apoi au urmat doua zile mai moderat asa. Acum in sfarsit, s-a oprit. Asa ca stai linistita ca nu cred ca te-ai dereglat. Cel putin asa cred eu dar tu oricum iti cunosti mai bine organismul.
Michelle imi pare rau ca nu a fost sa fie bebe luna asta, dar poate ca in curand.... cine stie. Eu iti tin pumnii stransi.
Tuturor fetelor de aici care au pierdut sarcini in stadii avansate sau chiar copilasi nascuti, as vrea sa le spun ca le admir enorm de mult taria si curajul. Va rog sa nu mai fiti triste si deprimate. Stiu ca este greu, este cumplit. Dar mai stiu cat de mult ma ajuta pe mine sa vad ca sunteti curajoase si puternice si ca ati reusit cumva sa o luati de la capat. Tot impul ma compar cu voi si imi spun ca durerea voastra a fost mult mai mare si daca voi ati reusit sa supravietuiti trebuie sa reusesc si eu. Si prind curaj putin cate putin cand vad cate o atitudine optimista sau cate o fata care a reinceput sa lupte pentru un bebelus, sau cate o graviduta. sincer ma ajuta tare mult asta si parca parca incep sa prind si eu curaj sa ma gandesc la posibilitatea unui alt bebe.
Cristina_ana stai linistita in pat cat de mult poti si o sa fie bine.

Of m-am intins prea mult, dar simteam asa o nevoie cumplita sa vorbesc cu voi. Imi cer scuze daca v-am plictisit.
Va imbratisez pe toate fara absolut nici o exceptie si va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Liana30 acum am vazut mesajut tau. Of, imi pare asa de rau. Sper ca esti mai bine acum si ca o sa revii curand. Sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana iubita imi pare rau ca a trebuit sa retraiesti cosmarul! Cum naiba, nu te-au curatat cum trebuie din prima??? Tampiti! Sper ca acum esti bine si pe cale de vindecare, fizica, psihica stiu ca e mai greu

Ale sper sa reuseasca doctorii sa-i dea de cap sangerarii tale! Draga de tine, cat te mai chinuie acum si tampenia de sangerare

Cristina daca stai in pat vei fi bine! Asculta-l pe dr, ca vin la tine cu si stii ca nu am voie nici eu sa fac efort

Alina nu exista durere mai mare sau mai mica! Pentru fiecare dintre noi durerea e mare, ptc ne-am pierdut copilasii Sper sa-ti pot da un pic de optimism si speranta de la mine

Am fost la eco, bobita e bine, fixata unde trebuie. La ora 13 primesc si rezultatul la Bhcg.

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina sunt convinsa ca o sa asculti cu sfintenie sfatul medicului si o sa stai numai in pat si sa iei tratamentul.Bineinteles ca vei ajunge in luna a noua si de data asta finalul va fi unul foarte fericit.
Ai grija de tine!

Liana imi pare rau!

Alina sigur in scurt timp ai sa-ti doresti sa incerci din nou.Cu trecerea timpului durerea se mai estompeaza si isi face loc dorinta de a avea un bebe.Cat timp ti-a zis sa astepti?

Edit:Laura felicitari pentru bobita!Eram precisa! Ma bucur din tot sufletul pentru tine!

Va

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Msemcu-ai o burtica atat de frumoasa!!Si ce slabuta ai ramas!Sarcina usoara in continuare si pupici la cele trei"muschetare".
Cristina-ana-cum au spus si fetele cumpara o tona de reviste si sa stai cumintica in pat,te uiti la televizor,mai citesti o revista,mai crosetezi un ciorapel si trec lunile...stiu ca e greu mai ales vara sa stai numai in pat dar trebuie pentru copilasul tau!O sa fie bine ai sa vezi!
Alyx-ne-a fost dor de tine si ma bucur atata sa citesc ca te gandesti sa incerci din nou.Eu niciodata nu m-am gandit ca voi mai incerca si inca atat de repede,pentru ca noi ne hotarasem ca doi ani sa nu mai incercam,dar daca astept atata innebunesc,pentru ca dorinta de a avea un copilas sanatos este atat de mare.Dimineata asta m-am trezit si m-a dat plansul,ma tot gandeam cat de nedrept este totul insa m-am mai linistit acum si stiu ca trebuie sa raman sanatoasa ca sa pot face un copilas sanatos pe care il asteptam atat de mult!Ma bucur ca esti putin putin mai bine!
Laura-ioana-te asteptam cu vesti bune de la doctor,ma gandesc la tine!
IreneCam-si eu sper ca luna viitoare sa nu-mi mai vina CM,vai as fii atat de fericita incat nu as gasi cuvinte sa descriu!
Äle-poate totusi este CM fara simptome de data asta,nu stiu ce sa spun.Te imbratisez cu drag si sper sa revina totul la normal.
teo2rina-multumesc de incurajari,am mai pikat si eu in butoi ce sa fac....ce frumos ai scris,ca ati face si 7 copii,sa va ajute Dumnezeu.Si eu as vrea sa nu mai treaca nimeni printr-o asemenea durere insa din pacate nu putem face nimik...Deci in doua saptamani sa incep galeria de speriare a uratilor!
Blueeyes-ce frumos ticker ai!Sa iti aduca noroc!Mai ai 10 zile pana la testare,sunt cu ochii pe tine si astept vestea cea mare!
L5845-draga mea iti tin pumnii sa fii ,atat de mult m-as bucura!eu zic as faci un test de sange sa fii mai sigura!te pup dulce!
Brabetin pumnii sa fii gravi,hai cu vestea cea mare!!
Pepsi-pe unde esti draga mea?sper ca esti bine!Ne e dor de tine!
Slaba activitate in ultimele zile pe acest forum...Mie imi este dor de toate fetele de aceea va rog sa nu ne parasiti!Va pup dulce!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Liana30-off imi pare rau ca te-au chiureatt din nou,medicii astia...Sper sa iti revii cat ami repede,suntem toate alaturi de tine!
Äle
LauraIoana-ce bine ca bebita e la locul lui!Sper ca acum esti putin mai linistita!Sarcina usoara iti doresc!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

LauraIoana si eu cred ca incet incet o sa reusesti sa-mi transmiti si mie din optimismul tau. Ti-am citit povestea pe forum si sincer, ma plec in fata puterii tale. Pupici multi pentru tine si pentru bobita ta.

Mirela, cand am fost la control la 2 saptamani de la chiuretaj, dr. mi-a spus ceva de genul ca peste trei luni sa ma apuc din nou de treaba. Chiar vroiam sa va intreb, daca se intampla cumva minunea sa raman gravida inainte de aceste 3 luni, o fi vreun pericol pentru bebe sau pentru mine? Sarcina mea a fost micuta de 2 luni si deasta ma intreb. Deocamdata nu vreau sa ma axez din nou pe ideea de a ramane gravida dar nici nu as vrea sa ma protejez deloc. Poate stiti voi ceva sa-mi spuneti referitor la chestia asta.
Michelle draga de tine, ma bucur si eu ca ti-ai mai revenit un pic si nu mai ai acele stari nasoale. Este ok sa plangiatunci cand simti nevoia. Si eu inca mai plang pe ascuns, dar nu lasa tristetea sa te doboare. Ai inceput o noua luna in care poti incerca sa ramaii gravida. Relaxeaza-te si o sa fie bine.

Mergi la inceput