Fetele din America (84)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ramona, felicitari pentru garage sale...si noi am facut acum vreo 2-3 ani (nu mai tin minte)...complet cu lemonade stand si fel de fel de afise...partea proasta a fost ca Alex tot punea inapoi ce puneam noi afara Subit isi descoperise mari legaturi cu respectivele obiecte...chiar mi-ai dat o idee sa repet figura...
Noi am trebaluit prin curte weekendul asta si dunimica am fost la Stapleton Pier sa vedem vapoarele stationate acolo pentru fleet week...ne-am si urcat (vizitat) pe cruiserul www.hue-city.navy.mil/" target="_blank">USS Hue City
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Vezi daca nu te stiam pe atunci? Ne lipeam si noi! Am tot aruncat lucruri bune, ca daca am locuit la bloc nu aveam cum sa facem garage sale.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare mai neobisnuita. Am gasit aseara langa casa mea trei pisoi mici, mici, azi dimineata am vazut ca ramasesera numai doi, poate celalalt era ascuns, nu stiu....cert este ca mi se rupe inima de mila lor. Nu stiu ce sa fac, le-am dat niste laptic, au papat tot, nu stiu daca sunt cu maica-sa sau nu, mi s-a parut ca am vazut si o pisica mai mare aseara. Ideea este ca nu stiu daca sa chem sau nu Protectia Animalelor, pentru ca am auzit ca daca in termen de cateva saptamani nu ii adopta nimeni, o sa ii eutanasieze sau "put to sleep", cum se spune pe aici. Pisoii mici in general au sanse mari de a fi adoptati. Sunt foarte speriosi, nu ma lasa sa ma apropii de ei, si tare mi-e frica sa nu ii pape ulii, care aici sunt in numar foarte mare. Pe de alta parte, daca nu au mamica, sunt sanse foarte mici sa supravietuiasca. Nu stiu ce sa fac...voi ce credeti?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Sanca spune:
Despre pisicile gasite eu zic totusi sa chemi Humane Society. Oricum puii de pisica au sanse mari de a fi adoptati, si ei stiu cum sa se ocupe de pui abandonati.
Simina, Sun Diego este Gray Diego. . .. Mai ales diminetile. Si mai avem o luna de "gray" pana ne saturam de soare. Eu zic ca daca cauti, o sa gasesti
Oana_B spune:
Cel mai bine e sa chemi Humane Society sau ce alta organizatie stii tu.
http://www.floridahumanesociety.org/ asta e site-ul celor din Florida.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
O sa mai astept pana maine, sa vad daca apare mamica lor, daca nu apare o sa chem Humane Society. Pana atunci ii hranesc de la distanta:)Eu as lua unul dintre ei acasa, pt ca oricum intentionam sa ne luam pisica, numai ca avem un conflict de interese aici: eu vreu sa fac bebe cat mai curand si mi-e cam frica sa iau pisoiul asa, fara nici o analiza, acasa (mi-e frica in mod special de toxoplasmoza). Daca il iau de la un shelter, macar e vaccinat si deparazitat. Ar mai fi o solutie sa ii duc acolo si dupa aceea sa adopt unul dintre ei, dupa ce ii vaccineaza si deparaziteaza.
Of, si mai am si un examen vineri...si de aseara nu imi mai sta mintea la nimic, ma gandesc numai la ei...saracutii:)
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
ocebine spune:
Miereamara...daca ti-e tare mila de ei si ai vrea sa ai un pisoias, ii poti duce la orice veterinar. Nu te costa tare mult vaccinarea si deparazitarea. Poate pina miine nu ii mai gasesti acolo.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
roxanuta spune:
Fetelor, unde ati fost voi in vacanta cu prichindei de 2 ani? Am vrea sa mergem la munte, sa facem trasee..
Ma tot uit la Colorado..sunt atat de multe parcuri acolo..
E o caldura si o zapuseala in Chicago..pfiu..parca e august nu mai..
Roxana
miereamara spune:
Gata, le-am gasit stapan la amandoi:), dar ne-am chinuit toata dupa amiaza sa ii prindem si nu am reusit, in spatele casei este o padurice cu tot felul de plante si se ascund acolo. Sunt f f speriati, plus ca am vazut un sarpe mare, negru de cateva ori prin zona respectiva. Mai incercam si maine...
Martin Luther King Jr.
Sanca spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Gata, le-am gasit stapan la amandoi:), dar ne-am chinuit toata dupa amiaza sa ii prindem si nu am reusit, in spatele casei este o padurice cu tot felul de plante si se ascund acolo. Sunt f f speriati, plus ca am vazut un sarpe mare, negru de cateva ori prin zona respectiva. Mai incercam si maine...
Martin Luther King Jr.
si i-ai lasat in grija Domnului???
miereamara spune:
Nu i-am lasat, stai linistita:). Numai ca ei s-au ascuns si nu i-am mai putut gasi...Nu stiu daca stii cum sunt padurile astea din Florida, sunt mai mult ca o jungla, cu tot felul de ramurele pline de spini..Le-am lasat o conserva de mancare pt pisici mai aproape de casa si niste apa si incerc sa ii ademenesc sa vina mai aproape. Ce pot face altceva? Am hotarat daca ii prindem, unul sa il oprim pentru noi si celalalt il dam unei colege de scoala.
Martin Luther King Jr.