Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristina_ana, eu ceva, ceva teste am facut, chiar si tratament, dar cu siguranta doar 1 an si ceva este insuficient. Dupa cum am zis, o sa ma ocup serios in curand , de problema asta. Asta daca nu s-a intamplat totusi minunea....
blueeyes multumesc . As vrea, daca as putea, sa dau de la mine din optimism si din speranta, la toate fetele care au nevoie si sper sa te auda DD si sa-mi implineasca visul comun cu al tuturor de aici: .
Irda cine stie? ...poate ai avut un vis premonitoriu...te asteptam cu vesti dupa ce faci echo.
Michelle, super tickerul tau. Ai muncit ceva, nu gluma
Laura tu cred ca ai vrut sa fii sigura de ai facut testul . Nu ni-l arunci putintel si noua, poate se prinde ceva?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Va multumesc pentru incurajari insa nu mai este nici o sansa pentru luna asta,deja am pete maronii ca luna trecuta inainte sa vina uratii deci in noaptea asta sau maine dimineata cel tarziu apar!Sunt trista si dezamagita!Dar ce sa fac,o iau de la capat luna viitoare!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle, capul sus fetita, nu ai voie sa fii trista. Trebuie sa reincepi sa gigeii sotului si tre' sa o faci bine , asa ca nu ai voie sa fii trista.Totul e pentru o cauza nobila, , care cu siguranta nu se va mai lasa mult asteptat .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle nu fi trista,urmeaza o noua luna de incercari!Nu te descuraja!
Te imbratisez cu drag!

Cristina si Laura va multumesc pentru informatii. Acum fac si eu ca tiganul,daca tot mi-ati dat buna ziua hai sa va mai intreb ceva.Presupun ca trebuie sa le iau oral,iti da aceleasi senzatii ca Utrogestanul,de zici ca esti ?Si cate trebuie sa iau pe zi?
Mersi mult!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, eu de la duphaston nu am avut nici o reactie nasoala.
Michelle, lasa, nu-i nimic ca vin uratii, sa nu cumva sa pici in butoi, ca o sa le prinzi pe fete din urma luna viitoare. Listuta e de-abia la inceput!

Cristina, 26+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, 3/zi mi-a dat mie sa iau, dimineata, la pranz si seara, cite una, oral!

Cristina, 26+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mersi mult,Cristina Sunt hotarata sa le iau!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mirelush de la Duphaston nu o sa ametesti,am luat si eu,dar de ce nu iei progesteronul natural,adicatelea Utrogestanul?
Mie ar trebui sa-mi vina peste o sapt,poate si cu HSG asta se prinde ceva??!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetele mele dragi, nu am mai scris ptr ca m-am intrebat daca e bine sa scriu eu la acest subiect?! ma gindeam sa nu ranesc pe cineva, cu faptul ca am un copil, ca sint gravida, ce-au spus mai multe gravide, ca nu ar fi locul nostru aici, desi eu m-am simtit si ma simt atit de aproape de voi, am plins si am ris cu voi in toate aceste 8 luni ale mele de sarcina, dar dupa ce am vazut atita durere(ale, liana, chantal) ma gindeam sa nu ranesc pe cineva cu ceva! dar a avut grija michelle sa-mi dea un sut si sa ma lamureasca, asa ca uite-ma aici din nou, nu pot sta departe de voi si pace!imi sinteti dragi, si aici gasesc sprijin si intelegere, si daca ranesc cumva fara sa vreau pe cineva imi cer scuze anticipat!

mirelush, draga mea, nu ai uitat ca merg la medic! esti o draguta! sintem bine, da, am fost ieri, cu sufletul la gura, ca dupa contractiile alea, ma asteptam la ce-i mai rau, de fiecare data cind intru la el in cabinet ma ia asa o frica, si acuma la fel am simtit! ii asculta inima, si ma uitam exact in ochii medicului, cautam raspunsuri, o ridicare de sprinceana, ceva, imi era frica sa respir...m-a si consultat, colul e tare inchis, copilul e f sus(desi si Dominic a ramas la fel pina in 41s)in schimb am o candidoza urita, mi-a dat tratament, dar nu e nimic grav!multumes ptr aprecieri la poze, abia astept sa ne dai vestea mare, si sa vad poze cu tine si eu!

laura, imi vine sa rid, ca tot citesc la voi la odisee, si cind am vazut ca iar ai facut un test am zimbit! ma bucur ca esti aici!sa iti repeti ca va fi bine acuma! ma gindeam la visul meu, erau trei blonde.....si uite c-a si aparut primul bebeu, al lui Ileana, si ce bebeu! scump foc, ca in visul meu, abia astept sa vad poze cu mari si cele trei printese in brate, ca in visul meu!(abia ii tinea saraca)...merci ptr aprecierile la poze, nu m-am ingrasat mult de data asta, am pus 10 kg pina acuma....e drept ca mi-e din nou rau, am arusuri, etc

chantal, draga mea, imi pare tare rau! sint de aceeasi parere cu fetele care au spus ca tu numa te poti ajuta, tu trebuie sa spui AJUNGE, pina aici! sper sa nu iei medicamente! ca lumea vorbeste de copiii lor e normal, copii sint viata parintilor, cel putin eu, ma trezesc in gind cu Dominic si asa ma culc, ptr el respir! nu cred ca cineva vrea sa te raneasca, si gestul din spital cu alaptatul, poate nu vroiau ca tu sa-=ti mai amintesti ce a fost, nu ca ar fi vrut sa te raneasca!ai mai incercat sa ramii gravi? nu crede ca numa la altii se termina bine! nu cred ca medicamentele te vor ajuta, poate pe moment! mi=a parut atit de bine cind ai spus ca vrei sa incerci din nou! nu te lasa, te rog eu mult, nu te lasa, trebuie sa cistigi cea mai grea batalie a vietii, trebuie sa incerci sa mai ai un copil, si eu ma gindesc citeodata(michelle stie) ca daca nu voi reusi sa-l iubesc si pe al doilea ca pe primul, sau daca iubindu-l pe al doilea sa nu-l tradez pe primul, ma uit la Dominic si m-a apucat frica zilele trecute, daca il voi iubi si pe al doilea la fel de mult?si apoi imi zic, da ce e la kg cumva dragostea asta? e neconditionata, e loc la mine in suflet de multa iubire!la fel si la tine! te imbratisez poate iti dau din puterea mea putin!

lau_meli, a cistigat papagalul tau competitia?

brabe, si pe mine lumea ma considera exagerata, ca doar am pierdut doar un embion....si nici nu inteleg de ce acuma sint cu frica pina nu-l tin eu pe bebe in brate, scrie aici si fetele te vor intelege....restul nu baga in seama, e dreptul tau sa suferi!

michelle, merci de felicitari! urmatoarea la care ii facem galerie este mari, cu cele trei printese, acuma in mai, si apoi eu urmez in iunie!cu testul ti-am zis si azi, vorba laurei, pina nu e rosu mai e speranta! si la mine cu sarcina asta, am singerat in ziua cind ma asteptam sa-mi vina, si de fapt se prindea oul mai bine! tin pumnii in continuare, astept vesti de la bune la f bune!merci ca esti cind trebuie alaturi de mine!

hair, esti o mama buna, nu te mai chinui, sigur este o etapa din doliu prn ce treci! v-ati hotarit daca mai incerati ptr un bebe?ai grija de baietii tai, au nevoie de tine! merci mult ca-mi tii pumnii, voi avea nevoie! curaj si putere sa ai!

nana, urmatoarea e mari cu cele trei piticute! merci mult de felicitari, ai vazut ca te-am felicitat cind am vazut la odisee ca vei avea baiat! sarcina usoara in continuare, si sa mai intri linistita pe la noi, fiindca nu s-=a schimbat nimic cu atunci cind incercam fiecare sa raminem gravi si ne ziceam temerile pe aici!

vanilla, imi pare tare rau, nu am cuvinte!mie medicul mi-a zis ca e bine sa asteptam 1-2 cicluri ptr ca am avut sarcina de 12s, eliminata cu chiuretaj!

mari, iubito, mai ai atit de putin, pune te rog citeva poze sa-ti vedem burtica!m-am mai odihnit, dar tot mai obosita devin.....mi-e tot mai greu, abia astept sa ramin acasa!

cristina26, ce frumoase poze! esti o graviduta tare frumoasa! ma faci sa rid cind spui ca voi naste la 41s, ieri medicul mi=a zis la fel , cu kg zic si eu ca nu-i bai, dar sa ai mare grija sa nu fie ceva de la diabet, ca atunci, asa cum ti-a zis si mari tre putin regim!

teo, nu-mi venea sa cred cind am citi ce zice socrul tau! of....sa nu ne supere ca daca-i facem asa o vizita cu toatele care am trecut prin asa ceva nu stiu pe unde scoate el camasa! da, si el intr-o zi va face cancer de prostata, si va fi tot din cauza ca a avut multe amante......pai daca era socrul meu nu mai avea ochi in cap in ziua de azi!bafta sa fie bune analizele!

remaliss, scrie mai des!

idaira, ma bucur ca ti-a iesit bine analiza aia, acuma sa vedem rezultatul!tin pumnii!

ileana, ai o scumpete de grasunel, de bebel, este un dulce! si seamana cu surioara lui!sa va traiasca!e asa ca in visul meu, esti prima cu bebe in brate din visul meu!

gina, nu m-am putut uita la tot filmul, dar ai mare dreptate! eu, multumesc ptr ce am in fiecare zi!iti vei vedea visul intr-o zi ai sa vezi!

della, ce ma bucur ca macar ai dat o sansa lui bebe, te astept cu II!!!veti fi un grup pe cinste iti zic eu, ca m-am tot uitat acolo la odisee!sanatate multa lui Richie imi pare tare rau, saracutul! prin ce ati trecut!nici macar nu am auzit de boala asta!sotul cum se mai simte?

cristina, sanatate multa!

jojo, imi pare tare rau stii! toate avem o data de comemorare!sint alaturi de tine. ma bucur tare mult sa aud ca nu mai ai tensiunea mare, ca esti in 16s deja!stai linistita ca si eu sint asa, cred ca mi-am innebunit medicul! e normal sa fii asa, dupa tot ce ti s-a intimplat! dar uite eu iau exemplele pozitive, sint fete pe prima pagina care au reusit sa-si tina in brate bebei, deci vom reusi si noi!vom vedea minunea!

irda, mai stii poate sint trei copii, frumos vis! ceva este sigur!

va pup pe toate fetelor, ma culc ca e 12.36 noaptea

Flavia 34+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor mi-au venit acum uratii,va scriu mai tarziu ca acum sunt asa de dezamagita...

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput