Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Michelle81 spune:
Mai fetelor dar pe unde sunteti?Observ ca e din ce in ce mai putina activitate pe aici!Sper ca sunteti toate bine!
blueeyes2003 spune:
Michelle am eu o presmtire ca noi vom fi impreuna la odisee si chiar daca nu vom fi cu Laura si Irda,vom fi cu restul fetelor care presteaza pentru bebe!Stai linistita ca nu vei fi singura!
Pana atunci insa,iti tinem pumnii in continuare sa nu vina CM chiar daca tu te incapatanezi sa spui ca esti sigura ca nu s-a prins bebe luna asta.In continuare asteptam II liniute!
Ileana ai un baietel adorabil,iti vine sa-l mananci,si asa de mult seamana cu surioara lui Ariana.Acum esti cu adevarat o femeie implinita!Felicitari!!!
Cristina iti multumesc mult pentru sfat!Char astazi ma duc sa imi iau Duphaston.Trebuie luat din ziua 16 si pana cand? Eu acum sunt in Z11.Daca nu e sa fie luna asta,de luna viitoare incerc si cu polidin cu mi-a zis Laura!Asa mult imi doresc sa raman cat mai repede insarcinata!Astazi imi spunea mama ca a visat ca eram insarcinata si am pierdut din nou sarcina,si zicea ca la ea visele sunt invers,as putea fi insarcinata dar sa fie bine de data asta.
Idaira te-am mai intrebat si zilele trecute dar cred ca nu ai vazut!Stiam ca lunea trecuta urma sa faci HSG si am vazut ca nu ai raportat rezultatul!Eu cred ca fiecare problema este importanta pentru fiecare dintre noi.Bine ca nu sunt probleme majore si restul se va rezolva.Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand!
Adela ma bucur ca te-ai hotarat sa mai incerci,stim cat de mult iti doresti sa mai ai un bebe!
Te asteptam cu II liniute!
Revvin!
Mirela
Irda spune:
Salutare fetele mele dragi!
Sunt si eu prin preajma!
Ileana....ai un baietzel, pe cinste....si asa blonduuuutz! Taman bun de rontzait! Doamne ....dusa mai sunt..dar e adorabil! Sa dea Doamne Doamne sa aiba o viatza usoara, frumoasa si implinita alaturi de voi si sa va bucure vietile de-acum incolo!
Cristinuco...tu esti acasa mama? Hai ca daca te odihnesti le "calmezi" tu pe amaratele de contractii!
Eu sunt cu burta beton.....habar n-aveam ca poti sa ai contractii la 5 saptamani Partea buna e ca trec cu No Spa!
Sunt cu stresul pe mine cat casa pana o sa-l vad pe Grauncior la eco cu inimioara batand si tot, dar tre sa mai am rabdare pana lunea cealalta.....offf.....mult i se pare pana atunci!
Se pare ca la mine a devenit "sport de noapte" sa ma tot duc la eco in vis!
Acum 2 zile visam ca venise al meu de la eco si se mira dr cat de mult crescuse bb intr-o saptamana de la ultima eco, dar eu eram acasa cu Dari...cui ii facuse eco dr....habar n-am ....lui Mihai cred
Azi pe 10 dimi ce credeti ca visam de zor....ca eram la eco of course.....si Dr il felicita pe Mihai ca sunt 2 graunciori ......ca ....uite unul,dar.....uuuups.....se mai vede un piciorush
Felicitaaari taticule ...ai doi!
Cand i-am povestit lui Mihai cum zicea dr.....uuups mai uite un piciorush....al meu zise inapoi catre mine....."aha...adica aveam un copil cu 3 picioareeee??.....adica ....e baietzel!?!"
M-a bushit un ras.....de ma durea burta!
Pupicei
Revin ca tre sa culc pe Dar
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 5s +1
Poze Daria
blueeyes2003 spune:
Jojo ce repede trece timpul,esti in 16s!Foarte bine ca nu mai ai probleme cu tensiunea,ma bucur mult!
Din pacate noi,cele care am trecut prin aceasta durere,ne-am pierdut seninatatea pe care o au alte gravidutze care nu au avut niciodata probleme.Trebuie doar sa ne rugam si sa credem ca DD ne va ajuta de data asta sa ne tinem puii in brate!
Lau-Meli mi-a mers la suflet ceea ce i-ai scris lui Chantal!Foarte frumos!Ai un suflet minunat si sunt sigura ca intr-o zi Dumnezeu te va rasplati pentru asta!Te asteptam cu vestea cea mare!
Cristina26 nu-ti face griji in privinta kg,de acum in colo o le tii in frau cu un regim strict,daca este nevoie.Stiu ca nici prea mult nu trebuie sa ne ingrasam in perioada sarcinii,noroc ca are cine sa ne traga de maneca!
Sigur rezultatl testului este bun,nu?
