Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Adseana , mi-am amintit sa-ti spun ca electronice nu prea are sens sa-ti iei din Ro ca aici sunt prizele de 110 v. Doar epilatorul daca merge cu baterii( eu o perioada i-am simtit lipsa, acum l-am inlocuit ).

Cand iti vei lua electronice si electrice, ia-le de la magazine care au politica de refund, daca nu merg sa le duci inapoi . Sau daca sunt prea slabe calitativ.

Mai intreaba ce nelamuriri ai, ca noi aici mai crosetam, mai dam un sfat ( tareee ne mai place ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LauraSi eu am asa un set de vase de 44 de piese, dar ma gandesc cum sa le duc? Ca ocupa si loc mult, si sunt si grele...Aparatele electrice stiu ca nu merg acolo, dar am inteles ca exista ceva transformator sau nu? Ca as vrea totusi sa imi duc fierul de calcat, la cum vor arata hainele inghesuite in valize..., apoi epilatorul, uscatorul de par ...plus ca aparatul pentru incaract bateriile, camera de luat vederi, am vrea sa le ducem, si toate merg doar cu 220V...
Tacamurile din inox le duc, cred ca si setul de oale din inox le pun pe fundul unei genti si bag haine in ele .
Hard diskul il ducem si noi, altceva de la calculator merita sa ducem? sincer, eu nu ma pricep la astea dar sotul a zis sa va intreb
Dana m-ai pus pe ganduri, dar ai dreptate, la aeroport sunt carucioare cu care sa caram bagajele, dar nu stiu cum le ducem pana acolo. Noi plecam din Budapesta, ca e mai convenabil pentru noi decat Bucurestiul. Si pana acolo trebuie sa mergem cu masina, si nu stiu daca vor incapea...La Montreal ne asteapta prietenii aceia, dar habar nu am ce masina au ei...
offf...greu e, pe masura ce trece timpul si se apropie plecare, parca sunt tot mai zapacita...
Mii de scuze daca va plictisesc cu problemele mele, dar...imi faca asa de bine ca am cu cine discuta. Va pup!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Roxana... Simona vrea nr. tel dr. ginecolog empatic, priceput si femeie, ca am un ghinion, dom'le, ceva de te doare bila! Nu mai vreau sa vad barbati ginecologi, iaca nu mai vreau! PM svp, svp, svp :)
Adseana, maxim de bagaje! Maxim! Nu lasa nimic acasa din ce vrei sa iei cu tine, e practic, util si incape in valize. Eu spun sa nu mai cumperi nimic daca nu e strict necesar. Sa-ti pastrezi banii pentru cind vii aici.
Eu am avut un carnetel special, umblam cu el la mine, eram la sv si ma gindeam: ok, bucatarie... pai imi trebuie oale, cratite, tigai, wow! presa de usturoi, si scriam constiincioasa in carnetel. Bagajele mi le-am facut cu carnetelul ala alaturi, puneam ceva in valiza, buf, taiam de pe lista. Pe prima pagina scrie cu majuscule: pasapoarte, bani, cur-papir, suzete! Carnetelul ala e intre "comorile" pe care i le las mostenire de familie lui fiu-meu, sa se cruceasca canadeza de nevasta-sa, care-o fi ea!
Personal, nu votez pentru fier de calcat, uscator de par, mixer si mai stiu eu ce de-astea, costa 10 - 20 de dolari bucata la Walmart, sigur, poti sa ti-l iei cu 120, ca nu te opreste nimeni, ocupa prea mult spatiu in valize, mai bine-ti iei oalele, furculitele si cutia cu poze de familie, ca in blugi si tricou necalcate poti sa umbli, da' mincare trebuie sa-ti faci de cum ajungi si pozele alea prind bine cind te-apuca melancoliile! Si jucariile preferate...
Dana, matale cu ochii dvs. cred si eu ca turcoaz.... De m-ai facut sa-mi studiez dulapu', n-am o cirpa turcoaz in el, am gasit niste chiloti dupa sapaturi adinci... N-am purtat turcoaz din liceu! In schimb am citeva cirpe roz, cred ca ma atinge la cap virsta, eu nici la virsta rozului n-am purtat roz!
Laura, la Winners! Da' era o singura pereche, uf, ca ce comode erau, cu tocul lor de 7cm cu tot! Mi-am mai vopsit eu cu carioca sandalele, da' erau albe si le-am facut galbene si eram si-n liceu! Trecu' baba cu colacii, desi poate daca le dadeam cu marker negru peste turcoazul ala... uite ca nu m-am gindit daca se putea, cred' ca mi le punea Colegu' in cap! Iar alea de pe Ebay, prea fara toc, prea saboti si prea turcoaz! :) Ca dupa doi ani de umblat fara tocuri, din cauze de spate belit, imi vine sa-l pup pe osteopatul meu cel dragut, pot sa umblu iar pe tocuri! Pe bune acum, cine are probleme cu spatele, din mare kk m-a scos osteopatia asta...
No, ca la mine la Brasov, acestea fiind zise, am plecat la munci, ca nu asteapta... Donia, mi-aduci si mie un buzunar cu aer de pe Timpa? M-a traznit un dor, asa, hodoronc - tronc... Mama, ce dor imi este sa trec Dealul spre centru, sa-l injur la urcare ca ce inalt e si la coborire ca-i prea in panta si-mi rup tocurile!!!! Lucrez prea aproape de aeroport, periculos de aproape!
O zi buna, doamnelor,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata, quick question: cat e benzina la voi in Quebec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

109, 110, 112...etc...depinde cum se trezeste pompistul de dimineata...

petrolul are cu totul alta curba pe bursa decat afiseaza ei toata ziua, deci sa ma lase cu pretul la petrol...e vorba de buzunare..le lor mereu infometate...
btw, buna dimineata!

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Da, asa e, pretul crude si cel al benzinei nu urmeaza aceeasi curba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu, dar motivatia cresterii e mereu explicata prin cresterea pretului la petrol......

adseana eu zic sa nu te mai muncesti atata pt paturi, plapumi , perne si ciocan de snitzele ...zau, sunt atatea lucruri mai importante de avut in vedere acum in prag de plecare..inteleg ca mai e putin si aterizati...bun, pai atunci de ce nu aruncati voi un ochi intr=o seara pe internet la harta montrealului, incercati sa cititi niste zone, denumiri..apoi harta metroului, sa dati o poza cu un autobus, sa surfuiti prin walmart sau ikea ...un ochi pe jobboom, etc...salutati-va dimineata in franceza sau engleza...prostiti-va si destindeti-va...da=le incolo de oale si ulcele....crezi ca de gatit o sa iti arda cand vii? sau de plapumi? pai ai 6 luni calde in fatza...ce sa faci cu plapuma...si aici nici nu ai nevoie de plapuma , nici macar iarna...cearceafurile si fetele de perna nu se potrivesc...zau asa ...modda nu e aceeasi si dincolo de ea, la cat ai de colindat in primele luni , adidasi si pantaloni scurti scrie pe tine...da nu din aia cu talpa groasa si la dunga ...sport nene. oricum nu te stie nimeni...

eu nu sunt genul care sa am nostalgia farfuriilor lu' bunica sau a paharelor lu'mama, sau a pantofilor de la romarta....recunosc ca acum daca as da timpul inapoi as veni cu portofelul ...atat.
dar voi poate sunteti altfel , uite ca fiecare fata are chichitzele ei...eu am gasit ai 90% din tot ce imi place in general mie...de la haine la pantofi la cratite...deci se poate...

poate nu va place aici si vrei sa te intorci in cateva luni, un an...te gandesti cum e sa pui iar totul inapoi in valize? ca doar nu le-oi lasa aici ...am avut o experientza din asta cu o fata care a venit vara trecuta si venise cu bagaje si 4 cutii (covor, plapuma, cratize, etc)...dupa 2 luni a dcis sa se intoarca si a avut mult de furca cu cutiile, cu transportul lor, ii venea sa lase totul aici.a cheltuit o groaza de bani ...cand de ei putea sa isi ia totul de la zero . doamne fereste , nu va doresc asta, dar e bine sa va ganditi la toate variantele.

mai bine zii cand veniti exact, sa facem galerie !!!

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simonna, m-am conformat si ti-am trimis PM cu informatiile. Sa-ti fie de folos!

Adseana pe noi ne-au asteptat la aeroport niste cunostinte ale cumnatei mele si nu ne-au luat decat baietelul in masina pentru ca nu incapea nimic din ce aveam noi ca bagaje. Iar noi am luat fiecare cate un taxi micorbuz in care ne-au incaput bagajele. A costat ceva dar nu am avut dureri de cap sa vedem cum sa inghesuim bagajele. I-am dat adresa unde aveam inchirat pe internet garsoniera si asa am inceput mare aventura! Vorba lui Ktrinel, luati-va ce aveti stricta nevoie in primele 2-3 luni ca dupa aia va mai puneti pe picioare, dezmeticiti si va mai cumparati si de pe aici incet-incet. Mai important este sa stiti ce vreti sa faceti, scoala sau sa va cautati de munca, etc., pentru ca asta are impact pe termen lung.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ktrinel a mentionat batatorul de snitele... si uite asa mi-am adus aminte ce N-AM gasit aici si mi s-a adus de acasa.Scula ptr tocat vinete, cum sa-i zic,tocator?? Le-as putea baga la maruntit cum fac ceapa dar ies prea crema si nu-mi plac.

parerile sunt impartite adseana, citeste si tu ce-ti recomanda lumea si apoi vezi ce se aplica la tine.Eu de ex ma invelesc si vara cu plapuma (de puf), sunt mai friguroasa de felul meu si am si circulatia proasta.(iarna sosetele sunt "a must")
Al meu sot insa doarme dezbracat si neinvelit mai mereu si ride de mine ca ma infofolesc.

Stai ca apare acum Irina cu informatii utile, cred ca e in concert la Trois Riviere de nu si-a facut aparitia...atunci sa vezi diferente de opinie.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

Stiati de formula Dr. Delia Simu - Alpha-Cell Cellulite Cream? Cica s-ar gasi in magazinele 'naturiste'.
Nu ii fac reclama. Nu am legatura nici cu dr., nici cu crema (momentan doar ca vreau sa mi-o cumpar,) Am dat peste articol in revista Viva care se gaseste 'free' prin magazinele Loblaws, la sectiunea 'organice'.

http://www.drsimu.com/index.html

Mergi la inceput