Sezatoarea canadiana (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Magda- suna bine, mai ales ca esti aproape de 2 autostrazi si e si in toronto-bafta cu actele finale!

Denisa 30+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Felicitari noilor burtici si noilor proprietari!

(Lumea zice ca te inveti cu "sabia" ipotecii; hm; eu pana nu vad nu cred)
Uite ce zice la Evenimentul zilei:
http://www.expres.ro/article.php?artid=302943
file romanesti la Montreal.

Viata nu-i corecta, domne, la noi vine Doru Octavian Dumitru, bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumesc de raspuns, eu stiam ca la viza multipla se cere vizita medicala, de aia eram panicata.

Magdone, sa fie casa visurilor voastre, bravo, ai vazut daca ai rabdare?

Denisam, sanatate lui Emma!
De aia o voi adopta pe mama aici in Canada, cu gradinitele de aici...nu am eu mare incredere, mai ales ca ma vazut cum au grija de cei mici .
mama mea a fost educatoare, deci se pricepe la copii!

Donia, cum sa uitam de chef??? E trecut pe calendar cu rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Carmen, yupiiii! Sa fie fetita si sa va traiasca! tare frumos trebuie sa fie acolo la voi cu vestea asta...

Magdone, felicitari pentru casuta! Si e si in inima comunitatii romanesti, au copilasii cu cine sa vorbeasca romaneste, bravo!

Llaura, pai ce sa facem daca www.gandul.info/articol_11633/_experienta_emigrarii_te_pune_fata_in_fata_cu_ceea_ce_esti_.html" target="_blank">Simona Hodos a emigrat la Montreal si nu prin alte parti din Canada...

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Laura si mama e tot educatoare, inca ca de la anul are ordin de la noi sa se pensioneze, si tot in Bacau, cine stie poate se cunoaste cu mama ta.

merci inca o data, va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Bravo Simonei Hodos (eu nu stiu cine e, prima data cand aud de ea), si a scris si foarte frumos, nu ca de ex dl Gheo de exemplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

denisam, bine ati revenit! nu am avut timp sa iti scriu, ca vroiam sa iti spun detaliat despre somnul Juliei. iti scriu email.

fetele , duminica la intalnire aduceti si ceva sotzi va rog, ca daca al meu o sa se vada singur printre femei....face cale intoarsa .
haideti sa mai facem o strigare pt intalnire...stiu ca azi e marti, dar daca lumea isi aduce aminte din timp, poate se organizeaza mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Magdone chiar, si mama ta e educatoare? Sigur se cunosc, mama e de 37 de ani educatoare dar am pensionat-o anul trecut si din toamna sa intoarce la noi la post!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel nu-i rea ideea cu lista, acusi vine w/e-ul! Dupa cum va spuneam eu vin cu tot familionul, parca si Ira la fel, asa ca vor fi si ceva soti!

Poate reface Bebitzu lista largita.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

Denisam , din cite stiu eu acuma nu se mai calculeaza orele lucrate inainte de nastere . eu stiu ca acuma trebuie sa ai cistagati cam 2000$ inainte sa intri in concediu ca sa poti beneficia de ceva banuti dupa aceea . si eu sint in aceeasi situatie, dar eu am facut deja banutii si pot sa intru in concediu cind vreau.
daca ai alte informatii , te rog sa ma anunti si pe mine , sa nu ma trezesc ca stau prea linistita.

Mergi la inceput