Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt foarte suparata! Am sufletul asa de greu......off...mama mea este bolnava si trebuie neapart sa se opereze zilele ce urmeaza si eu sufar ingrozitor!Doamne...cand credeam ca lucrurile merg spre bine atunci apare ceva.Imi este frica pentru ea,stiu ce simte si cat ii este de greu,in fata ei trebuie sa fiu tare,sa o incurajez...sper ca nu va suprati ca v-am spus dar in fata voastra pot spune ceea ce simt.
Cred ca nu mai pot sa intru zilele ce urmeaza si va doresc numai bine tuturor si sa aud numai vesti bune pentru ca,chiar am nevoie de asta!
Ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa trecem si peste aceasta incercare!

Va pe toate!

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dragele mele am fost la spital nu pt control..ca pt control nu mai calc acolo..ma duc mai bine la cabinet..
am fost pt ca dragutii de dc imi pierdusera fetii..si cand m'am dus luni sa vad daca cand pot sa iau rezultatul de la anatomie patologica..apareau doar placentele si fetii nu...dupa ce am facut scandal au aparut..ma hotarasem sa'i duc la Buc la analiza dar am fost refuzata peste tot in Buc asa ca..azi am fost sa'mi dau acordul pt a se face analiza si dupa pt incinerarea lor...ASTA E!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

blueeyes2003 imi pare sincer rau..ma rog pt mama ta sa fie bine..te puppp
Chantal sunt aci..uite mana..te pupppp..daca strang prea rau sa'mi spui..oricum nu te slabesc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mirela, multa sanatate mamei tale! E greu, imi imaginez, mama e cea mai apropiata fiinta pentru fiecare, de obicei ea este alaturi de noi cand ne e greu, nu invers. Trebuie sa fii tare pentru ea si fii optimista, ai incredere ca va fi bine. Te
Liana multumesc de mana intinsa! Cum sa piarda fetii in spital? Dar ce aveau de gand cu ei, totusi? Nu prea inteleg. Cred ca indiferenta, indolenta, nepasarea si nesimtirea sunt la ele acasa in spitalele noastre. Bine ca nu te-ai lasat! Mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

subiect nou aveti aici!
va pup pe toate va citesc deseara!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99967

Flavia 35+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Cine stie sa faca un nou capitol? Ajutor!!!
Eu as sti sa deschid unul nou dar habar nu am cum se pun link-urile asa ca mai bine ma las pagubasa.

Mergi la inceput

Mersi Flavia, ne-ai salvat, m-am trezit cam tarziu...

Mergi la inceput