Gina impresionta povestea!Intr-adevar sunt oameni care trec prin incercari extrem de grele si noi trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ce avem,ca suntem sanatoase si ca ni s-a lasat sansa de a incerca sa dam viata unor sufletele!
Cu siguranta "exista pentru fiecare o zi cu soare,o zi a bucuriei si a biruintei"
Flavia cum a fost la dr?Ce face bb David?
Laura cum se simte gravidutza noastra astazi?Vreun test, ceva?
Chantal
Irda esti tare cu visele tale!Cand am inceput sa citesc mi-a sarit in ochi ca sunt 2 bb si cand colo erau doar in visul tau! Sa se transforme oare in realitate?
Mirela
Michelle81 spune:
Irda-figura esti cu visele tale,cine stie poate gemeni,tripleti??
SUFLETEL te asteptam
elaa spune:
Michelle, iubita daca e sa mergem la odisee neaparat trebuie sa mergem impreuna, am tacut ptr. ca am si lipsit cateva zile,(am fost la munte) am facut monitorizare luna asta si in z16 aveam un folicul mare de 22 mm, asa ca pe 16 seara am lucrat cu sotul , in z17 am plecat la munte si am mai luacrat si in seara aia, apoi putin in z18 dimineata, dupa care din nefericire am fost prea obisita ca sa mai lucreza:((( chiar si sotul s-a luat de mine ca nu fac nimic atunci cand trebuie), ideea e ca in z21 am fost iara la monitorizare si nu mai era foliculul, dr. spune ca s-ar fi spart undeva in z17-18, acum daca tot am gresit-o luna asta, ma rog ca poate a fost totusi in z17 si sa fi fost gigeii destul de ageri incat sa se prinda ceva, mai ales ca am facut si HSG...dar stiti cum e: e cum vrea Dumnezeu.
Ileana felicitari ptr. bebel, sa fie sanatos si manacios si abia astept sa apara cat mai multi bebei sanatosi pe aici
imi pare nespus de rau ptr. fetele care s-au mai inscris pe lista asta , imi doresc din inima sa plecam toate la odisee si sa nu mai fin nevoite sa trecem prin atatea.
va pup pe toate
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
Michelle81 spune:
Elaa-iti tin pumnii sa ramai gravida cat mai repede!!!mi-as dori sa fim multe impreuna la odisee,printre alte fete m-as simti straina,nimeni nu ne intelege temerile...te pup dulce!Ma bucur ca ne-ai scris!
SUFLETEL te asteptam
cristina_ana spune:
Mirelush, duphastonul il iei din ziua 16 pana in ziua 25. Si pe urma, daca s-a prins bebe, dupa ce iti iese testul pozitiv, il inlocuiesti cu utrogestan, 4/zi, care e mai bun in timpul sarcinii decit duphastonul. (asa mi-a zis mie medicul, nu le scot de la mine! )
Irda, eu sunt in concediu de odihna saptamana asta, dar cred ca de luni intru in medical, ca nu ma vad stind cel putin 8 ore pe scaun la serviciu, cu contractiile mele, si apoi cu metroul pana acasa. Tare mai esti cu visele tale!
Jojo-Miha, te inteleg perfect cu stresul prin care treci. Si mie mi se pare o minune sa ajung sa-mi tin bebele in brate. Ma bucur ca nu ai nevoie de tratament si tensiunea nu iti mai face probleme!
Ella, eu cred ca luna asta ai foarte multe sanse sa fii ramas gravidutza! Dupa cite inteleg eu, ati prestat exact la fix!
Michelle, eu cred ca ai toate sansele sa prinzi "odiseea zuzelor de ian-feb 2008" (ca asa au numit-o fetele ). Foarte frumos tickerul tau!
Cristina, 26+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Laura Ioana spune:
Adela cred ca ai simtit ca m-am gandit la tine zilele astea, dar uitam mereu sa iti scriu Abia asteptam sa te intreb daca ai reusit luna asta Iti tin pumnii Imi pare tare rau de Richie Saracutul prin ce a trecut! Bine ca s-a rezolvat
Mirelus ma simt tot bine! Am avut azi noapte insomnie si pe la 3 tot nu dormeam, iar la 7 m-am trezit ca-mi venea tipa la masaj!Deci sunt ca Utrogestan sau duphaston se ia din Z16 pana in Z25, in felul asta se cam si regleaza ciclul. Eu luam cam pana in Z24, ca sa nu dureze mult pana-mi vine, sa o pot lua de la capat cat mai repede. Luna asta mi-am facut testul in Z24 si nu am mai intrerupt utrogestanul. Iti tin pumnii
Michelle am facut ieri test (doar sunt zuza, nu?) si linia a doua e mai puternica decat cea de test Mai incerci si tu un test la sfarsitul saptamanii?
Ileana ai o minunatie de baietel Si seamana cu surioara lui, intradevar Sa creasca mare si sa fie sanatos si fericit
Ela iti tin pumnii sa reusesti luna asta!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru