Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 26
Siminaf spune:
Noua nu ni se pare groaznic traficul in LA. Poate in rush hours. Te referi la transportul in comun? Ca pe ala nu-l cunoastem deloc. Cred ca mai bine inchiriezi o masina si iei o harta locala de la hotel, de undeva. Sau daca ai GPS, vii cu el. Este totul foarte clar semnalizat si noi nu ne-am pierdut niciodata pina acum, nici macar cind aveam doar 3 luni de America si mergeam prin LA fara GPS, doar cu harta in mina (cu masina, evident).
Drum bun incoace si succes!
anamari spune:
Silvia
multumesc.
Deci la cursurile de statistica chiar inveti sa aplici metode de statistica?Eu stiu-mai mult din auzite- ca cand vine vorba de partea de mate a statisticii poate fi destul de dificil daca aprofundezi teoriile dar mi s-a parut ca la nivel introductiv e ok...(am facut eu un curs de teorii statistice si nu prea era multa matematica in ele, iar la partea practica majoritatea algoritmilor erau deja programe pe computer ).
eu la matematica ma blochez cand vine vorba de functii non-lineare , limite, integrale ...sub nivelul de analiza de a 11a ma descurc ok...si daca am uitat imi pot re-aminti
Cenia
tocmai asta e-ca se plateste mai bine. eu as vrea credit analyst, poate,si deja am unele cunostinte despre sistemul de credit si legislatie dar am nevoie de un B.Sc cu major in finante sau afaceri sau MBA ca sa obtin pozitia...si decat sa o iau de la inceput mai bine sar direct la MBA...
Bic
uite ce sa fac-planuri marete de viitor.Altfel Liam e bine, are 11kg, a inceput sa vorbeasca -doar se ia la intrecere cu Lia...vin de la munca si ma iau de proaspata...
am poze noi la semnatura-cu ei la ZOO
voi ce mai faceti?
Aaka spune:
Buna,
si eu locuiesc in america si locuim in Wisconsin.Ma bucur sa intalnesc fete de pe acasa si sper sa putem lua legatura. Am o fetita de un an si astept bebe 2.
Va salut pe toate!!
blackpanterro spune:
Am si eu intrebare pt fetele maritate cu americani.EI vorbesc romaneste?Daca da, cum i-ati invatat sau cum au invatat?Sotul meu imi tot spune sa il invat romaneste dar nu stiu ce sa fac.....sa ii vorbesc in romaneste tot timpul si sa ii traduc sau cum?Nu ma pot pune sa ii explic ca la scoala.
Acum cateva zile, la baza militara, a trecut un barbat cu 2 copii pe langa mine si m-a auzit vb cu Aidan in romana si ma intraba, in romana, daca eu vb romaneste.Mi-a cazut fatza sa vad ce bine vorbea tipul, american, romaneste(cu accent puternic dar corect gramatical si foarte inteligibil).Are si el sotie romanca, singurii pe care ii stiu la baza.Am fost foarte invidioasa, in sensul bun :) , ca el vorbea asa de bine si as vrea sa stie si omu meu la fel de bine....deci cum sa fac?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ciuf spune:
Blackpanterro, am o prietena romanca ce este casatorita cu un american de origine greaca. Acesta ne-a facut un tur saptamanile trecute la Academia de Aviatie de la noi din oras, el fiind profesor de istorie si ofiter. A vorbit perfect romaneste. Folosea timpurile la trecut si viitor corect, stia sa pronunte anii (1979), parintii mei nu au avut nevoie de translator.
Mi-a spus ca a invatat romaneste ca sa se poata intelege cu soacra care sta mai tot timpul la ei.
Sotia vorbeste romaneste cu copiii, iar el in engleza.
Tu in ce limba vorbesti cu baiatul? Ma gandesc ca daca ai incepe sa vorbesti cu Aidan rom. ar prinde si sotul cate ceva.
Fetelor, strangem si noi niste banuti pentru Diana? Hai sa ne mobilizam un pic.
Putem sa trimitem fiecare in parte check direct in Canada sau strange cineva de aici si apoi trimite toata suma?
Numai bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Aaka spune:
fetelor, multumesc de primire si imi pare bine sa aud despre voi. trbeuie sa intru de mai multe ori sa ma obisnuiesc cu forumul ca nu prea l-am putut dezlega dar incet incet ma voi descurca.
Aaka spune:
porumbel, am reusit sa imi activez pm si merci ca mi-ai spus ca altfel nu stiam ca trebuie activat.
adriana , nici sotul meu nu stie mai nimic romaneste cu toate ca ar vrea si el sa invete.eu vorbesc si ro si ungureste si sunt in faza in care o invat pe tia ungureste. ma gandesc sa o invat amandoua limbile dar nu stiu daca voi reusi.sper totusi sa nu ma las pagubasa.vorbesc si ungureste si romaneste cu ea si intelege deja ungureste dar cu ro mai trebuie sa insist
fetelor sunt si tare suparata pe POSTA ROMANA , orice scrisoare trimit acasa nu ajunge.a trebuit anul trecut sa trimit certificatul de nastere si nu a ajuns, si acum cateva sapt sora-mea a trimis niste imputerniciri pt mama si nici alea nu au ajuns?oare cum putem face reclamatii si unde. de ca altundeva ajunge orice in romania , nimic?
piticutz spune:
quote:
Originally posted by Aaka
fetelor sunt si tare suparata pe POSTA ROMANA , orice scrisoare trimit acasa nu ajunge.a trebuit anul trecut sa trimit certificatul de nastere si nu a ajuns, si acum cateva sapt sora-mea a trimis niste imputerniciri pt mama si nici alea nu au ajuns?oare cum putem face reclamatii si unde. de ca altundeva ajunge orice in romania , nimic?
Adela mami de bambi Tia
Sa stii ca si eu am observat ca Posta Romana cam ... trage chiulul...Am trimis cu o luna inainte de Craciun vreo 50 de felicitari, printre care vreo 40 erau cu destinatia Romania, nu au ajuns decit vreo 15 dintre ele, restul nu le-a vazut nimeni niciodata.Am mai trimis de atunci tot asa, si mi s-a mai intimplat de citeva ori sa le pun la posta si...nimic, nu au ajuns la destinatie.Si le-am expediat de fiecare data de la Port Office, adica functionara de la ghiseu a pus timbrele pe ele, deci nu a fost din cauza ca nu au fost timbrate corect...
Cind primesc din Ro ceva, ajunge in 5 zile la mine, iar ceea ce pun eu de aici (si ajunge!) are nevoie de 3 saptamini intregi.
Cine stie ce o putea fi, dar si pe mine tare ma deranjeaza.
Din fericire, inca nu am avut de trimis acte acolo.