Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Podeanu
Stai ca apare acum Irina cu informatii utile

Iote-ma,

sunt aici, dar am intrat in luna mortii,
si eu is ca si tine si conjointu', haine, sosete si plapumi cat mai consistente, si Sibinu' ca o floare, transpira si iarna, nici sa nu auda de plapuma sau sosete groase. Pe mine daca ma trage curentul din cauza de lipsa de sosete...e durere, mi se umfla ovarele efectiv si trece doar cu advil.

In privinta transportului obiectelor din ro, in mare sunt de acord cu ce s-a scris aici, nu trebuie cumparat nimic in plus, intru economia banilor, dar adus tot ce se poate.

Btw, Dana, din contraziceri progreseaza lumea, daca eram toti de acord intotdeauna ramanea omenirea in epoca de piatra si la ora actuala. Pe mine nu ma deranjeaza cand altii au alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Pe mine m-ar interesa ce si-ar dori romanul sa primeasca,ca si atentie de la cineva ce vine din Canada?...uite asa pe nepregatite plecam peste o luna in Ro si de acu incep sa ma stresez cu micile atentii.Astept sugestii daca aveti iar pentru fetele care au fost cu micutii in Ro, vaccinurile facute dupa schema canadiana v-au fost suficiente? sau ati mai facut si altceva pe linga?apoi daca fi-mea nu-i cetatean roman are ceva?adica pot intra cu ea in Ro sau ii trebuie viza?nu rideti de intrebare, da?

Editez doar sa o rog pe Roxana sa-mi trimita si mie coordonatele doctoritei de la Lakeshore.Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Pe mine m-ar interesa ce si-ar dori romanul sa primeasca,ca si atentie de la cineva ce vine din Canada?...uite asa pe nepregatite plecam peste o luna in Ro si de acu incep sa ma stresez cu micile atentii.Astept sugestii daca aveti iar pentru fetele care au fost cu micutii in Ro, vaccinurile facute dupa schema canadiana v-au fost suficiente? sau ati mai facut si altceva pe linga?apoi daca fi-mea nu-i cetatean roman are ceva?adica pot intra cu ea in Ro sau ii trebuie viza?nu rideti de intrebare, da?

Editez doar sa o rog pe Roxana sa-mi trimita si mie coordonatele doctoritei de la Lakeshore.Merci!

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Uite cam ce am cumparat noi: la prima vizita am dus obiecte "canadiano-inuite": totemuri, statuete din piatra, etc . La vizita urmatoare, la doamne am luat cite o mica bijuterie si la domni o sticla de bautura. Anul trecut a fost perioada "parfumurilor", am urmarit diverse promotii la Jean Coutu sau Pharmaprix si am luat parfumuri bune in jur de $20.00.

Anul trecut toata familia am folosit doar pasapoartele canadiene. Nu este nevoie de viza.
Si nu i-am facut nici un vaccin suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly, noi nu am fost in Ro de cind am venit aici, dar am auzit ca exact ce gasesti aici e si acolo in magazine.Cu exceptia ca unii rominii nu-si pot permite..Noi cind vom merge la anul le dam bani la fiecare,sa-si ia ei ce vor, ca daca nu le place ce le iau eu de aici???

Irina , mi-ai dat o maseauza... EXCEPTIONALA. De fapt de asta am si intrat pe forum, sa-ti multumesc si sa o recomand si la alte fete. A reusit sa-si aminteasca si de tine,inteleg ca mama ei lucreaza cu tine.

Tinerica, frumusica, plina de viata si rapida..Cind m-am dat jos de pe masa de masaj credeam ca a trecut cel putin o ora jumatate, de unde, fix o ora dar are tipa o viteza.

Fetelor care mai vreti incercati-o ca nu o sa va para rau.

Fug sa pregatesc lunchurile copiilor, noapte buna.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by adseana

Buna fetelor!

Scuze ca ma bag si eu pe aici, dar... va citesc de ceva vreme...si la sfarsitul lunii decolam si noi spre Canada, cu o gramada de intrebari si ganduri pe cap...banuiesc ca nu sunt singura care simte asa ceva inainte de un asa pas mare, dar...stit voi cum e.
Pentru inceput, as avea o mica-mare intrebare pentru fetele din Montreal: cam cat e chiria pentru un 31/2 in Sant Laurent...avem acolo ceva "prieteni" care ne vor astepta la aeroport, si pentru inceput parca am inchiria ceva aproape de ei...cu ei nu mai apuc sa vorbesc acum, pentru ca avem un program diferit...ei lucreaza en-gros, noi foarte putin pe acasa, si uite asa, m-am gandit sa va intreb pe voi, poate stiti mai multe...
Aaaa...da, si inca ceva, cam ce fonduri ar fi necesare pentru inceput, pentru supravietuirea pe acolo, ca habar nu am de preturi...sa stim si noi ce sa mai vindem din casa

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Va pup!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Un 3 1/2 in St-Laurent este intre 550 si 600.Eu de ex pt un 3 1/2 nu departe de St Laurent dau 625 pt ca e bloc de beton si altfel nu se putea cu fii-mea!
Sunt o gramada de apartamente in St-Laurent.
Mie imi place mai mult zona unde stau eu,Ahuntsic-Bois-de-Boulogne-blocul romanilor de langa College Bois de Boulogne

Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic

cf.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pt Adseana...noi am adus de toate...dar am facut si colete pe care le-am dus in Otopeni(este cel mai ieftin de trimis in Canada)
A fost bine si rau...unele lucruri chiar nu le-am folosit!

Gabi si domnisoara Moni 5 ani si un pic

cf.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dana, ma bucur ca ti-a placut maseuza, dar si scumpa...eu nu-mi permit, o sa-mi iau la un moment dat 1 sedinta sau 2 pt. scolioza mea, ca nu mai pot de durere de spate de la atata vioara, pian si stat pe scaune proaste. Da, mama ei e secretara la scoala unde predau eu.

Eu am intrat sa va vait ca nu mai pot...fratilor, vreau si eu 1 zi libera de la dumnezeu in care sa zac, dar vad ca m-a pedepsit cel de sus si in fiecare zi apar situatii neprevazute.

Sofia e bine, doar ca are o mica alergie la ochi si mai nou a descoperit o crema cu care-si da toooot timpul peste tot dupa care se freaca la ochi si oooooofff, seara ii sunt rosii si au uneori mici secretii..

Asta-mi aminteste ca se apropie pt. mine imposibila perioada a alergiilor, cat de curand o sa-mi curga si umfle ochii si-o sa ma usture si manance de la puful din aer, e de bineeeeeee

Ma culc ca sunt terminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eto spune:

buna ,fetelor!

stiti careva cum am putea sa trimtem in romania un mic pachet? si bineinteles sa fie cat mai ieftin... noi stam in toronto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, idei si ajutorul enorm pe care mi-l dati! Nu glumesc, chiar ma ajutati, prin ceea ce spuneti! Fac liste, listute, sterg, adaug una - alta, si mai citesc pe aici, din experientele voastre. E adevarat ca pentru fiecare persoana altceva e mai important, de aceea incerc sa extrag tot si sa aplic ce ni se potriveste.
Am inteles nu cumpar nimic NOU aici, duc numai ce avem. Aparatele electronice nu le car, numai pe cele care imi sunt fff "dragi" ca sa zic asa . Pentru bucatarie voi pune doar strictul necesar(oalele din inox, cate o farfurie pt fiecare, setul de tacamuri din inox si ustensilele dim plastic pentru teflon, altceva...nu cred), adica sa ne descurcam la inceput, nu car toata bucataria dupa noi. Perne, plapume nu voi pune, decat pe cele ale Alexandrei, pt ca ea nu doarme fara perinuta si plapumioara ei . Cartile nu le pun, pentru ca trag cam tare la greutate, dar daca ramanem si reusim sa ne acomodam atunci vor ajunge si ele la noi cumva.
Punem hard diskul, si ce mai avem noi pe CD sau DVD-uri.
Cu pantofii nu sunt in clar...ce sa ne punem?Nu stiu daca incaltarile de iarna de aici vor fi bune si acolo...daca merita sa le caram, sau hainele groase sunt bune pentru vremea de acolo?
va multumesc inca o data!
pe masura ce imi amintesc de ceva, va intreb

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina, e adevarat ca e scumpa dar mie imi plateste asigurarea 80% deci contributia mea e mica.
Si deci tu mai lucrezi acolo la scoala din St Hubert??

Adseana, daca ai cojoc de blana ia-l.Eu mi-am cumparat dupa ce am ajuns aici unul luuung si cu gluga si ma bucur de el la fiecare zi cu -40, in conditiile in care am masina si nu merg pe jos.
Incaltarile iati-le pe acelasi principiu, ce ai mai de calitate si pe care le-ai si purta, ca daca ai pantofi de zac prin dulap de citiva ani, nici aici nu ai sa-i porti.

Ma gindesc la voi si mi se face pielea de gaina,nu as mai lua-o de la capat asa usor.Poate am si imbatrinit mai mult si mi-e teama de necunoscut. Recunosc insa ca ma uit inapoi si am realizat aici in astia 8 ani cit nu as fi realizat acolo in 15.
Chiar asa, cind aterizezi?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput