Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

am pus si eu cateva pozulici.sa vad daca am reusit...

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

nope!mai incerc

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

tuturor si o zi buna.
http://new.photos.yahoo.com/andra_cost/album/576460762400565097

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Andra, acum am citit mesajul tau unde povestesti faza cu soacra. Uf ce m-am enervat cand am citit! Ce stie ea ce inseamna sa-ti moara un copil? Si ce, fiica-sa ii mai cucuiata decat tine, mai desteapta, si ei nu i se poate intampla nimic pentru ca merge in Bucuresti? Parerea ei! Cate fete care merg la doctor in Bucuresti au patit acelasi lucru ca si noi! Si ce daca vrei sa adopti? Si asistenta aia... ce sa mai zic!
Uf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Chantal sper din tot sufletul sa-ti revii, incet, incet si sa incepi din nou sa lucrezi la proiectul BB. Eu iti tin pumnii sa-ti regasesti optimismul si dorinta de a avea un BB, cat mai curand.
Fete dragi, care mi-ati tinut pumnii, si nu numai,testul meu, din pacate, are a doua liniuta mai slaba, mai umbra decat cel de saptamana trecuta, asa ca....nu stiu ce sa mai cred .O sa iau in continuare acid folic si poate, o sa-mi fac curaj sa mai repet odata testul, de data asta alt tip de test (ambele de pana acum sunt de la aceeasi firma, iar parerile cu privire la calitate au fost impartite). Probabil ca acest capitol, o sa se incheie fara sa fiu si eu printre -ute, dar sper ca macar cele care ati ramas de pus pe lista sa veniti cu vesti bune.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lau, pai e semn bun nu?! si la laura se vedea slab la inceput si apoi din ce in ce mai tare! in a cita zi esti?vai, abia astept sa mai confirmi cu un test de la alta firma!

chantal, sotul meu este genul de persoana care pune mai intii raul in fata, ca atunci cind merge bine sa se bucure dar atunci cind merge rau sa nu sufere! poate e bine asa, lasa lucrurile de la sine, daca ramii gravi asteapta-te la ce-i mai rau(desi fetita ta nu a fost bolnava) iar apoi sa te bucuri la sfirsit de drum!multumesc ca ma intrebi cum sint, pai sa stii ca toata sarcina am stat cu frica, si inca nu ma paraseste frica asta, daca intr-o zi nu-l simt la ora la care ma obisnuisem sa-l simt ma panichez, ma pun pe baut apa rece, etc.in rest mai merg la munca inca cel putin 2-3 saptamini, sint deja ff obosita, ma dor toate, imi sint toate amortite, si Dominic cere destula atentie, de nastere nu-mi fac griji, dar imi fac griji de reactia lui Dominic, de faptul daca nu va suferi ca nu va mai fi el singurul de care sa ne ocupam, el, e inca mic, se mai scoala noaptea si pe mine ma cere tot timpul, deci sint griji legate de organizare care ma preocupa, si sa nu sufere Dominic....dar, a venit si la noi primavara, profitam de statul afara la aer, luna asta ne vom si muta de tot, dar in general nu am de ce sa ma pling, multumesc ptr tot ce am!vei reusi pina la urma ai sa vezi, intr-o perioada ai vorbit de adoptie! iar cu faptul ca nu mai ai dragoste de oferit,sa stii ca dragostea asta vine in timp, inainte sa ramin gravida nici eu nu aveam dragoste decit ptr Dominic, acuma s-a dublat parca locul la mine in suflet, si va fi o explozie cind am sa-l tin in brate!ca intr-o casnicie dragostea asta vine asa pe rind, toate la timpul lor, vei vedea ce si cum, fiecare etapa pe rind, mai intii ramii gravi, apoi il vezi prima data la eco, apoi ii auzi inima, apoi il simti prima data, apoi il vezi si-l tii in brate, si pe tot parcursul esti incercata de sentimente diferite, care vin cu timpul, fara sa faci nimic!

irene, frumoase poze, unul din visele mele este sa vad Taj Mahalul, e ff frumos!of, cite povesti prin Romania, cum zicea si teo de socrul ei, ca noi, care am pierdut sarcini e din cauza ca am avut multi barbati, acuma soacra ta......stii cum e pina nu ti se intmpla tie sau cuiva apropiat.....cum zicea propria mea mama, nici nu crezi ca exista asa ceva pina nu se intimpla si la tine in ograda....acuma nu ca as zice ca va fi ceva rau ptr cumnata ta, dar ......necazul vine el nechemat! ce poti sa faci e sa-i inchizi gura(dar nu pari a fi de caracter asa) si in al doilea rind s-o ignoroi si sa nu mai mergi pe la ea! eu, nu m-am inteles niciodata cu socrul meu, si acuma dupa 14 ani de cind sint cu sotul meu(tocmai am sarbatorit pe 2 mai) si-a dat seama ca ii pare rau de ce a putut face si zice....oricum e prea tirziu.....dar eu sint alt fel de caracter!asa ca tu ingnor-o pe soacra ta, si nu te mai du pe la ea o vreme pina invata sa-si tina gura!sau da-i situl asta sa vada cite fete din Buc sint lovite de aceeasi greseala, iar faza cu asistenta, pai nu mai avea par in cap daca ma cunostea pe mine! e greu sa schimbi mentalitatea unor oameni redusi! aici, niciodata n-a fost vorba de asa ceva, din contra cind spui ce si cum,fiecare are un gind bun ptr tine, sau si ea cunoaste pe cineva care a patit la fel.....lasa ca-ti vei tine copilul in brate(adoptat sau nu) si atunci vei uita tot! sint alaturi de tine in ziua asta care e grea ptr tine, fiecare avem o aniversare de doliu, te string tare in brate sa treci putin mai usor! iar cu durerile sa te odihnesti!

michele, cum mai esti?

mirelush, spor la treaba, parca e vremea nu?

va pup pe toate, sa aveti o duminica placuta!

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

Va multumesc din inima tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Am sa reusesc pana la urma sa ma ridic si sa merg inainte. Vad ca unele fete chiar au nascut si si-au pierdut comoara. Imi pare nespus de rau pentru voi si va admir ca inca sunteti aici si ca sunteti atat de optimiste. Eu cred ca innebuneam. Nu cred ca as fi rezistat. Deci toata stima mea. Eu maine abia astept sa merg la spital sa vad daca reusesc sa ma programez pentru laparascopie pentru a scoate chistul asta. Stiti e destul de mare. Are 6,5 cm. Deci.....ar fi fost foarte mare riscul atunci cand uterul s-ar fi marit. Pentru ca ar fi strivit chistul si s-ar fi spart. Si intr-i gravidantza e destul de periculos. Ma bucur ca am capatat curajul sa fac aceasta operatie si sa dea Domnul sa mearga totul bine. Dupa ce termin si cu operatia asta.....atunci am sa fiu foarte atenta la ce voi manca, ca sa am o alimentatie echilibrata si sa fiu sanatoasa. Am sa incep sa fac si sport. Asa prin septembrie voi incepe din nou sa sper. In sept. pun la cale o vacanta la mare si cine stie poate se va intampla atunci minunea.
Va multumesc tuturor.....si am sa va citesc ca sa va cunosc incetul cu incetul. Ca inca nu va cunosc si nu stiu sa va raspund.....va pup si o duminica frumoasa.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Aaa sunt tot eu. Vroiam sa stiu acum la cat timp oare imi va veni menstruatia?? La voi cum s-a intamplat?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Danangie , imi pare rau ca trei prin asa ceva, dar ai facut deja primul pas, ai reusit sa iti faci planuri de viitor si sa speri! Asta e cel mai important! Te asteptam aici oricand ai nevoie de o ureche deschisa sau de umar pe care sa plangi! Pe mine fetele minunate de aici m-au ajutat enorm! Si pentru asta le multumesc din nou!!

Noi am avut musafiri asa ca am ramas in urma cu cititul! Intru sa recuperez si revin !

Aaa, sper ca am rezolvat si cu pozele si le puteti vedea aici!! http://new.photos.yahoo.com/msemcu/album/576460762400385658

Pupici,

Mari 32+

Mergi la inceput

MARI multumesc mult. Felicitari pentru bebelusi!!!! Ai facut FIV? Ce ai? Fetite baietei?

Am vazut ca esti din Iasi. Si eu sunt tot din Iasi. Din Pacurari. Dar sunt 7 ani ca nu mai locuiesc acolo. Dar in vacanta ma intorc cu placere.

POZELE MELE

Mergi la inceput