Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Chantal spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Chantel te-ai gandit sa mergi sa lucrezi ca voluntar la o casa de copii? Eu cred ca ar fi foarte bine daca vai putea face asa ceva. Te imbratisez cu drag.
Cristina, am fost de cateva ori la sectia de nou nascuti abandonati a maternitatii din Arad si am petrecut ceva timp cu copiii de acolo dar nu m-am mai dus ca sa nu fac greutati prietenei mele care lucreaza acolo si mi-a permis accesul. In mod normal, nu aveam ce cauta. In plus, a fost acolo o fetita de care m-am indragostit si as fi vrut sa o adopt dar sotul nu a vrut si a fost luata de un asistent maternal. M-am necajit atunci si mi-am zis ca nu mai merg ca numai rau imi fac.
La noi nu mai sunt case de copii (sau cel putin asa mi s-a spus de la Directia pentru Protectia Copilului Arad). Acum sunt asistenti maternali care iau copiii la ei acasa si ii ingrijesc pana se gaseste un parinte adoptiv sau vin parintii naturali sa-i ia inapoi acasa.
Te
Michelle81 spune:
Laura-eu una nu mai sper pt luna asta pentru mine e clar ca apar uratii in zilele urmatoare dar mersi pentru incurajari!Ma intrebai cate zile are Cm-ul meu...pai variaza intre 29,30 si 33 de zile!
blueeyes2003 spune:
Michelle cred ca este devreme pt test,iubita!Eu am facut testul in prima zi de intarziere si a doua liniuta iesise pala.Nu te descuraja,te rog,mai asteapta putin,iti tin pumnii sa fie II liniute!
Incepem galeria sa nu mai vina CM!
Andra fiecare organism este diferit,important este ca se vad progrese de la o zi la alta.
In legatura cu analizele,trebuie sa-ti invingi teama,si mie mi-a luat timp sa ma urnesc din loc dar pana la urma am facut-o.Imi era teama sa nu am SAFL,am avut atatea emotii pana la rezultat!
Mergi si fa analizele si vei vedea ca totul este bine si in curand treceti la treaba!Curaj!
Laura inca nu m-am gandit sa fac polidin.Mersi de pont!Poate ne ajuta Dumnezeu si de data asta se va intampla mai repede!Daca nu,trecem la polidin!
Ce ticker "ti-ai tras!"!
Chantal imi pare asa de rau ca suferi atat!Cu ceva timp in urma erai hotarata sa incerci din nou pentru bebe si acum esti asa de trista!
Va !
Eu cred ca ai foarte multa dragoste de oferit si fetita ta de acolo de sus iti va da ocazia sa arati asta trimitandu-ti un sufletel care sa dea sens vietii tale!
Numai bine iti doresc!
Idaira eu mai ma de asteptat pana la test,sunt abia Z10,suntem in perioada de prestat ,Michelle este in perioada testelor!
Tu cum esti?Nu ne-ai spus care a fost rezultatul la HSG!
Mirela
Chantal spune:
Multumesc Mirela. Asa-i, am fost mai optimista dar am revenit cu picioarele pe pamant, nu vreau sa visez cu ochii deschisi la ceva irealizabil. Te si eu.
L5845 spune:
Chantal, te inteleg si inteleg durerea prin care ai trecut. Dar, asa cum ti-am mai zis, cred si stiu ca esti o luptatoare ! Trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe, chiar daca pare "munca de Sisif" sa faci asta. Fetita ta e langa tine, te protejeaza si te vegheaza, dar nu cred ca vrea ca tu sa suferi in continuare. Da-ti o sansa, o meriti din plin! Noi suntem alaturi de tine , te tinem in brate si te mangaiem, dar avem nevoie de puterea ta, ca sa mergem inainte. Esti parte din noi si suferim alaturi de tine, chiar daca uneori nu se vede asta. Refuz sa cred ca nu ai vointa, ca nu ai putere, pur si simplu nu pot sa cred ca nu ai asa ceva. In mintea si in sufletul tau trebuie sa fie un singur gand : Gata cu suferinta! Trebuie sa merg inainte! chiar daca pare imposibil. Chiar vrei sa te distrugi, asa, incetul cu incetul? NU ai voie sa faci asta, ridica-te ca meriti viata ! Fiecare duce cateodata suferinte mai mari decat crede el ca poate duce, chiar astea ne fac mai puternice, sa stii. Probabil ca pentru a ne putea vedea implinite visele, trebuie sa trecem prin suferinte greu de suportat, dar asa e viata, cu partile ei bune si mai putin bune. Da-mi mana si hai sus, nu mai sta trista. Nu vreau sa te cert, dar daca nu te aduni, te distrugi si e mare pacat. Iti trimit asadar, o mie de ganduri bune si multa liniste
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Liana30 spune:
Chantal nici nu stii cata putere am..te ating si te'am si miscat de pe loc
Laura tu nu face efort ca o apuc io binedaca e cazu dau si cu
IreneCAM fii atenta ca'mi facui vant de la Craiovasa vezi ce sut primesti
Michelle pana nu vin scarbele mai e o sansa..
Nana tu stii cata putere am..o pot spune si acum dar nu vreau sa va intristez pe voi gravidutzele mele dragi..
cristina26 nu ti'am mai spus de mult ca te iube mult..o fac din nou acu
de fapt va pupp pe toate..si cele care nu ma stiti..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
Liana30-mersi dar eu nu mai sper pt luna asta!O iau luna viitoare de la capat,din nou...
ileana_marius spune:
Multumim tuturor pentru urari. Din pacate nu avem f mult timp liber, inca ne formam programul si tabieturile asa ca nu pot intra des pe net, dar sunt in continuare alaturi de voi si astept vesti bune de la fiecare.
Mariana multumesc pentru PM. Chiar ma gandeam la tine ca nu am mai apucat sa te felicit pentru bebicul Magda. Sa creasca mare si sanatoasa.
Mario e destul de cumintel, dar se pare avem deja colici. Va pun si o poza cu minunea mea. Seamana f tare cu surioara lui.
http://new.photos.yahoo.com/eiancu/album/576460762400240757/photo/294928804361644018/0
Ileana si Mario Luca
Liana30 spune:
ileana sa ierti o "baba" ca uita sa te felicite.. uite cu fetele astea sa le trag de mana si sa le dau suturi..uitai..te pupp si te felicit din tot sufletul..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
L5845 spune:
ileana sa-ti traiasca mare si sanatos bebicul, e frumusel foc si pare tare cumintel . Sa va umple viata de bucurii si impliniri .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!