Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 27
blackpanterro spune:
Ciuf,Adela, multumesc de raspunsuri.Eu ii vorbesc lui Aidan in romaneste si sotul intelege ce ii spun daca vorbesc rar si gesticulez :) dar nu stie sa vorbeasca.Accentul e foarte bun, cand zice ceva parca e roman.Pacat ca nu are totusi mai multa interactiune cu limba romana.Cand mergem in Romania vorbeste cu mama asa cum stie si se inteleg destul de bine.El mai zice in romaneste mama mai stie ceva engleza.....Totusi cred ca am sa ii vorbesc si lui numai in Ro si am sa ii traduc mereu.Altfel nu vad cum sa invete.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ocebine spune:
Si sotul meu intelege perfect romaneste (nu putem birfi de el)...de vorbit vorbeste mai putin dar se descurca binisor...A invatat de nevoie pentru eu cu parintii mei vorbesc doar romaneste; asa ca daca nu a vrut sa fie pe dinafara, a trebuit sa se adapteze.
Am fost la film simbata...sala plina oki si urmatorul show (de la 10pm) avea deja coada. Spectatorii erau amestecati...jumatate americani, jumatate romani.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
blackpanterro spune:
Anamaria, multu si tie de raspuns, deci asa e va invata daca e pus inaintea faptului.Na de acum incolo o sa vb numai in romananste si cu el, sa vedeti numai ce o sa ne intelegem LOL
Voi locuiti cu parintii tai de va aude vorbind?Si pe noi ne aude mereu pe skype sper sa se prinda ceva de el.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ocebine spune:
Da, noi locuim cu parintii mei.
Vreau sa spun ca weekendul asta nu am reusit sa fac mai nimic...am avut 2 petreceri de copii (de la Alex din clasa) si puse in mijlocul zilei (ori de la 2-4pm ori de la 3-5pm)...pina am cumparat cadouri, pina i-am imbracat iesit pe usa si venit inapoi s-a dus weekendul...Pe 16-17 iunie la fel...Mai avem inca una pe 23 si facem si noi una pe 24...(luam la minigolf pe cei din clasa de la Nick si prietenii lui Alex sa rasuflam usurati) la sfirsit de an (ultima zi de scoala e 22 iunie).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Noi am si uitat de cind a luat Alex vacanta (nici chiar asa, 24 Mai). Deja merge la summer camp si tot asa, nu se mai termina birthday parties.
Am ajuns sa-l invidiez...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Pai si cand incepe scoala baiatul tau Ramona?? A luat vacanta f devreme. Raluca ia vacanta in 20 luna asta.
Noi am mers iar cu bicletele la plaja. Doamne ce frumos este! Am prins si apusul soarelui !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Corina, apropos de apus, am fost acum doua saptamani in Utah, Moab, sa vedem arcele. Am vazut un cer nemaipomenit, niste culori de vis. Sa vezi apusul prin acele "ferestre" stancoase!!!
Daca cineva vrea sa viziteze ceva frumos sa se duca acolo.
Andreea (Philip), tu m-ai convins cand ai postat niste fotografii de acolo.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
miereamara spune:
Buna,
Am si eu o intrebare legata de Dental Insurance. Eu am asigurare de sanatate de la Universitate, dar din pacate nu acopera ochii si dintii. Azi m-am intors de la dentist cam ofilita:))in conditiile in care am platit pt o plomba si un X-Ray 230 de dolari.Serviciile au fost ireprosabile, nu am ce comenta si as merge in continuare pe mana lor. As vrea sa imi fac o Dental Insurance separat si nu stiu ce companie sa aleg, nu este nimic urgent, dar as vrea sa fiu acoperita si din punctul asta de vedere. Voi ce ma sfatuiti?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Carmenbr spune:
Am si eu o mare rugaminte. Fetele din California, stiti vreun medic homeopat pe aici prin sud, ca deja simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Anul trecut baietelul meu a luat antibiotice in 1,5 luni. A stat acasa din decembrie si acum doua saptamani l-am dus 3 zile cate 4 ore pe zi la preschool. A racit, am tot zis ca trece si azi am ajuns la medic ca era din ce in ce mai rau. Antibiotic iar, in conditiile in care stiti ce greu dau americanii antibiotice. Ce m-oi face cu el, ca e vara acum, nici macar iarna. Si nu cred ca e o sol nici retrasul iar de la scoala, ca sunt sigura ca la anul o luam de la capat.
Asa ca am nevoie de un homeopat please!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Gabbriela spune:
de ce nu schimbi scoala, poate nu acorda destula atentie la cum sunt ingrijiti copii acolo.
"nu cred in acel gen de medici - de care intrebi tu - de aceea ti-am sugerat asta"
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato