Durerea unei pierderi de sarcina (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Imi amintesc ca atunci cand eram mica, uneori ma ascundeam si ma intrebam plangand de ce sunt eu cea care nu are mamasi ma gandeam cat de binecuvantati sunt toti ceilalti copii...

Imi pare rau Cristina, nu am stiut si de aceasta durere a ta. Nu am cuvinte in fata necazurilor din viata ta, sunt mult mai grele decat ale mele, pot doar sa te admir si sa te felicit ca reusesti de undeva sa geasesti puterea sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cristina_26, acum sunt mai bine, dupa primele aproape 4 luni de stari de lesin, greatza si dureri de cap. "Pestisorul" asa cum imi place mie sa-l alint pe bub, se misca de zor si asta ma face sa simt ca este bine si totul se desfasoara ok.
Liana, stii ca sunt dupa tine peste tot. Nici nu indraznesc sa imi inchipui cat de dureros este, asa ca nu iti cer sa povestesti prin ce ai trecut. Lasa timpul sa mai treaca si daca vreodata vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva, stii unde ma gasesti.
Pana atunci te imbratisez tare si cu mult drag!

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Irinabobe, ma bucur pentru tine ca ai puterea sa o iei de la capat. Iti doresc sa fie totul bine de data asta.
Michelle, scumpa mea, multumesc pentru mesajul tau, stiu ca vrei sa ma incurajezi dar in starea in care sunt nu prea e pe cine. Imi zici sa lupt dar eu simt ca sunt la capatul puterilor si cand ii vad pe altii fericiti in jurul meu, in loc sa iau exemplu de la ei, nu pot decat sa-mi fie ciuda pe ei. Si chiar daca aud povesti "de succes" despre unii, nu ma incurajeaza cu nimic. Aia sunt altii, au avut noroc, eu sunt eu si mie nu mi-e dat sa am acel noroc. Asa simt eu...
Oricum, ma bucur pentru tine ca esti mai bine, mesajele tale sunt mai optimiste. Imi pare rau ca e negativ testul... Oare n-o fi fost prea devreme cand l-ai facut? Tin pumnii sa nu vina uratii si sa te faci coleguta cu Laura la odisee Si daca n-o fi sa fie luna asta, nu te necaji prea mult, te rog eu. Te

Mergi la inceput

Hair, e spre binele tau ca ai reusit sa te detasezi, probabil sistemul tau de autoprotectie te fereste sa nu te distrugi.
Nana numai bine si in continuare cu sarcina!
Mari, mai un pic si vin fetitele! Tin pumnii!
Liana, te admir pentru puterea ta. Asa persoana puternica si optimista ca tine nu stiu daca am mai intalnit! Pe bune! Hai ca-ti dau mana dar sa stii ca va trebui sa tragi tare, tare de tot de mine! Te

Na hai c-am umplut de mesaje aici dar am vrut neaparat sa vad raspund la toate. Sper sa nu fie bai c-am scris atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chantal sa stii ca si eu trag tare de tine! Nu ne-ai spus in ce stadiu te afli? Faceti sex protejat sau lasati la voia lui Dumnezeu? Eu asa cred ca ar fi mai bine: sa te lasi in mana lui Dumnezeu, El e singurul care stie ce e bine pentru tine, iar tu sa accepti ce ti se va da! Poate faci bine ca pui raul in fatza, dar trebuie sa dai o sansa sortii sa-ti demonstreze ca poate fi si bine!

Nana nu fie de deochi, iubita, ce mare e burtica Sa-ti traiasca si sa fie sanatos bebe Razvanel

Liana mai lupta si tu cu fata asta, adica Chantal, ca io simt ca nu mai pot! Tu esti atat de puternica si optimista, incat sigur ii poti transmite si ei macar un pic din fiecare!

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CHANTAL, stiu cum e cu psihologii...ce sa faci, sunt si ei oameni, nu pot sa faca prea multe. Nici eu nu ma simt prea curajoasa in etapa aceasta. Asa e, frumuseii nostrii nu se mai intorc, dar eu cred ca sunt mereu cu noi si ca legatura noastra n-o poate rupe nimic. E normal sa vrei sa fii rezervata, pentru ca ti-e frica sa nu suferi din nou. Chiar daca tu simti ca nu mai ai nimic de oferit unui bebe, el ar avea multe sa iti ofere tie, in primul rand bucuria si linistea pe care le cautam toate. Eu ma gandesc ca baietelul meu n-o sa ma lase singura, o sa imi trimita dragostea lui printr-un alt sufletel.
Te rog mult, nu dispera. Si lasa depresia, mama ei, sa isi tina singura de urat, tu pleaca de acolo, ca mai ai multe lucruri bune de facut in viata.

MICHELLE, de ce te grabesti??Hai, mai ai putinica rabdare.

MIRELA, eu nu sunt prea in forma, desi au trecut trei luni de la operatie. Cred ca sunt eu mai mototoala, vad ca alte fete cara caruturi intr-o fericire. Da' o sa-mi revin, partea buna e ca progresele se vad de la o saptamana la alta asa ca astept!

Fetelor, dati-mi un sut in fund si trimiteti-ma la analize! Tre' sa fac analizele genetice si mi se strange inima cand ma gandesc sa merg iar la doctori.

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Remaliss-off draga mea nu spune asta,toate ti-am simtit lipsa!!!,am lipsist cateva zile si am rsapuns ai al cele care au scris dar asta nu inseamna ca te-am uitat!asa te bat!
Chantal-ti-am trimis un pm!
IreneCam--nu-ti fie frica hai dute linistita la analizele genetice si ai sa vezi ca rezultatele iti vor lua o piatra de pe inima!
LauraIoana-nu mai sper pentru ca testul de azi a iesit pur negativ fara umbra fara nimik!sunt ziua 26 cred(cM mi-a venit pe 6 aprilie).testul l-am facut acum seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Chantel te-ai gandit sa mergi sa lucrezi ca voluntar la o casa de copii? Eu cred ca ar fi foarte bine daca vai putea face asa ceva. Te imbratisez cu drag.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau daca te-am necajit. Uite un de la mine sa-ti mai treaca. Nu vreau sa supar pe nimeni de aici, nici nu vreau sa adancesc starea de tristete care este la fiecare dintre noi in suflet, chiar daca numai unele o aratam. Stiu ca toate suferim, doar ca unele dintre voi sunteti mai puternice si reusiti sa controlati mai bine durerea. Eu mi-am facut acum o luna analize de prolactina si progesteron la recomandarea unui medic bun din Timisoara si mi-au iesit amadoua valorile prea mari. Deocamdata iau Mastodynon pentru reducerea cantitatii de prolactina si pana acum se pare ca da ceva rezultate: s-a redus menstruatia atat ca durata (de la 12 la 8 zile) cat si cantitativ. Sper sa fie bine si in continuare. Oricum, este singurul din 5 medici carora m-am plans ca am ciclul atat de lung si abundent care mi-a oferit o solutie. Restul m-au tratat cu indiferenta, au zis ca las ca trece iar unul a zis ca e asa menstruatia din cauza unui fibrom - pe care medicul din Timisoara, un renumit ecografist, mi-a spus ca nu il vede si ca medicul din Szeged a confundat operatia de cezariana cu un fibrom! Ce sa mai zic...
Andra, iti doresc ca baietelul tau sa se intoarca la tine intrupat intr-un alt copilas si sa te bucuri din toata inima de el. Te simti slabita dupa cezariana? Si eu am fost leguma mult timp. Am stat in perfuzii si acasa dupa externarea din spital. Nu stiu cum reusesc altele sa-si revina mai repede, mie mi-a fost extrem de greu.
De ce trebuie sa faci analize genetice? Ma ierti ca te intreb dar si pe mine m-au trimis la analize genetice, asa, dintr-un moft, ca sa-si gaseasca medicii din Arad scuze pentru incompetenta lor. Cand am povestit medicului genetician de fapt ce s-a intamplat cu fetita mea, dupa ce a studiat certificatul de necropsie si m-a interogat referitor la problemele mele de sanatate si ale "stramosilor" mei a conchis ca nu a fost vorba de nici un defect genetic la fetita mea, a fost vorba doar de incompetenta crasa care, din pacate, e incurabila la medicii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle pai e foarte devreme pt test si cu atat mai mult pt un test facut seara! Abia dupa cateva zile de intarziere se pozitiveaza testul facut seara! Nu mai zic nimic, dar astept sa treaca zilele si sa vedem

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput