Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ahh, conchi ce frumos povestesti, sa-ti traiasca Sonia, si vin ele si noptile alea cu somn, dar mai incolo..

Ocebine (Anamaria), nu ne povestesti si noua cum fu la protest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Dragi americani si americanite,
Se pare ca tre' sa ma introduc si eu printre voi pentru ca ne-a sunat ceasu'. Ne mutam in curand in tara tuturor posibilitatilor. Am primit viza acu 2 saptamani si tati are deja job (99%)... mergem pe 14 mai sa semneze contractul. Ne vom stabili in Peoria - Illinois. Mai sunteti de pe acolo? Acu, tre' sa ma documentez, sa va invat numele si locatiile pentru ca iar "ma mut" si sper sa fie ultima mutare ca am realizat ca m-am cam invatat asa si imi tot vine sa ma mut.
Ce sfaturi imi puteti da pentru prima vizita in USA - n-am mai fost in viata mea. Noi acu locuim la Toronto. Cum e cel mai bine sa procedam cu hartiile? Banuiesc ca despre gradinite, bunici... ati mai discutat. Noi avem bunicii cu noi in Canada, sunt veniti de 2 luni si ceva cu viza turistica. Tare mult ne-am dori sa ii putem lua cu noi in USA dar nu stim cum??? Aveti vreo idee? sau tre' sa ii trimitem inapoi acasa si sa ii chemam mai tarziu... Tati probabil ca va incepe munca pe 1 iunie, dar eu mai stau 2 luni pana termina copiii scoala si ma voi muta probabil pe la inceputul lui august. Sper sa ne iasa socotelile.
Va pup si incerc sa va mai citesc printre picaturi la scoala...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Conchi, bineinteles ca vreau poze, multumesc de intrebare, dau la schimb cu poze cu Marcu flacau de 6.6 ani.

Tare imi pare bine ca sarcina si nasterea fura fara aventuri, si ma bucur pentru voi, ca stiu cit va doreati.
Bine ca v-ati aranjat si cu slujbele si aveti singuri grija de minune. E cel mai bine asa.

Abia astept toata povestea, pup

mamamariana as vrea sa te ajut dar cred ca stiu mai multe si sint mai aproape de Toronto decit de Illinois.
Sint insa niste fete prin zona daca nu ma insel,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare tuturor.
Mamamariana: ar trebui sa incercati sa luati viza de la Ambasada USA din Canada (stiu ca mai mergea asa citeodata) sau de la consulat daca o fi pe unde locuiti. Daca aveti motive intemeiate ca va mutati... poate merge motivul asta.
Noi in rest, facem bine, am inceput sa lucrez 6 ore pe zi si citeam ce scriati voi ca e mic salarul de 18 000 pe an si m-ati pus pe ginduri. Cam asa am si eu, dar nu e principala sursa de intretinere ci sotul. Avem si ipoteca si datorii...eu ma bucuram ... dar mergem inainte, nu avem ce face! Inapoi nu ne mai intoarcem!
Copilul merge la o bunica de imprumut. Gradinitele sunt scumpe, exact linga mine e un Tutor Time dar...aproape 800 pe luna e exagerat.
va las ca am un somnoros mic si mofturos
pa pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

www.nwfdailynews.com/article/4295" target="_blank">Cel mai mare furt de credit card din istorie

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Tziriie greierii la America V-am gasit pe pagina 2...

Noi sintem bucurosi ca a venit cit de cit vara...simbata si duminica am stat mai mult p-afara (si de nevoie ca sintem in santier in spatele casei)...

Am fost simbata la Ziua Romaniei dar ne-am si plimbat pe Piers la South Street Seaport...am avut noroc, fiind Cinco De Mayo, ancorata la Pier 17 era o nava cu pinza scoala din Mexic...am avut voie sa mergem la bord si sa inspectam toate cele...totul superlustruit, fara praf, lacuit...o ordine desavirsita pe un fundal de muzica zglobie...mai ca imi venea sa ma intind pe deck la soare (imi lipsea o margarita ).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

"iarna nu i ca vara" Ziua Romaniei nu mai e iarna?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

E mereu in mai...anul trecut era cam frig...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar de ce n mai? Ziua unei tari nu este ziua ei nationala?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Este un festival romanesc...n-are legatura cu Ziua Romaniei, dar asa ii spune aici (pentru autorizatii)...noi n-avem parada pe Broadway, avem un festival unde maninci mici, asculti muzica de la RO (au fost niste fete de la Indiggo (asa spunea lumea ca io-s paralela)...mai au standuri ziarele romanesti si sint multi care nu au nici o legatura cu RO (t-shirturi, margele, chiloti, souvlaki, etc).

Anamaria

Mergi la inceput