Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, nu e roman, e evreu, cred... Ti le trimit pe PM.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

DanaPodeanu, ma gandeam pana in $200.

Ideea cu gift certificatul data de DanaMarionu e rea dar parca este putin impersonala. O sa mai dezbat. Poate dau o fuga maine la winners, home sense si ma mai inspir pe acolo. Mai astept oricum sugestii!

Merci mult,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Emilly, DanaMario merci mult!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si eu vreau datele, te rog, Nelia, mersi mult anticipat

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu am lipsit pe aici saptamina asta pentru ca am fost plecata din Montreal cu serviciul si am venit abia azi dupa masa.

In primul rind felicitari pentru Carmen , o sarcina usoara, un bebe sanatos si mincacios.

Si pentru fetele care si-au cumparat casa, sa o stapiniti sanatoase, sa va bucurati de ea si sa petreceti cit mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi.

Legat de intilnirea de duminica: Antonia are curs de inot duminica dimineata si pe urma venim repede acasa sa o spal si cum are parul f.lung imi ia o gramada de timp sa o usuc. Ca urmare noi duminica nu putem veni pina la sfirsitul lui iunie (doar daca se face asa de cald afara ca pot pleca cu ea de acasa cu parul umed)...Si simbetele sintem cam ocupate (diverse aniversari, repetetie si spectacol de balet). Dar va urmaresc si poate voi gasi o "fereastra" intre toate astea...Atfel va astept in parcul Joyce dupa amiezele, acolo cam sitem prezente in fiecare zii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Podeanu

Denisa, te rog nu ma da de gol...Ei merg si cu mama lui Vlad si cred ca si cu catelul si nu cred ca se gindesc sa te "calce" in asa numar mare.

Eu in general nu sunt rasista de felul meu dar au inceput sa am calce chinezii pe coada. Am la servici citeva, le pute gura, fac pp pe capacul de wc si nu inteleg o iota din ce zic.Cum naiba le angajeaza nu stiu??

Apropo, am o intrebare la voi, cite dintre voi v-ati facut mamografia??

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Ginecologul meu (la care ma duc de 2 ori pe an) ma trimite mereu la diverse analize, mamografie, am facut chiar si test de osteoporoza. Din fericire am asigurare privata, ca atfel ar fii cam greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Eu sunt intr-o mare dilema ca nu stiu ce cadou sa le iau viitorilor nasi de botez ai Isabellei. Dati-mi si mie va rog idei!!! Cele care ati avut botezul de curand ce ati luat sau cele care ati nasit ce ati primit, daca puteti spune, bine-nteles!
Astept sfaturi pentru cadou, va rog muuuuult!Roxana

la botez le-am dat cite un certificat si au fost tare multumiti, sint tineri, si-au luat ce-au vrut.

poti sa le dai un gift certificate la un restaurant mai deosebit, asa le oferi ocazia sa petreaca o seara romantica in doi si sa se simta bine.

cind i-au taiat motul fetei mele, nasei i-am comandat o cutie de bijuterii pe care am gravat citeva cuvinte de multumire iar nasului o tabachera din argint pe care am scris tot asa, ceva din partea "finutei mici".

vorbiti de doctori; eu sint oripilata de sistemul medical de pe-aici. Pot face comparatie cu atit mai mult cu cit inainte sa vin aici am lucrat la Urgenta-Floreasca si la SMC -ul din Bucuresti. si ultimului vagabond de pe strada i se acorda un prim ajutor, rapid. aici astepti cu orele pina se te bage cineva in seama. am avut citeva experiente hororr de care nu vreau sa-mi amintesc.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna dimineata.

toata lumea e bine, sanatoasa, bine dispusa?
felicitari fetelor care si=au luat case...anul trecut pe vremea asta si noi cautam de zor. acum suntem ff fericiti de alegerea facuta. asta e, important e sa fiti fericite in ele....

deci pe la ce ora ramane duminica? eu as prefera pe la 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, eu ma simt rau si masina ma face sa ma simt si mai rau. Asa ca, nu stiu inca daca venim sau nu pentru ca nu stiu cum ma voi simti miine.

Am pus niste poze si filmulete noi www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">aici.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

La capitolul link-uri utile:

- pentru o lista la zi cu activitati pentru copii in zona Montreal si Quebec

http://www.petitmonde.com/iDoc/article.asp?id=24511

De exemplu pentru saptamina asta puteti sa consulatati urmatorul site (din pacate o mare parte din spectacole afiseaza complet, dar sint si citeva gratuite)

http://www.petitmonde.com/iDoc/article.asp?id=24511

Mergi la inceput