Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-uite aici draga mea ce te asteapta daca te mai aud spunand ca nu esti sigura daca e bine sa scrii aici!!Noua ne fac bine mesajele tale cel putin mie imi dau sperante imi arati ca dupa rau vine si bine,cat de greu ti-a fost si tie cand ai pierdut sarcina dar nu ai renuntat ai luptat si acum iata minunea in burtica ta,ne arati ca pentru ce luptam merita,pai cum sa nu ne mai scrii?Eu cu placere citesc mesajele tale si abia astept sa ne mai spui ce peripetii mai face Dominik,cum il asteapta pe David,sa ne povestesti despre visele tale,despre peripetiile tale(faza cu lopata imi vine acum in cap)si cate si mai cate!Abia astept sa ne povestesti cum va fii nasterea,viata cu doi copii si totul,eu nu vreau sa ne parasesti,nu ne fac rau mesajele tale ci din contra.eu ti-am mi-a mai spus in sufletul unei mame e loc destul pentru dragoste egala pentru toti copii,ca vei avea 4 copii tot al fel ii vei iubi pe toti,ti se va parea poate ca il vei iubi mai mult pe David dar doar pentru ca va fii asa mic si fragil si trebuie sa ii acorzi putin mai mult timp(gandeste.te cum a fost cand a fost Dominik mic)tot asa va fii si acum dar de iubit iti spun eu ca ii vei iubi la fel,nu te mai gandi,dragostea nu e pe kg impartita ci e la fel cand e vorba de copii tai.O sa fie totul bine,intai ii vei explica la Dominik de ce pe David il vei tine mai mult in brate(ca e mai mic si are nevoie acum) si va intelege sunt sigura pentru ca Dominik e un baietel cuminte si intelegator!te pup dulce,totul o sa fie bine!
Cristina-Ana-sunt un pik in butoias astazi ca sunt atre dezamagita si trista si acum tot felul de prostii imi umbla prin cap...nu stiu daca le mai prind pe fete la odisee!Mersi pentru incuarajari!
Mirela-draga mea cu fiecare luna de incercare scade speranta la mine,acum ma tot gandesc ca poate nu mai raman,sau poate ca mai am resturi si de aia nu raman sau ce stiu eu...of e greu cand astepti si apoi vin uratii...o iau de la capat desi parca imi vine sa renunt sa nu mai incerc anul asta!
L5845-intotdeauna ma incurajezi..off asa am pikat astazi cand mi-au venit uratii...stiu ca este pentru o cauza nobila dar daca nu mai raman gravi?
Ma tot gandesc fetelor ca poate totusi ideea asta cu incercatul din nou nu a fost prea buna,e atat de greu cand astepti atata si apoi apar uratii si trebuie sa o iei din nou de la capat...

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus stiu ca se iau 2/zi (asa iau aspirantele) si duphastonul nu are aceleasi efecte de ameteala ca utrogestanul. Dar eu luam utrogestanul 2 seara si ma culcam, asa ca nu simteam nici o ameteala, poate dormeam mai bine

Michelle iubita nu te lasa coplesita! Si eu am ramas in a 4- luna de incercari! Nu trebuie sa renunti sub nicio forma! Nu ai cum sa faci un tratamentu cu antibiotic, acum la ciclu? Mie mi-a spus o asistenta care nu ramanea de 5 ani ce tratament a facut de are acum o minunatie de baietel : zanocin (400mg) 1/zi (sunt niste antibiotice mai tari) si flamexin 1/zi (asta se ia ca sa nu faci candida de la antibiotic). Astea se iau din prima zi a ciclului, timp de 5 zile. Poate ai ceva antibiotic in casa, dupa el se ramane mai repede. Tipa a zis ca a facut tratamentul asta 3 luni (a ramas in luna in care-mi schimba mie pansamentul la cezariana, deci eu cred ca i-am purtat noroc). Te pup si iti tin pumnii si luna asta, sa stii

Flavia mi-au dat lacrimile cand ai povestit de visul tau! Tare sper sa ai dreptate! Toate femeile care asteapta al doilea copil isi pun intrebari legate de iubirea lor fata de micuti! Nu-ti poti imagina ca mai poti avea atata dragoste, dupa ce primul copil iti ocupa intreaga inima! Si totusi ii iubesti pe toti in mod egal, enorm, asa sunt mamele! Va pup si pe tine si pe Dominic

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Laura Ioana-multumesc draga ca iti faci timp si pentru noi,cred ca nu mai prind odiseea voastra din pacate,atat de mult mi-am dorit,si eu sunt ca voi,cred ca imi voi face zilnic teste sa ma conving daca voi fii...Aici antibiotice nu se dau decat cu reteta si reteta nu obtin ca nu imi da doctorul,pentru el nu e nici o problema daca nu raman asa repede,imi spune sa imi fac probleme daca nu raman intr-un an,ce stie el cat de stresant este.te pup dulce si mersi pentru grija ta.Nu stiu dar inainte am ramas ff usor acum nu stiu care-i baiul!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia nu pot sa cred ce citesc! De asta nu ai mai scris tu de cateva zile?Imi pare rau ca trebuie sa-ti dam bataitza dar cam meriti! Sa stii ca noua ne fac bine mesajele tale si sigur nici o fata nu doreste sa pleci de aici!Sa nu te prind ca dupa ce nasti nu mai intri!
Ma bucur ca bebe David este bine,nici nu se putea altfel,si acum cred ca te-ai linistit ca nu vei naste prematur,nu?Sigur vei ajunge sa nasti la fel ca la Dominic.
Eu sunt convinsa ca ai foarte mult dragoste de oferit si indiferent de cati copii vei avea ii vei iubi pe toti la fel.

