Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele,

Asta a postat Soni la generale. Are cineva o legatura mai apropiata cu Laura, nr de telefon ceva? Accidentul a avut loc in State, hai sa vedem pe unde e internata, la ce spital si sa o ajutam cumva!

Asta m-a rugat mama la telefon. Este una de-a nostra , sta in Canada dar in excursie in Statele Unite acu doua saptamini au avut accident.
Se cheama Laura B. a ajutat multi copii!! Aici!
Acu va roaga doar sa va rugati ca Diana -4 ani - care are osul de la git fracturat (epistrofeo) si care misca doar ochii sa se faca bine !!Nu vrea nimic doar rugaciunile noastre ca unicul ei copil sa supravietuiasca!!!
Fetelor hai sa ne unim inca odata sa ajutam cu rugaciunile noastre un copil!! Doar atit! Mama va roaga , sa va rugati ca rugaciunile sa ajunga la Diana!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Unde in SUA?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

prefixul e de oregon. e cineva de acolo, gasim pe cineva de acolo?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen deschide subiect! Nu intreba aici, nu intra toate "americancele" aici.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Exact pt acelasi motiv ca si Carmen intrasem si eu aici...Eu stiu ca MyMirela....este din Oregon....poate lua cineva legatura cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am nevoie si eu de un sfat...spuneam mai sus ca am incercat sa prind doua pisici pripasite pe langa casa, ei bine una dintre ele m-a muscat azi de deget,in mai multe locuri,mi-a dat sangele. Nu stiu ce sa fac, am sunat la infirmerie, mi-au spus sa merg maine la prima ora sa imi administreze tratament profilactic pt rabies si alte boli ce pot fi transmise prin saliva pisicii. Problema este ca nu stiu daca sunt insarcinata sau nu, inca nu pot face testul este prea devreme, ar trebui sa mai astept cateva zile. Nu stiu ce sa fac, sa iau tratamentul sau sa astpt, daca sunt insarcinata si fac vaccinul, nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea asta....cat de periculos este si ce riscuri imi asum? stie cineva? Pisicile par ok, le supraveghez de cateva zile, nu au simptome ciudate, dar poti stii...Mi-au zis ca o sa cheme ei Protectia Animalelor si o sa le testeze si o sa le tina sub supraveghere doua saptamani..M-a mancat in fund...acum trebuie sa suport consecintele.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare,
Fetelor am citit ce ati mai scris dar nu am apucat sa mai scriu.
Daca tot laudati clima si zona unde stati pot sa laud si eu Phoenix Arizona ca e cald e foarte uscat si daca ai reumatism, aici e tara ta! batrinii se simt f. bine aici. Casele sunt mai ieftine noi stam intr-un cartier nou, 4 dormitoare, 2 living 340 000 ar cam fi pretul.Citeam de salariile din CA , sunt mari dar totul se justifica: unde-s salarii mari sunt si cheltuieli mari.
miereamara: just supravegheaza pisicile sa nu aiba manifestari de turbare. si pe mine m-a muscat pisica si eram insarcinata! nu am mai fost asa de afectuoasa cu pisica de atunci!
vorbea cineva de MBA
A facut cineva aici? Si pe mine m-ar bate gindul sa fac, nu stiu cit de relevant ar fi asta pt angajator daca nu ai experienta?
Daycare in Phoenix cele mai scumpe sunt la 800 /luna Tutor Time dar sunt si mai ieftine, la romani e 125 pe saptamina(aici comunitatea de romani e mare).
Sa mai zic de cheltuieli pt cei care se vor muta in US, eu platesc 40 USD pe saptamina benzina si sotul tot atit dar pe luna! eu merg 45 minute pina la servici, asadar depinde la ce distanta lucrezi.
DAr vad ca nu va tenteaza Arizona, orice as spune eu!
Fetelor ce spuneti daca v-ati lua masina? Noua ("sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine" sau second hand? Am vrea Honda (aici i se spune Mecedesul japonez) ca nu scade pretul dupa mai multi ani ca la celelalte marci...hm... ceva sfaturi?

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Problema este ca au disparut ieri, nu le-am mai gasit. Nu stiu ce sa fac.....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cenia, eu ti-as sugera Toyota. Daca Honda e Mercedesul japonez (!), atunci Toyota poate fi Rollsul japonez.

Cheltuielile in California sint mari la case (pe cine intereseaza, ca pe noi nu) si la benzina. In rest, mincarea, electronicele si inca multe alte lucruri sint mai ieftine decit in AZ. Avem prieteni buni in AZ, care ne mai viziteaza pe aici din cind in cind si au spus ca la ei costa mai mult mincarea, energia electrica si unele electronice. Iar casa nou-nouta cu 4 bedrooms si 2 si 1/2 bathrooms si cu etaj si-au luat prieteni ai nostri anul trecut aici cu doar 330k.

Noua sa ne fie bine pina la urma, nu? Indiferent unde ne aflam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Si eu merg tot pe Toyota.Pe linga faptul ca, asa cum zicea Simina, sint "Rolls-ul japonez", nici nu consuma mult.Noi avem o Toyota Corolla 1995, am cumparat-o acu fix 2 ani si tare sintem multumiti de ea.Intre timp am mai cumparat un Dodge Grand Caravan si l-am si vindut.Sotul meu conduce mult, spune ca desi Dodge-ul era comod, "Toyo" este mult mai practica.
Intretinute cum trebuie ajungi sa te si saturi de masina, atita o sa te tina Toyota.

Mergi la inceput