Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARI acum am vazut pe prima pagina ca ai trei fetite. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi toti patru!!!!!!!!!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

danangie CM trebuie sa vina in max 45 de zile de la chiuretaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Irene, super pozele . In privinta soacrei, am ramas ce a putut sa debiteze. Cel mai bine sa zici ca ea si sa faci ca tine, asa e liniste pentru toata lumea. Refacere grabnica si sa auzim curand de II.
msemcu, sa-ti traiasca frumoasele si iti doresc sa ai de pe acum, o nastere la termen si usoara de tot.
Pepsi, nu mai prea am sperante, asta din cauza ca testul de azi a iesit mult mai slab decat celalalt, dar...poate totusi.La capitolul zile, nu mai stii ca la mine e povestea cu CM anual?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

What My Child Has Taught Me

I've learned that you can keep going
long after you think you can't.

I've learned that learning to forgive
takes a lot of practice.

I've learned that friends can become
strangers, and strangers can become friends.

I've learned that ignorance isn't an
excuse for the lack of compassion.

I've learned that some people will never,
ever - "get it".

I've learned that the community of
sorrow is the strongest of all.

I've learned that no matter how bad
your heart is broken the world
doesn't stop for your grief.

I've learned that your life can be
changed in a matter of minutes.

I've learned that the people you care
most about in life are taken from you
too soon.

I've learned that you should always
leave loved ones with loving words.
It may be the last time you see them.

I've learned that love isn't measured
by the amount of time you have with
someone.

I've learned that some sorrow is so
deep that it has no words.
But so is love.

As your heart aches each day,
look to the stars as smiles from the
many angels that heaven holds.

Thank you for touching my heart,
you will be remembered in my prayers.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

'neata fetelor!
Lau-Meli, pai daca apar 2 liniute nu e de bine? Chiar daca e slaba, inseamna ca sunt prezenti hormonii, nu? Dr tau ce zice? Poate daca te-ai duce sa faci BHCG din sange ai fii edificata, inteleg ca analizele de sange sunt mult mai elocvente.
Pepsi, multam de incurajare, aveam nevoie. Ei, ai ghicit, io sunt mai mototoala si rautatile ma cam lasa fara replica. Dar lucrez la asta!! Dar ce vad, 34+?? Se apropie...
Danangie, ma bucur ca ai inceput sa faci planuri. Va fi bine, o sa vezi.
Msemcu, ce burticika draguta ai, bebeii cresc nu se incurca...si tu asa de slabuta, cum te descurci?
Cristina26, scrii asa de frumos!Mi-am facut un document cu poeziile tale si le citesc cand sunt trista.
Hei, Laura, tu ce mai faci, esti bine?
Micheeeeeelleeeee...ce faci acolo? Sa nu te prind ca esti in butoi!Mai da un semn.
Chantal, Ale, Liana

Acum fug, ca tre' sa ma duc la munca.

Andra
http://new.photos.yahoo.com/andra_cost/album/576460762400565097

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!
Pepsi-iti multumesc ca inca ne scrii si astept sa ne scrii mereu,o sa te iertam daca ne vei scrie mai rar atunci cand se va naste David pentru ca vom intelege ca nu vei mai avea timp!Imi place cand spui ca te vei descurca,oricum nici nu ma indoiesc.Atat de putin mai ai,iti spun sincer ca ma iau pe mine emotiile cand vad inca o saptamana in plus la semnatura ta!Abia astept sa nasti sa ne povestesti tot,esti o femeie puternica te vei descurca de minune cu doi copilasi.ai dreptate,nici luna asta nu am prestat cine stie,poate frica asta ma tine nu stiiu ce sa zic sau poate ca ma tot gandesc ca nu sunt pregatitat si ca poate ar trebui sa mai astept...
Cris27-povestea ta este atat de trista,m-a lasat fara cuvinte!
Danangie-sper sa ai puterea de a merge mai departe,e atat de dureros si nedrept sa pierzi o sarcina mai ales cand ti-o doresti atat de mult!La mine prima sarcina a fost avort spontan iar la a doua ne-a spus ca fetita are hidrocefalie si la 24 de saptamani am fost nevoita sa fac intrerupere la spusele doctorilor....a fost cea mai grea decizie din viata mea si sper ca nimeni sa nu mai fie pus in postura de a lua o astfel de decizie!
Äle--eu am pierdut-o pe fetita in oct 2006(si o sarcina in 2005)iar timpul nu a vindecat rana si nici nu cred ca o va vindeca vreodata!Si acum mai am momente cand plang pana simt ca nu mai pot si ma gandesc la fetita mea,am imaginea ei de papuisca in minte si nu-mi vine sa cred ca nu mai este.E greu...si nu pot da timpul inapoi,nu pot decat sa am grija de mine,sa raman sanatoasa ca sa pot ramane din nou gravida,cum ai spus si tu.te imbratisez cu drag si sper ca visul sa se implineasca tuturor fetelor.Dupa ceea ce mi s-a intamplat am incercat si pe sot sa il resping,simteam ca nu mai sunt buna pentru el,ca i-am spulberat si lui visele,pana si dovortul i l-am cerut insa nu s-a lasat el,mi-a spus ca vom trece impreuna si ca o vm lua din nou de la capat!Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,e atat de nedrept dar ma bucur ca vrei sa iti revii!Va fii bine ai sa vezi!De multe ori ma faci si sa zambesc cu mesajele tale,esti o fata grozava!
Irina-bobe-m-as bucura sa merg cu tine la odisee si cu inca multe fete insa nu mai sper prea mult ca e mare dezamgirea cand testul e negativ,las de la sine ,cand raman raman...asa este cu FRICA asta,din pacate!
Chantal-sper ca mesajele mele nu te-au suparat dar trebuie sa iti revii!E bine ca nu va protejati asa poate cand te gandesti mai putin vei ramane gravida si totul va fii bine ai sa vezi,dar trebuie sa te ridici si mai ales sa nu iei antidepresive!Noi suntem aici si ma bucur ca te descari ca nu mai tii in tine,stii bine ca nu te judecam ci te intelegem si cred ca toate am vrut sa renuntam la un moment dat dar te-ai gandit ce se alege de noi daca renuntam?plangem toata viata la vederea unui copilas,vom respinge incet pe toti din jur si atunci ce am facut?Trebuie sa luptam sa avem un copilas sanatos sa ne pastram speranta ca totul va fii bine!niciodata nu ti-am spus sa o uiti pe fetita...chiar daca fetita mea a fost mult mai micuta ramane fetita noastra,sufletelul nostru!Sufar dupa ea desi uneori vreau sa par tare crede-ma ca plang atata,am un nod in gat cand ma gandesc la ea si ma da plansul...Dupa cum ti-am mai spus problema se poate repeta la urmatoarea sarcina(hidrocefalie,ar trebui nici sa nu mai indraznesc,(mai ales ca nu se stiu cauzele) sa sper ca va fii bine dar SPER ca asta e tot ce mi-a mai ramas si ne dorim prea mult ca sa renuntam!
IreneCam-imi pare rau,te cred ca ti-e greu cand se implinesc trei luni de cand puisorul tau a plecat la ingerasi dar hai fii tare ca trebuie sa rezisti!Iar ce zice soacra las-o ca nimeni nu intelge decat cine atrecut prin asa ceva!si eu am facut o groaza de analize si cu ce mi-a ajutat?Cu nimik!Asa ca nu pune la suflet ce spune!Ce proasta de asistenta a indraznit sa spuna asa ceva????????Pai atunci eu cat am pacatuit sa pierd de doua ori saui alte fete?nu te lua dupa ea!Doamne cum pot spune asa ceva?Pai aici au incercat atat sa ma faca sa gandesc ca nu e vina mea...of te cred ca te-a dat plansul,eu una ii spuneam cate ceva la aia sa-i inchid gura!nu mai fii trista!
L5845-atat am sperat ca testul va fii pozitiv ca ne dai vestea cea mare,dar inca mai este o mica speranta daca spui ca se vede umbra,repet la testul meu total negativ nu a fost nici o umbra nimik!Eu iti tin pumnii sa fie!FFF bine ca iei acid folic si eu iau de trei luni aproape si iau in continuare!Poate ca un alt test de la alta firma te va lamuri putin,ce zici?eu sper sa fii gravidutza!!!!
Cristina26-multmim de poezie,e minunata daca imi dai voie mi-o scriu si eu.tu cum ami esti?ai spus ca doctorul ti-a spus ca te-ai ingrasat prea mult,dar cate kg ai pus?Importnat este fetita sa fie bine!
Blueeyes-ce mai faci,sper ca nu pierzi nici o zi,stii la ce ma refer
Remaliss-unde esti?
Msemcu-si tu mai ai atat de putin si iti vei tine minunile in brate!!Ma bucur pentru tine!
Laura-ioana-cum mai esti?Au inceput greturile sau?Sarcina usoara iti doresc in continuare!
Irda-iti doresc o sarcina usoara in continuare si cine stie,atatea vise cu ecografe poate vor sa iti spuna ca astepti gemeni ce zici?
Idaira-ce mai faci draga mea?In a cata zi esti?
Cristina-ana-cum te mai simti?sper ca te-au lasat contractiile!ai fost la medic?sper sa fie totul bine,sa nu faci efort si sa stai in pat bine?
Catty-nu ne-ai mai scris,sper din suflet ca esti bine!
Brabe-ai mare grija de tine,te pup dulce
Mcrissa-te asteptam sa ne mai scrii!
teo2rina-multi pupici!
Eu am fost tare suparata ca mi-au venit uratii dar o iau de la capt fara stres si sper sa fie totul bine!
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Fetelor mie nu-mi prea place ca mesajle noastre pot fii citite fara a te loga are acces fieacare,mi se pare cam riscant,adica noi ne spunem aici lucruri intime si cate si mai cate!Voi ce credeti?Pe mine m-ar linisti ca mesajele sa poate fii citite numai de membri,de cei logati!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Mari, mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut pozicile! Arati extraordinar si zici ca esti in luna 9 cu un singur bebe Cate kg ai luat si care-i secretul de te-ai mentinut asa fain? Nu fie de deochi ce burticoasa ai Am citit in revista Superbebe, in articolul 40 de saptamani in balon, ca daca esti mamica de tripleti, din sapt 32 e posibil sa nasti oricand (de fapt ziceau ca 32 e cam termenul! Abia astept sa ne dai mare veste! Nu mai stiu: nasti natural sau cezariana?

Andra Michelle sunt bine, din nou zic prea bine! Nu am nimic, nu ma doare nu mi-e rau, nimic, nimic! Mi se pare dubios Maine ar trebui sa merg la eco, dar mi-e frica...daca-mi da vesti rele, ce ma fac? Dupa amiaza vreau sa mai fac un test, nu degeaba sunt zuza

Tizo mai sigur e sa faci analiza la sange, Bhcg-ul. Ai mai facut dimineata test de urina?

Michelle ma bucur ca esti calma si o iei de la inceput, usurel, usurel. Am uitat sa-ti spun ca inainte de perioada fertila am facut pauza aproape o saptamana (era sapt mare) si cica ajuta, ca gigeii sunt mai odihniti si fac treaba mai buna

Mirelus sper ca esti foarte ocupata

Mcrissa care-i treaba? Ai facut test sau nu? Tot nu a venit ciclul, asa-i?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Fetelor,eu sunt ziua 4 de cm si deja e pe terminate ,mai am numai asa pete maronii(celelalte doua ziel a curs normal),atat de putin sa ma tina?e normal?sau sa incep sa ma gandesc iar la prostii adica la ce-i mai rau?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti? Azi pentru mine e o zi mai buna. Pana mai ieri plangeam de se spargeau pietrele.....azi sunt mai optimista. Am fost la spital si am vorbit cu doctorita care m-a operat. Mi-a zis ca sarcina mea era mica si nu au avut chiar asa mult de curatat si deci uterul nu a fost afectat prea tare. De asta si scurgerile alea putine . Si mi-a spus ca daca nu as fi avut problema cu chistul ar fi fost de ajuns si o luna jumate de asteptare si puteam sa ma apuc de treaba. Acum pe 15 mai ma duc sa fac toate analizele pre-operatorii. Si sper ca la sf. lui mai sau inceputul lui iunie sa fac laparascopia ca sa scot chistul. Aaa si inca o veste buna e ca chistul nu e pe ovar. E langa ovar. Deci ovarul va fi salvat . Nu stiu cum de s-a format chistul asta dar important ca , chistul nu va fi afectat. Ca mie imi era frica sa nu mi-l scoata.
Va multumesc pentru incurajari, va multumesc ca mi-ati foat alaturi si sper sa ma primiti sa raman si eu in grupul vostru. Nu stiu daca m-am prezentat asa de bine la inceput.......sunt Dana.....am 30 de ani......din 2004 incerc sa am un copil.....anul acesta am reusit fara nici un fel de ajutor( ma refer fara IA, FIV, sau mai stiu eu ce...), si gata. Sper sa reusesc sa ma pun pe treaba pe la inceputul lui august. Pupici si mult curaj tuturor, si d-ne ajuta-ne!!

POZELE MELE

Mergi la inceput