Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 12
blueeyes2003 spune:
Salutare fetelor dragi!
Michelle bine ai revenit!Ne-a fost dor de tine!
Desi tu nu esti prea increzatoare,eu iti tin pumnii stransi sa nu mai vina uratzii!
Din suflet iti doresc sa fii insarcinata.
Nu cred ca am sa ajung inaintea ta la odisee pentru ca,desi imi doresc enorm un bebe,trebuie sa fiu realista ca si prima data si a doua oara am ramas insarcinata dupa aproximativ 4 luni de incercari,asa ca...
Facem noi cumva si le prindem pe fete!
Nanama bucur ca ne mai scrii!Multumesc pentru gandurile bune!
Brabe imi pare rau!
Este absolut normal ceea ce simti,toate am trecut si trecem prin diferite stari,furie,vina,negare,acceptare!
De cele mai multe ori cei din jurul nostru vor sa se arate intelegatori,sau uneori,fara intentie,ne privesc cu mila.
Important este ca tu sa-ti revii si sa gasesti in tine puterea de a incerca din nou.
Vanilla imi pare rau! Si eu cred ca poti incerca din prima luna pentru ca la tine nu a fost nevoie de chiuretaj!Dar cel mai important este sa fiti amandoi pregatiti si atunci va veni totul de la sine.
Andra iti multumesc mult pentru gandurile bune. Tu cum te simti?Stiu ca si la tine a fost nevoie de cezariana,nu?Te-ai refacut fizic?
Remaliss are dreptate Andra,te asteapta o bataitza daca in continuare mai crezi ca nu ti se simte lipsa.Aici toate fetele sunt importante si fiecareia i se acorda atentie.
Uite un sa nu mai fii trista,ok?
Mari bineinteles ca si la tin va fi totul bine,asa cum a fost si la Ileana si cum va fi si la celelalte fete!
Imediat trece timpul si incepem galeria pentru cele 3 printese!
Parca ne-ai promis niste poze cu burtica?
Laura,Flavia,Cristin,Teo,Cristina26,Ralu va pe toate!
Mirela
Michelle81 spune:
Fetelor mi-am facut azi un test NEGATIV,din pacate,deci urmeaza sa apara uratii....off sunt asa de dezamagita,de acum sa nu mai vad teste nimik!!
Chantal spune:
Fetelor , va imbratisez cu drag pe toate. Va multumesc ca mi-ati raspuns si ma incurajati, aveti toate un suflet deosebit. Am sa incerc sa va raspund pe rand.
Chantal spune:
quote:
Originally posted by L5845
Chantal Cred ca ai nevoie de sprijinul si gandurile noastre ca sa iti plangi durerea. Suntem aici, la fel ca de obicei, trebuie doar sa prinzi mana care ti se intinde. In privinta antidepresivelor, poate ar fii bine sa te gandesti de 2 ori inainte sa le iei din nou....nu fac decat sa-ti inhibe durerea si in loc sa plangi si sa te descarci, o sa te inchizi in tine, ceea ce numai bine nu-ti face. Uite-te in jurul tau si vei vedea multe fete care au trecut printr-o drama asemanatoare, dar au reusit sa-si gaseasca puterea interioara, sa treaca mai departe. Asta nu inseamna sa uiti prin ce ai trecut ci doar sa iti continui viata si sa privesti cu incredere si optimism la viitor. Incerc asa cum pot, sa te fac sa intelegi ca viata e frumoasa , merita traita si undeva...e un copilas care abia asteapta sa devii mamica lui.
Lau-Meli iti multumesc ca incerci sa ma imbarbatezi si va multumesc tuturor fetelor ca-mi sunteti alaturi. Ce bine ca exista grupul asta de fete desi bine ar fi fost sa nu fim nici una dintre noi aici... Referitor la antidepresive, doar cu ajutorul lor am reusit sa nu innebunesc cu totul anul trecut dupa tragedie. Mi-am iubit fetita enorm de mult si sunt o fire mai sensibila, poate exagerat de sensibila cateodata dar asa sunt eu si nu pot sa ma schimb desi vreau sa-mi impun si nu prea reusesc sa fac fata unor asemenea lovituri. Ma uit in jurul meu, ma uit la fetele care scriu aici si le vad mult mai puternice decat mine, nu stiu de unde aduna atata putere, eu una nu am. Si sa privesc cu optimism spre viitor ar fi cea mai mare greseala pentru mine, in primul rand pentru ca nu pot, odata ce in trecut mi-a fost rau si pentru ca daca chiar as reusi sa-mi impun sa fiu optimista acum, la urmatoarea lovitura voi cadea mai rau decat am cazut prima data. Eu asa simt ca e bine pentru mine, sa raman rezervata, pesimista si sa pun tot ce-i mai rau in fata, macar sa cred ca data viitoare voi fi mai pregatita in fata loviturilor desi nu prea cred ca in realitate chiar voi fi...
Eu nu cred ca este un copil care asteapta sa-i fiu mama pentru ca eu nu mai am dragoste de oferit nici unui copil. Am dat tot ce am avut fetitei mele si pana la urma, ce rost ar avea sa-mi pun sufletul in palma unui eventual copil daca tot asa se va intampla si va muri?
Te si te rog sa nu te lasi influentata de pesimismul meu. Ma bucur pentru tine daca poti fi optimista, e spre binele tau.
Chantal spune:
quote:
Originally posted by IreneCAM
CHANTAL, , stiu ca e greu cand ceilalti habar n-au prin ce treci si mai intra cu bocancii in sufletul tau...
Dupa ce am inceput serviciul am avut urmatoarea problema, si inca o mai am: colegii care sunt exuberanti in prezenta mea si imi mai si povestesc de bebeii lor mi se par indiferenti si nesimtiti, iar cei care iau o mutra trista mi se pare ca exagereaza si imi vine sa le zic "cat vreti sa mai plang?"...
Andra, nu am citit foarte mult din urma dar ti-am vazut numele in lista si m-am ingrozit vazand ca si tu ai avut un bebe mare... E cumplit sa ajungi aproape de termen (ca mine) sau la termen (ca tine) si sa-ti pierzi cea mai de pret comoara: copilul mult iubit. Nu are rost sa mai dezbat problema, nu vreau sa te ranesc mai mult decat esti deja, tu ma intelegi ce vreau sa spun.
Referitor la cei care vorbesc despre copiii lor mici in prezenta ta, la fel patesc si eu cu unele persoane si ma deranjeaza mult. Ei stiu situatia mea si parca vor sa rasuceasca cutitul in rana. Sau pur si simplu nu se gandesc la ce-i in sufletul meu pentru ca ei habar n-au. Oricum, acum am observat ca cei cu adevarat apropiati imi respecta durerea si nu fac treaba asta. Acum am vazut mai bine cine-mi este prieten si cine vrea doar sa ma necajeasca.
Te si-ti doresc sa fii mai puternica decat mine in aceste momente.
Laura Ioana spune:
Fetelor voi sa o capaciti bine pe Remaliss, ca io n-am voie sa fac efort
Chantal vorbesti exact ca cei care au un copil si nu vor sa-l faca pe al doilea, ptc nu stiu daca-l vor putea iubi si pe acesta, ca inima lor apartine primului! Te rog eu mult nu mai incerca sa faci scenarii pesimiste! Vorbesti exact cum vorbea Michelle acum cateva luni! Si uite ca e un pic mai optimista si spera sa aiba un bebelus cat mai repede! Daca ai un copil il vei iubi neconditionat, chiar daca iti poate frange inima! Offf asa-mi vine sa te cert, de numa! De draga, nu cu rautate! Te rog impune-ti sa nu mai gandesti negativ!
Michelle cat are ciclul tau, de obicei? Azi esti Z27, nu? Si ai facut testul dimineata? Eu zic sa mai ai rabdare si sa il repeti peste cateva zile
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Laura Ioana spune:
Mirelus ai incercat sa faci ca mine? Eu am facut, in luna in care am ramas, polidin timp de 5 zile, cate 2/zi (la ciclu). Am auzit ca se ramane repede dupa polidin, am incercat si mi-a ajutat Dumnezeu! Te pup cu drag!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
brabe spune:
Michelle81, IreneCAM, blueeeyes2003 va multumesc pentru incurajari.
Ma rog pentru toate fetele de aici sa fie bine. Sunt fericita ca am putut gasi pe cineva care sa ma inteleaga. Norocul meu este sotul care m-a mentinut pe linia de plutire.
Aceasta a fost prima luna de incercare dupa laparo.
Chantal spune:
Mirela .
Brabe , te inteleg si-mi pare sincer rau. Nici mie nu stiu cand imi va trece, probabil ca si despre mine se spune ca sunt exagerata. Poate noi avem mai mult suflet decat cei care ne acuza, mai multe sentimente, mai multa dragoste de oferit si daca acest lucru ne este refuzat, cu atat mai mult avem de suferit.
Vanilla
Idaira am fost la psihiatru dar mare lucru nu m-a ajutat, atat ca mi-a scris antidepresive si a trebuit sa mai dezbat inca odata toate evenimentele si sa-mi descriu starea sufleteasca. Atat m-a ajutat sa nu-mi mai doresc atat de mult sa mor. Mi-a zis ca daca si eu mor, cine o s-o mai pomeneasca pe micuta mea? De dragul amintirii ei sa incerc sa rezist. Atat m-a ajutat si nici nu are cu ce ma ajuta mai mult. Imi spune numai vorbe, nu-mi da ceea ce vreau eu cu adevarat: pe fetita mea inapoi.
Chantal spune:
Laura Ioana , stiu ca nu cu rautate vrei sa ma certi . Nu stiam ca asa vorbesc cei care au un copil deja. Oricum, eu chiar am un copil, pe fetita mea, chiar daca nu mai este cu noi acum, ea este si va ramane mereu fetita mea, singurul meu copil iubit. Sa ma ierti dar nu pot gandi altfel iar pesimismul mai ajuta sa fiu pregatita in fata urmatoarelor lovituri, pentru ca la bine stiu ca nu are rost sa ma astept.
Te si-ti tin pumnii sa fie bine cu bebe tau.