Sezatoarea canadiana (61)
Raspunsuri - Pagina 17
nelia spune:
Noi nu am ajuns, ca sigur nu ne intilneam, ceea ce pentru Octav ar fi insemnat sa noteze cu x orice tentava de-a noastra de intilnire. Nu am ajuns pentru ca eu am rau de masina de cind ma stiu, dar mai ales acum cred ca ar fi trebuit sa opreasca masina la fiecare 10 minute. Nasol este ca eu nu vomit tot de cind ma stiu, de aceea senzatia de rau este mult mai rea, pentru ca nu pot sa spun ca dau afara si ma linistesc. Pastile prefer sa nu iau, ca cine stie, acum sint considerate safe si peste 10 ani... Doar nu vor dura o vesnicie aceste greturi... sper! Si nu am venit si pentru ca dimineata am alergat dupa Tudora la gimnastica, pe rind, toti trei, ea se distreaza si noi facem gimnastica in locul ei. Apoi eu am gatit ca nu aveam nimic pentru prinz si tati cu Agata au fost la dans, iar cind s-au intors Agata a vrut piscina si sa plantam. Am luat din marché Atwater doi saci de pamint biologic si doua vase lungi si Agata cu tati au semanat leustean si flori. I-am dat de lucru Agatei, ca dupa ce i-a explicat nenea din piata ce are de facut, acum s-ar scula si noaptea sa le ude si sa se uite cum cresc. Am facut poze si un filmulet cu ei, si mai sint citeva si un filmulet si de la gimnastica de dimineata, dar nu stiu cind voi reusi sa le pun.
Imi pare bine ca macar cei care s-au intilnit s-au simtit bine si ca ati avut vreme buna. Hai, mai fixati intilniri, ca eu vad daca ajung.
Agatei ii cade un dintisor de jos!!!
Si ea e atit de mindra, iar eu atit de trista... am fetita mare!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
lorelaim spune:
Fetelor - uite ce am primit pe e-mail de la una din mamicile din parc cu, care socializez:
"PLEASE READ! THIS IS VERY SCARY ..... WE ALL DO THIS!!!!
A woman went boating one Sunday taking with her some cans of coke which she put into the refrigerator of the boat.
On Monday she was taken to the hospital and placed in the Intensive Care Unit.
She died on Wednesday.
The autopsy concluded she died of Leptospirosis. This was traced to the can of coke she drank from, not using a glass. Tests showed that the can was infected by dried rat urine and hence the disease
Leptospirosis. Rat urine contains toxic and deadly substances.
It is highly recommended to thoroughly wash the upper part of soda cans before drinking out of them. The cans are typically stocked in warehouses and transported straight to the shops without being cleaned.
A study at NYCU showed that the tops of soda cans are more contaminated than public toilets (i.e.) full of germs and bacteria.
So wash them carefully with water and detergent before putting them to the mouth to avoid any kind of fatal accident."
Sunt convinsa ca noi mamicile spalam cutiile de conserve dar cred ca piticutii nostri nu le spala... aici e pericolul...
Multa sanatate si numai bine va doresc,
Lorelai
http://community.webshots.com/user/lorelaim?vhost=community
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Simonna spune:
Neata!
Am fost frinta ieri, de parca eu as fi dat o mie de ture cu mingea si m-as fi ascuns prin santurile alea, nu copiii! Da' numai cind ma gindesc ce bine am zacut pe patura aia a Roxanei in loc sa bricolez prin jurul casei si imi trece orice lene din lume!
Zau ca trebuie sa ma indignez si eu! Ca nu stiu ce-a fost exact in capul meu, dar eram convinsa ca n-o sa fie nimeni decit grupul nostru acolo :)) Mare desteapta! E drept ca, mea culpa, am ajuns tirziu, pe la si un sfert, la si 20 plateam parcarea, am dat ture pe la aceia cu petrecerea privata si fiu-meu s-a dus cu tat-su sa vada caii... intre timp ceva romani s-au mai plimbat pe-acolo, dar degeaba ma uitam eu in ochii lor ca ei nu se uitau in ochii mei, asa ca am dedus ca erau altii...
Irina, acum ca stii drumul :), data viitoare mergem in Ile Bizard, cred ca plozilor o sa le placa, mesele de picnic sint aproape de balta, si poate ne organizam sa punem si ceva pe masa, fiecare salamul, brinza si rosia din dotare, ca eu am ajuns acasa le-si-na-ta de foame, mai stateam in parcul ala al doilea daca nu... Am dat iama in congelatele puse deoparte pentru zilele in care intru pe usa la 5 si la sase Radu tre sa fie la karate si intre timp trebuie si sa mincam si sa facem lectiile... ca virgula colegu' a zis sa facem omleta dar avem numai uleiul necesar....
Azi fac cunostinta cu un nou dr. gynec. daca mi se pare ok va spun si voua...
Quiz: ce aspirator sa-mi cumpar? Casa mea e plina de scari mochetate, by the way!
Pusi,
Simonna
Ira spune:
Bunadimineata
Simonna, pt. scari poti inchiria pt. o data o masinarie din aia care spala si curata, o tii 24h si speli perfect toate mochetele din casa...dupa care intr-un aspirator doar pt. scari eu nu as investi f mult... stiu ca o cunostinta de-a mea avea unul de vreo 450$ imens si destul de greu de manuit, curata extraordinar, intr-adevar, insa la pretul asta schimbi si mocheta cu totul de pe scari, zau asa ! Ea avea gradinita in casa si facea curat non stop, deci se merita investitia, zic eu, la atatia copii mici si zburdalnici.
Eu electronicele astea mai mici le cumpar de la Walmart, ca le poti schimba oricand si fara durere de cap. Walmart nu pune taxe mari si nu incarca pretul produselor pt. accesoriile de lux ale magazinelor, cafele angajatilor sau chirie excentrica in centre ville :-). Acolo sunt aspiratoare de toate felurile, cam intre 80-100$.
Eu nu stiu ce sa ma fac ca f curand va fi ziua lui Sibin, sper sa nu uit forumul deschis sa vada ce scriu. Nu stiu ce sa-i cumpar, ce sa fac ca sa-l fac cat mai fericit. Voi aveti ceva idei cool ? Buget - 100-150$. As fi vrut sa fie ceva de actiune, un bilet la ceva, dar n-am absolut nici o idee.
Doamne, a venit vara, imi vine sa plang de fericire !
Llaura spune:
Good evening, ladies, ce mai faceti, cum o mai duceti, cine si-a mai cumparat proprietati, cine a mai facut copii saptamana asta :-)
Ira, eu sunt in vestul canadian, poti sa vii la mine sa cauti saint jacques-ul ala sau ce-o fi.
Eu i-am cumparat la sotz acu doi ani bilet(e) la Rolling Stones; poti sa urmaresti ticketmaster sa vezi ce evenimente se intampla in jurul datei.
Pt anul asta aveam in plan o haina ceva cu ferrari dar ce se gaseste e (mult) prea scump, iar ce nu e mult prea scump nu imi place. Deci pe scurt nu stiu ce am sa ii iau.
La noi la biblioteca au dvd cu Moartea d-lui Lazarescu, mi-am pus un hold.
Aspirator am unul mare luat de la costco, piaptana el bine, are si perie mica, dar e greu ca naiba si din aceasta cauza nu il recomand.
carmen77 spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Good evening, ladies, ce mai faceti, cum o mai duceti, cine si-a mai cumparat proprietati, cine a mai facut copii saptamana asta :-)
Ira, eu sunt in vestul canadian, poti sa vii la mine sa cauti saint jacques-ul ala sau ce-o fi.
Eu i-am cumparat la sotz acu doi ani bilet(e) la Rolling Stones; poti sa urmaresti ticketmaster sa vezi ce evenimente se intampla in jurul datei.
Pt anul asta aveam in plan o haina ceva cu ferrari dar ce se gaseste e (mult) prea scump, iar ce nu e mult prea scump nu imi place. Deci pe scurt nu stiu ce am sa ii iau.
La noi la biblioteca au dvd cu Moartea d-lui Lazarescu, mi-am pus un hold.
Aspirator am unul mare luat de la costco, piaptana el bine, are si perie mica, dar e greu ca naiba si din aceasta cauza nu il recomand.
Laura, ai incercat pe Ebay?
http://cgi.ebay.ca/PUMA-FERRARI-GT-JACKET-WHITE-BNWT-2006-F1-SZ-M_W0QQitemZ190110087680QQihZ009QQcategoryZ137084QQrdZ1QQcmdZViewItem
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
carmen77 spune:
Alta:
http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-MENS-FILA-FERRARI-COAT-SIZE-L_W0QQitemZ220109744252QQihZ012QQcategoryZ313QQrdZ1QQcmdZViewItem
Si una chiar misto:
http://cgi.ebay.co.uk/Ferrari-leather-jacket-No-Reserve_W0QQitemZ250112471505QQihZ015QQcategoryZ313QQrdZ1QQcmdZViewItem
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Ira spune:
Laura, merci de sfat, cred ca o sa ma rezum la o pereche de pantaloni, un tort de cioco si celebra pizza cu lumanari in ea.
Of, doamne, am fost azi la scoala, si e destul de stressant, ca am un turneu de 10 zile si echivalentul orelor din aceste zile de la scoala de recuperat. Deci programul meu este enorm de incarcat, tocmai acum s-au gasit si elevii sa imi aduca fel de fel de CD-uri sa le fac partituri, de xeroxat diverse alte partituri, si vreo mana de piese nou noute de invatat pentru grup. Deci sunt in tren sa fac un burn out, zau asa, cred ca scap tooooocmai cand m-oi muta, ca s-o iau de la cap cu altele.
Abia astept cele 2 luni de rien faire, que nu mai rezist, zau asa. Stiau astia ce stiau cand au dat profilor 2 luni complete de vacanta.
Azi mi-a venit un chinez de 3 ani la vioara, am zis ca daca scap cu viata din ora aia, sunt imunizata la nivel cerebral pe veci. Am ras cu lacrimi, oh seigneure ! Nu am inteles cum il cheama nici la sfarsit, era imposibil de reprodus, chiar si pt. mine care am ureche absoluta. S-a pitit dupa pian, a daramat repose-pied-ul, a fost durere de mama. Era super frumos, un chinez mic, imaginati-va, se asezase sub un scaun si ma asculta de acolo. Mi-era frica non stop ca scapa vioara aia de 500$ din mana, offffff..Daca va mai spun ca nici nu vorbea franceza, cred ca ma intelegeti, imi traducea mama lui, care era intermediar. Imi traducea, impropriu spus, ca nici ea nu vorbea bine franceza, si io cu chineza nu ma joc. Junioru' a invatat corzile la vioara : "Tzol, Ce, La, Mi" si a plecat multumit, cantand. O sa ajunga un mare violonist chinez, deh, dac'a inceput de la varsta asta!
Ma car c-am inceput sa scriu aberatii.
Va pupez.
Lorelai spune:
ce bine de voi, va intilniti, va distrati. noi asteptam poze.
quote:simona, depinde cit vrei sa aloci pt aspirator. daca ai fonduri eu te-as sfatui sa iti pui central vacuum. nu mai ai nimic de carat pe scari si trage sanatos, ia si mama prafului. eu l-am instalat in basement si am iesiri pe fiecare taj. atasez numai furtunul si gata. principalul avantaj nu e ca nu ai ce cara pe scari ci ca aerul ce iese din aspirator nu e suflat in casa. am vazut la costco un kit complet cu 500 dar trebuie sa il instalezi singura.
Originally posted by Simonna
Quiz: ce aspirator sa-mi cumpar? Casa mea e plina de scari mochetate, by the way!
Ira, si eu lucrez la problema cadoului pt sot. al meu schimba prefixul anul asta si as vrea sa ii cumpar ceva deosebit. deocamdata biduiesc din greu pe ebay sa ii cumpar numarul din playboy din luna in care s-a nascut. cred ca va fi surpriza faina ca are simtul umorului. sau poate ar trebui sa caut numarul din luna in care l-au conceput ai lui?
fug la culcare. revin miine cu amanunte.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Llaura spune:
Carmen, multumesc sa traiesti, haina e masura M, nu XL si cred ca asta ar putea fi o problema...
Ira, pune mai bine lumanarile in tort direct. Eu am avut in clasa o chinezoica pe care o cheama numele mic Ngoc si ii ziceam Kate.
Am mai avut un Benoit, caruia dupa ce i-am zis de trei ori Pardon me? mi-a zis oh just call me Ben (face gemeni; in fine nevasta-sa; am unele conversatii dementiale la scoala, am vazut si poza de la ecograf).