Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Magdone, felicitaaaaaaaari !

Doamne ce fericire ca ai gasit casa !..... eu ma uit la pozele de la inspectie si la pozele de pe prezentarea de pe net a casei noastre din 2 in 2 zile, sa vad inca o data daca e adevarat, doamne, ce fericire ! Tin minte cum ma uitam din Romania la pozele frumoase ale celor din Canada si nici nu-mi trecea prin cap c-as putea avea si eu asa o casuta. Parca totul se intampla intr-un vis, sper sa nu ma trezesc feri-m-ar sfantu', in caminu de la facultate, in patul meu lipit de alte 6 din acelea ca la puscarie, cu 2 nivele de rafturi, cu dulap comunsi chiuvete si WC-uri infundate zilnic.

Nelia, cum mai merge sarcina ? Ce facem, ne vedem cu totii si unde ? Eu fara Sibinu meu nu ma deplasez nicaieri de cand a terminat facultatea, il vreau numai lipit de mine. Incontinuuuuuuuuuuu, non stop, sans arrêt ! Pot sa vina si numai fete la intalnire, cu atat mai bine pt. el.

Deci unde ne intalnim, fetelor ?
In west island sau in Laval ? Eu votez pt. aer liber si pantaloni scurti.

Sofia mea a fost lovita la buza de un copil ieri cu o jucarie, i-au facut raport la gradi. Am fost atat de nervoasa, i s-a umflat buzita si e neagra. Si ea era atat de buna, cica copilul a lovit-o din gresala, mie imi venea sa strang de gat pe cine vedeam prin cale prin gradi. Offfff. Sper sa-i treaca cat mai repede, ca ma isterizez si simt ca mi se urca sangele la cap de fiecare data cand o vad asa, micuta si delicata si cu buzita sparta ca la boxeri. Stiu ca e accident, dar...

Deseara facem party in 3, o sa citim Alba ca zapada si cei 7 pitici sub plapuma + bonus masaj de la Sofie, abia astept.

Pupici tuturor si asteptam vesti de intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ira, nu a ramas la CapStJacques ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel, la mine-i sigur pentru duminica la 11, Cap St. Jacques.

Pe curand,
Roxana

Mergi la inceput

Yupiiiii, ne vedem la Cap St Jacques !

Cine are o minge, sa jucam fotbal sau volei ? Eu am una din aia de la Dolarama, molicica, sper s-o gasesc prin casa, ca am pitit-o din motive de iarna.

La ferma de animale mergem ? La ce ora ne vedem ? Si eu vreau un picut mai tarziu, ca mie-mi place sa fac la grasse matinée in familion, sa lenevesc cu café-ul in asternuturi si sa nu ma grabesc ca atunci cand ma duc la job.

Mergi la inceput

Magdone Felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de achizitie!!!

Roxana

Mergi la inceput

Ira, noi avem minge de fotbal, o sa o aducem. La ora sunt deschisa la "negocieri"! Astept ce decizie luati. Si 12 e ok, de abia se incalzeste mai bine.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

In ceea ce priveste panatlonii scurti... eu voi zice pas... sunt ani de cand nu mai incap in asa ceva si mai ales acum... de abia mai incap in pantaloni de trening... dar sper ca cu ajutorul bicicletei sa apara miracole!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Ei, glumeam cu pantalonii scurti ! Cred ca o sa fie frigut totusi.

Deci ne vedem la 11, 11h30, dar unde anume acolo ? Eu nu cunosc zona f bine, am fost o data ;a plaja si la ferma, sau de 2 ori, nu mai tin minte bine.

O sa-ti dau nr. meu de mobil pe privat, sa ne regasim p=-acolo.

Eu acum dispar urgent, mai itesc maine dimineata, ca lucrez pana diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Denisa, noi nu mergem in Ro anul asta. La anul am planificat Ro. Acum mergem in Punta Cana in iunie ptr 2 saptamini.
Nici eu nu mai stiu nimic de Iuliana, Tatiana si Vlad sunt bine, o sa-i vad pe 19 la ziua sotului meu. (asta daca nu se duc la Niagara -ca asa planificasera) Sau poate vroiau sa te viziteze si sa-ti faca vreo surpriza si eu i-am dat de gol????

Nelia, si noi tot cu folia de aluminiu face somonul la cuptor si iese extraordinar.dar acum ca am citit parca nu ma mai trage inima la folie...

Noi nu venim duminica la intilnire, simbata mergem la un botez iar duminica imi ramine si mie de trebaluit prin casa.

Nelia tu te duci singura cu fetele in Ro???? De ce am avut eu impresia ca mergeti cu totii?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana- pai va fi f. fain la Punta Cana, sa avetzi fun ca plaja e super faina si banui ca si resortul- is vreo 2 excursii de facut, una James Bond- pe o barca cu viteza de cate 2 pers si facetzi si snorkeling-e fain. SI noi vrem in sept sa mai mergem undeva( pe linga cottage si long weekenduri), poate reusim in 2 dc nu in 3 ca in 4 clar nu- not yet:)-mersi ca mi-ai zis de vlad,o sa ii contactez ca poate au de gand "sa ma sara" dc ajung al niagara si sa vezi atunci
Nelia- multumim de lamuriri cu folia de aluminiu, eu o foloseam doar la vinete sio f. rar pe bbq- bine ca stiu sa o scot din uz acuma.
Intalneala placuta la mtleze si numai bine!

Denisa 30+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput