Durerea unei pierderi de sarcina (23)
Raspunsuri - Pagina 11
msemcu spune:
Chantal, imi pare rau ca esti asa trista! Sper sa iti gasesti curajul de a o lua de la capat!
Michelle, multumesc din suflet pentru vorbele bune! Sper ca primim o veste mare de la tine, si asta cat de curand!
Arthurana, felicitari mamico! Ma bucur enorm pentru tine!
Ileana, FELICITARI!!! Sa-ti traiasca minunea si sa fie cuminte si mancacioasa! Multumim pentru incurajarile de pe intreg parcursul acestei sarcini! Ai vazut ca pana la urma ai reusit sa treci cu bine peste momentul de groaza de la sfarsitul sarcinii?!! Nici nu stii ce bine face la moral povestea ta! Parca incep si eu sa sper si sa ma gandesc ca va fi totul ok si la mine!
Flavia, ce mai faci? Ai reusit sa te mai odihnesti?
Mirelush, sper ca ti-ai mai revenit cu moralul, da? Uite un de la noi!
Laura, de tine ce ne mai spui?
Mari 32+
cristina26 spune:
vanilla eu zic sa asteptati, daca sotul tau asa simte ca e bine. Tu stii in sufletul tau ce e mai bine.
Michelle, Mcrissa si Mirelus astept cu nerabdare sa vad semnul in dreptul numelui vostru.
Chantel ce faci azi? cum te simti? suntem alaturi de tine.
Nana ai deja 20 de saptamani ai schimat prefixul, oau ce ma bucur. Numele care l-ai ales pt printisor e foarte frumos. cum te simti?
Msemcu tu esti urmatoarea care vei naste. Aici se zice ca daca ai gemeni sau tripleti o sa ii nasti putin mai repede. Am vazut ca deja ai 33 de saptamani , nu mai e mult si o sa le ai pe printesele tale in brate.
Pepsi eu tot cred ca tu nasti la 41 de saptamani. Mai sunt doar 6 saptamani si ceva, curand ne vei arata poze cu seful familiei.
Cristina_Ana acum ca stii ca contractiile sunt provocate de fibron si nu de sarcina, e un lucru bun, cred. Nu mai trebuie sa iti faci asa de mari griji.
Liana, Ale, Brabe, Chantel, Vanilla multa putere sa mergeti mai departe.
Va pup dulce pe toate si va doresc o zi buna.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+ Ingrid Ecaterina si mami
irinabobe spune:
vanilla si mie doctorul mi-a zis ca pot incerca dupa primul CM, si chiar aveam intentia sa fac asta. dar acum parca ceva ma tine si mai astept o luna mai ales ca vreau sa mai fac si niste analize suplimentare, desi mi s-a spus ca fiind primul esec nu are rost.
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar incearca sa iti canalizezi energia pentru obtinerea unei noi sarcini si poate vei trece mai usor peste asta.
Laura Ioana spune:
Chantal am fost foarte ingrijorata cand am vazut ca nu mai scrii! Si ma intristeaza foarte tare cand vad ca durerea ta e la fel de profunda ca acum cateva luni! Draga mea, puterea trebuie sa vina din tine! Trebuie sa-ti doresti sa mergi mai departe, altfel te scufunzi tot mai mult in depresie si nefericire! De ce nu incerci sa ramai graviduta? Ai sa vezi ce fericita te face o noua sarcina! Eu ma simt fericita, chiar daca uneori am temeri! Vreau sa traiesc la maxim fiecare zi de sarcina, sa ma bucur de tot ce simt si, daca da Dumnezeu, voi tine peste 8 luni un ingeras la pieptul meu! Te pup si sper sa devii mai optimista!
Vanilla imi pare foarte rau pt pierderea ta! Sigur poti incerca chiar din aceasta luna (se ramane mult mai usor dupa un avort), mai ales ca nu ai fost chiuretata. Iti urz succes si te astept la odisee.
Michelle cand faci testul? Abia astept
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Teo2rina spune:
dragelor,am revenit dupa o absenta indelungata si tare dor mi-a fost de voi.am fost cateva zile la socrii,departe tare de Bucuresti.fetelor,ati mai intalnit un om atat de batut in cap ca socrul meu care este de parere ca o femeie daca pierde o sarcina din motive diverse sigur a facut lucruri ciudate cu multi barbati?!...nici nu stia ca am pierdut o sarcina,dar nici nu am mai vrut sa-i spun dupa ce sotul meu mi-a spus ce tampenii are in cap.in gandul meu i-am urat multe si nu tocmai placute.acum,eu il inteleg intr-un fel,ca a avut o multime de amante,iar soacra-mea l-a suportat ca o fraiera,dar el generalizeaza si are impresia ca toate femeile sunt ca fostele lui amante.un om de nimic...