Laura mersi mult pt informatii!Am sa vad ce iau pana la urma!Stiu ca de la Utrogestan ai o stare de somnoloenta cntinua,cel putin asa a fost la mine,si cel mai bine este sa-l iei seara la culcare.

Michelle nici nu vreau sa aud ca renunti! Pai nu am promis ca nu ne lasam pana nu reusim?Stii ca si la mine au trebuit 4 luni ca sa raman,e greu,dar trebuie sa nu renunti.Uite si la Laura,tot dupa 4 luni a ramas si a tot incercat pana s-a prins!
Pregateste-te pentru perioada ce vine si sa profiti din plin dar nu mai te stresa,ca bebe va veni atunci cand va vrea el,are o personlaitate puternica,nu?

Idairasunt sanse sa ramai dupa HSG.Iti tinem pumnii si te asteptam cu II liniute.
Eu nu stiu care e mai bun dintre cele 2 dar fac si eu cum spun fetele!

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia , ma bucur ca esti ok! Asadar David nu da nici un semn ca s-ar grabi! Pai asta e foarte bine, ca asa poate apuci si tu sa scapi de sefa macar pentru cateva saptamani si sa te odihnesti inainte de marea intalnire!!

Cu rusine va anunt ca am reusit si eu sa pun cateva poze, mai vechiute ce-i drept, de prin saptamana 31, ca acum suntem in sapt 33. Dar week-endul asta poate reusesc sa fac si altele noi, ca sa vedeti cat am mai crescut! pozele sunt aici: http://new.photos.yahoo.com/msemcu/album/576460762400385658.

Michelle, imi pare rau ca nu a fost luna asta cea cu noroc! Dar nu te descuraja: uite nici fetele nu au reusit din prima! Sau poate patesti asa ca mine: din a doua incercare si direct cu tripleti!! Ce spui?

Mirelush, eu tin pumnii stransi sa se intample si la tine cat de curand minunea cu doua liniute!! POate visul mamei tale o sa fie cu noroc!!

Mari 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Pepsi, nu a castigat nimeni concursul, pentru ca pana la urma, cel care initiase concursul s-a gandit ca fiecare iubitor si detinator de papagal,considera ca al lui e cel mai frumos. Asa ca pana la urma, fiecare poza pusa pe site-ul de concurs a fost pentru lauda fiecaruia, nu se putea vota unul mai frumos ca altul, ca toate pozele sunt frumoase. pe burtica si rabdare, ca mai ai putin pana la termen .
Michelle bucura-te ca ai o noua ocazie sa " munciti" la priectul BB, nu dispera. Important e ca va veni , cand o sa te astepti mai putin, asa ca nu te stresa ca nu-ti face bine, si stii asta.
si -ici la toata lumea !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mari, nu se vad pozele!!!!! Cred ca nu le-ai facut publice!

Cristina, 26+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle stiu ca-i regim special pt antibiotice, dar ma gandeam ca poate ai tu in casa, la medicamente, de la vreo raceala trecuta sau ceva! Odiseea noastra inca ai timp sa o prinzi, ca suntemmamici de ian-feb Iti tin pumnii

Mirelus sunt nerabdatoare sa treaca perioada asta de asteptare (cea mai stresanta, stiu) si sa faci testul! Pe la sfarsitul saptamanii viitoare trebuie sa faci test?

Cristina sper ca esti cumintica acum.

Tizo mai faci un test maine? Sau duminica? Iti tin pumnii, sa stii

Mari ce ma bucur sa vad cat de bine a decurs si decurge in continuare sarcina ta Nu vad nici eu pozicile si eram asa de curioasaaaa

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Michelle, capul sus, gandeste-te ca peste 14 zile poti fi deja cu bebe mic-mic in burtica!!!! Nu-ti mai face atitea ganduri rele, daca aveai resturi in uter sigur aveai simptome nasoale, ceea ce nu e cazul la tine. O sa ramai gravi in curand, totul e sa nu ti se mai faca frica in perioada fertila si sa-i dati bataie !
Flavia, ma bucur ca ai primit numai vesti bune la doctor. Si eu am acelasi stres imens ori de cite ori ma duc la control. Cel putin pentru luni, deja sunt panicata de acum. Tu ai sa nasti la termen, mai mult ca sigur! Si eu am ezitat sa mai scriu aici pentru ca m-am gandit sa nu le supar pe unele fete, dar imi este imposibil. Atat de mult m-am atasat de fetele de aici incit m-ar durea sufletul rau de tot sa nu ma vorbesc cu ele. Si mai ales ca noi le intelegem atit de bine pe toate care sunt nevoite sa se inscrie pe listuta noastra! Si am vazut cit de mult ma bucur pentru fiecare graviduta nou aparuta, pentru fiecare nastere, parca ati fi prietenele mele de o viata!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Laurica, incerc sa fiu cuminte, dar tot mai ies la plimbare asa, un pic. Dar daca luni o sa imi zica doctorul sa nu ma mai misc din pat, asa o sa fac! Mi-e tare frica sa nu ma interneze.
Astazi ai mai facut vreun test, ceva???
Lau-meli, iti tin pumnii sa te alaturi si tu luna asta fetelor de la odisee, si sa nu mai fie nevoie de nici o investigatie!!!!
Mirelush, cred ca te-am innebunit cu sfaturile noastre: utrogestan, duphaston, 2/zi, 3/zi, cred ca nici tu nu mai stii ce si cit sa iei! Acum si doctorii astia, fiecare cu parerea lui, asa ca normal ca nu se potrivesc sfaturile mele cu cele ale altor fete. Nu stiu ce sa zic, fa si tu o medie, ca oricum, rau n-are ce sa-ti faca!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput