Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen77 Felicitari!!!!!!!

Cine spunea ca e din Bacau? Si eu , Si eu!!!!!Dar mama a fost profesoara( matusa banuiesc ca nu se pune.....).

Cine are Steamer, ce firma aveti?Ma gandeam sa iau pt. bebe, sa nu ma mai chinui pe aragaz( sau cum s-o numi ca e electric)

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cu concediu parental in Quebec e cu 2000 de Cad lucrat. Dar daca te limitezi la suma asta concediul e infim, dar iti mai da statul bani ( ca un fel de ajutor) pana la 750 pe luna .
S-ar putea ca in alte provincii sa fie altfel.
Daca ai intrebari scrie-mi pe privat. Mie tocmai mi s-a terminat, si sunt in cautare de garderii. Cum eu vreau in zona mea, Anjou, nu prea gasesc inca.....
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Carmen, felicitari, sarcina usoara, bb mancacios, dormicios si cuminte. Cu atatia bb-i in west island putem pune de o gradinita.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, felicitari pt. sarcina si sa fie fetita cum iti doresti tu

In Ontario spre deosebire de Quebec, trebuie sa faci numarul cerut de ore (in jur de 6 luni parca), daca vrei sa beneficiezi de maternity leave platit.

Magdone, sa stapanaiti casa sanatosi

Denisa, ce face Ema? E mai bine? Eu una de-abia astept vacanta de vara sa nu mai fac pur si simplu nimic, m-a extenuat anul asta

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

miti2004, mikiion, sia_0, valen,codritu, ana stroe, ica1975, rocs02, , ....nu imi vin in minte altii acum (dar o sa ma fortez :)) veniti????

dana podeanu, ange,simonna, oanagabriela ??? avem onoarea sa cunoastem we asta pe mari marile forumului ?

ira, carmen77, nelia, pitilache, bebitzu...la voi e sigur , da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La noi e sigur, daca nu apare ceva neprevazut (ma gindesc la copii, ca bintuie virozele acum). Numai ca noi nu putem veni la 11, ci la 13. Asa ca avem nevoie de un loc exact unde va gasim la ora la care putem ajunge noi. De fapt, sa mai puneti inca o data adresa exacta, cum se ajunge, ca sa i le prezint sotului.

Scuze ca nu am intrat de atitea zile, dar nu am avut net. A incercat cineva sa se branseze ilegal la scara vecina si a distrus cablul, a trebuit sa repare astia la greu. Am ramas datoare cu un raspuns legat de folia de aluminiu, nu mai stiu exact de ce e periculos si nici nu am timp sa caut acum, dar imi aduc aminte ca era ceva legat de aluminiu, care prin incalzire la temperaturi inalte, emana in alimente o substanta toxica, nociva si cancerigena. Eu fac pestele simplu, intr-un vas de yena, cu legumele care merg pe linga el (rondele de ceapa, usturoi, feliute de radacina de telina, lamiie, condimente, merg si rosii) si cu altele separat. Daca il vreau mai fiert, pun mai multa apa, daca il vreau sa copt, il ung cu ulei, pun doar un pic de apa si il las in cuptor la foc mic pina il vad ca e facut. Sau il mai fac gratar (il condimentez si il pun pe gratar, cum pun carnea - iese excelent). Vinetele, cartofii si restul le pun ca atare la copt, poate ca ieseau mai bine si mai repede in folie, dar decit sa-mi para rau, mai bine renunt.

Noi avem steamer de vreo doi ani cred si numai acolo facem si legumele si orezul (sper ca despre asta e vorba). Dar ma intereseaza ce ati scris despre cealalta inventie, unde o gasesc? Ca tare as vrea sa o incercam. Numai ca mie mi-ar fi frica sa las in casa atitea ore un aparat electric in priza, nu mai spun de consumul de curent. Dar cum eu gatesc mult la cuptor, si pentru ca-mi place sa las mincarea la foc mic sa se faca in voie, dar si pentru ca e mai comod decit sa stau linga oala, parca imi suride ideea de a avea asa ceva. Ma duc sa citesc in urma, sa vad exact ce ati scris, ca am citit pe sarite.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Am citit si m-am minunat, e clar, vreau si eu crock pot sau mijoteuse. Am facut un recherche pe net, le-am vazut, le stiu, dar nu mi-am dorit pina acum. Astazi merg in oras ca am treaba si voi face o cautare pe viu. M-am gindit din toamna imi va fi foarte greu sa stau in bucatarie cu orele si asta pare o solutie buna. Plus ca sotul, care nu gateste deloc, ramine doua luni fara noi si chiar ma intebam cum se va descurca cu mincarea. Ce firma recomandati? Eu am steamer Brown, dar e din ala simplu, doar pentru orez si legume.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Hai, ca eu tot citesc si revin...

Carmen, felicitari!!! Asta da veste, macar am cui sa ma plinga, ca mi-e rau de nu mai pot. Sarcina usoara, un bebelus sanatos si daca se poate a fie si ce nu aveti, adica fetita, ar fi chiar minunat.

Magdone, felicitari pentru casa! Tocmai ce citisem ca nu mai ai chef sa cauti si ca speri sa pice... dau pagina si citesc ca a picat. Bravo! Sa o stapiniti sanatosi, sa va mutati cit mai repede si sa fiti sanatosi, ca de platit o veti plati voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Magdone, felicitari !!!

Stiu ca s-a mai discutat, insa zapacita cum sunt am uitat, care este diferenta dintre cele 3 ordine CGA, CA si CMA ?
La intalnire as vrea sa venim si noi, dar nu stiu inca sigur

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ica,numai eu stiu vreo 2-3 pers care te=ar putea lamuri duminica la intalnire legat de conta .... hai, vii?

quote:
Originally posted by Ica 1975

Magdone, felicitari !!!

Stiu ca s-a mai discutat, insa zapacita cum sunt am uitat, care este diferenta dintre cele 3 ordine CGA, CA si CMA ?
La intalnire as vrea sa venim si noi, dar nu stiu inca sigur

Noi

Mergi la inceput