iubitelor,am citit tot ce ati postat aici,m-am bucurat pentru noile sufletele aduse pe lume si, de asemenea m-am intristat pentru tragediile prin care ati trecut.vanilla,cel mai bine este sa incerci sa faci un bebe atunci cand credeti amandoi de cuviinta.daca tu crezi ca esti ok,explica-i sotului tau.la mine abia a trecut primul CM de la chiuretaj,dr. mi-a dat verde,asa ca ma voi apuca,pentru ca simt ca nu mai pot astepta.
pepsi,am vazut pozele.esti o graviduta tare frumoasa,iar cozonacii...
michelle,sincer,nici eu nu prea am inteles care a fost concluzia in urma consultului,dar cred ca nu are cum sa mai ai resturi dupa atat de mult timp pentru ca se infectau si sigur simteai ceva pana acum.te astept cu II
am fost azi la doctor,de fapt la doctori,mi-a luat sange pentru toxoplasma si abia miercuri aflu,iar la ginecolog mi-a luat din nou pt ureaplasma care SPER sa iasa negativa de data asta.si mi-a spus...ca deja a inceput ovulatia...Z7!mi-a spus ca la mine s-ar putea sa fie doua ovulatii intr-o luna?!...si sa nu-mi fac probleme ca o sa raman insarcinata din prima (ceea ce m-a bucurat).dar n-as vrea sa pierd luna asta sa nu fac bebe,dar trebuie sa astept analizele astea pana miercuri.si sper sa fie bune.tuturor
IreneCAM spune:
BRABE, nu vei putea uita niciodata, dar daca o sa incerci sa faci cativa pasi mici mai departe dupa aceea va fi putin mai usor, durerea sufleteasca va fi un pic mai suportabila...asa am observat eu. Nu trebuie sa te simti vinovata de nimic, nici chiar ca nu mai poti plange...Si sufletul tau are nevoie de refacere dupa atat zbucium. Macar extrauterina a fost eliminata laparoscopic, nu te-au ciopartit pe burtika,probabil ca fizic esti refacuta, nu?
HAIR, nu stiu cum se numeste in termeni medicali ce ti se intampla, dar stiu ca si eu am trecut prin ceva asemanator la un moment dat, parca imi amortise mintea, inima, nu mai aveam reactii. Cred ca e un fel de mecanism de aparare al organismului, cand durerea e prea mare incetineste procesarea, poate daca am simti totul deodata ar fi prea mult pentru noi. Eu zic ca o sa vina de la sine, dar daca tu simti ca ar fi mai usor daca te-ai exterioriza poate te-ar ajuta sa vorbesti cu un psiholog. E drept ca ei le cam zic din carti, nu din experienta, dar poate au mai avut cazuri si stiu ce se intampla in "cutiuta" dupa un necaz.
VANILLAdaca te simti bine eu cred ca poti incerca. Dar sotul tau de ce vrea sa mai asteptati, isi face griji pt tine sau vrea sa mai treaca putin timp ca sa va mai linistiti?
MICHELLE, iti tin punmii, dar dc nu va fi luna aceasta sa nu te necajesti, am eu o presimtire ca ti se va intampla in curand ceva bun...si tie si lui Mirelus.
SI UN PUPIC PT TOATA LUMEA
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
IreneCAM spune:
REMALISS, de noi vorbesti? Eiiiii,eu sunt mai pasnica, dar sa vezi tu ca fetele or sa-ti dea o bataita daca mai crezi ca nimeni nu-ti simte lipsa!
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Liana30 spune:
dragele mele va multumesc la toate..
Ale iubita eu am inteles ceea ce ai spus tu..de ce?ca;s tot baba
Chantal iubita stai linistita o sa vezi ca intr'o zi o sa apara acea raza de soare si pe strada ta..in plus vreau sa'ti spun ca fetele de la odisee tin la mine si mi'au respectat dorinta..nu au fost indiferente.eu le iubesc mult..si ma bucur sa vad numai vesti bune..asa cum ai spus tu sunt aceeasi Liana pe care m'ai cunoscut odatavoi ramane aceeasi..pt ca asa TREBUIE!! da mana la olteanca si hai sa mergem inainteee..te pupppp..
Nana mie nu o sa'mi simti lipsa pt ca nu te lasvoi fi si acolo sa va incurajez ca'mi sunteti tare dragi toate..
va pup pe toate...
o sa va scriu povestea mea ..poate..odata..poate maine..inca nu stiu..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Idaira spune:
Chantal ,iubita,...fiecare are nevoie de perioada sa de doliu,acorda-ti timpul necesar dar cauta si un psiholog,in paralel. Toti iti vor spune acelasi lucru ,ca depinde numai de tine ca sa-ti poti depasi problema,si in mare parte e adevarat,dar conteaza mult si un ajutor extern de specialitate,altfel te afunzi intr-un cerc vicios si cu greu poti iesi.Eu nu pot sa spun decit ca virtual sint alaturi de tine si noi toate de aici te sustinem,si sa nu-ti mai treca prin cap ca ne plistisesti...
Michelle ,Mirela cum stati cu testele???