Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumesc Nelia! cica pentru greturi ar fi nu-s ce tablete care ar fi safe sa le iei in timpul sarcinii.Oricum iti trebuie prescriptie pentru ele.Sarcina cit mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dicletin se numesc pastilele, safe in pregnancy...eu am luat si a fost perfect...altfel as fi fost in spital sub perfuzii (ceea ce s-a si intamplat la un moment dat). ceva mai slab este gravol , dar la mine nu a tinut...
eu zic sa le ceri neaparat daca te simti rau , mai ales ca ai atata de alergat cu fetele si tre sa fii fresh , nu?
multa sanatate, poate totusi apari maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Deci ramane ora 12 pentru intalnire??? parcarea de la ferma din Cap St. Jacques?

Lista:
Bebitzu
Carmen77
Ira
Ktrinel
Simonna
Pitilache
Ana Stroe?
Emilly?
Nelia?

Am uitat pe cineva?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Nelia ti-am scris un PM

Editez ca sa va zic ca noi nu stiun daca o sa ajungem.Am vrea sa iesim la un Rosemery, sa vedem daca si reusim ca suntem loviti in aripa.Am fost la un chef ieri seara si ne-am culcat cam tirziu.Sa aveti vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Madames, eu am fost la Cap la ora 12, la intrare, unde erau inscrierile pentru nu stiu ce festival, am stat acolo 10 minute, apoi am condus pana la ferma, unde am mai stat 10 minute, dar nu am identificat pe nimeni ... cred ca data viitoare trebuie sa organizam ori intr-un spatiu mai mic, ori sa ne dam repere mai bune. Cum ar fi fost chioscul cu mancare de la ferma ecologica, etc. Oricum, pentru mine nu a fost pb sa vin, ca e aproape, pacat doar ca nu ne-am intalnit.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Carmen, si noi am ajuns insa la 12.30 si am mers direct la intrarea de la ferma; am stat cam pana la 15.45.Am gasit o masuta chiar langa lac unde am stat cam 2h dupa care ne-am plimbat prin imprejurimi.Aproape de noi a fost o petrecere a unei firme, cred ca ai vazut.
Noi am fost pentru ca oricum voiam sa iesim undeva unde sa fie si lac, insa imi pare rau ca nu a mai aparut nimeni, poate cu alta ocazie.Oricum zona este superba iar casele pe langa care am trecut m-au facut sa visez cu ochii deschisi, tot este bine decat deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mai fetelor, suntem de toata groaza cu intalnirea noastra...

carmen, bebitzu...imi pare rau ca nu ne-am potrivit, cu ira, simonna si pitilache ne-am intalnit finally ... dupa ce am bajbait si noi pe acolo...am ajuns dupa 13 oricum. culmea e ca am fost acolo in acelasi timp cu bebitzu, doar ca nu ne-am vazut/auzit/remarcat...ofofofof. nu ati dat si voi niste ture sa auziti ceva romaneste...noroc cu pozele ca ma stiau fetele si m-au strigat, altfel si noi bantuiam ....ce rau imi pare...voi fetele care ati mai fost acolo, trebuia sa Ziceti exact unde sa ne intalnim, eu nu am stiut ca e asa mare locul...plus ca erau numai mamici, tatici, copii si carucioare...pai cum sa ne gasim...mai ales ca unii nici nu ne cunosteam?

vremea a fost superba in schimb, cel putin cu asta am nimerit-o...nu=i asa Ira ? ce cautai in Ile Bizard??? bizar, hmm?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Carmen si Bebitzu imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne intalnim. Noi am ajuns pe la 12:20 si ne-am intalnit cu Simonna si Ktrinel si ceva mai tarziu a venit si Ira.
Data viitoare ar trebui sa ne dam un punct de intalnire mai fix ca era destul de mare parcarea. Noi am stat langa dambul mare de la intrare in speranta localizarii si altora dar .... Poate data viitoare.

Oricum a fost o intalnire frumoasa, noi ne-am simtit tare bine si Seba a fost super incantat sa se joace cu Radu si prietenul lui Laurent. Si Costin incantat ca a vut parteneri de discutii si fotbal!

Va urez o saptamana excelenta!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, gagici

Ce intalnire ...concentrata...ca sa zic asa. Scurt si cuprinzator, american style, noroc cu Simonna, ca altfel ierea drumu' mai lung decat dialogu'. Ce de bebelase si de copii frumosi, da' poze n'are nimenea ? Ca io n-am apucat sa va fotografiez, ar fi trebuit sa fiu speedy gonzales ca sa reusesc performanta asta!

quote:
Originally posted by Ktrinel
nu=i asa Ira ? ce cautai in Ile Bizard??? bizar, hmm?...

Faleu, pai creca daca se iegzista freun cap st jacques si in vestul canadian acolo sigur ajungeam, numa' la intalnire nu, pot sa bag mana'n foc pe kestia asta. Noroc ca ne-am pierdut prin buruienile alea din Īle Bizard, am avut verde la pipi si la fan, am facut si-un picnic cu 100km la ora, cine-o mai fost ca noi, bre ?

Anyway, am intrat sa va prezint pe Sofia, Sibin si pe mine cu umbra mea in spate

si sa va pupez, noi la 9 am ajuns acasa, mai bronzati si mai obositi ca niciodata.

Pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Cred ca a fost foarte frumos azi in excursie pentru cine a fost. Noi nu putem sa mergem nicaieri ca Petra face tare urat daca nu doarme si nu vrea sa doarma in carucior in ultima vreme.
Legat de folia de aluminiu tot am vrut sa va scriu cum fac eu pestele sau alte cele la care se foloseste folia. Pun hartie de copt in tava, apoi pestele si legumele, alta hartie de copt peste si acopar tava cu folie de aluminiu. Asa nu intra folia in contact cu mancarea. Poate va foloseste informatia.

Comorile lui mami

Mergi la inceput